Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Dat verharde paden handig zijn voor bijna alle ondernemers blijkt ook wel uit dit voorbeeld. Een toegangsweg volledig vervaardigd uit betonplaten met de afmeting 200x200x.14cm. Een kippenboerderij moet ten allen tijde goed bereikbaar zijn. Niet alleen voor de ondernemer, maar ook voor de bezoekers van het bedrijf. Toegangswegen voorzien van betonplaten zijn daarvoor een goede uitkomst! Betonplaten bieden meer toegankelijkheid, bereikbaarheid en efficiënter werken!

 

TOEGANGSWEGEN BETONPLATEN

Welk verkeer er ook over uw toegangswegen gaan, u moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de erfverharding. Let daarbij wel op de ondergrond van betonplaten! Zodra de ondergrond aan alle eisen voldoet, waarborgen zij mede de kwaliteit van de betonplaten. Er moet onder andere een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig zijn en het zandbed dient nauwkeurig geëgaliseerd te zijn.  Betonplaten hebben verschillende eigenschappen zoals, sterk, onderhoudsarm en flexibel inzetbaar. Ideaal voor vrijwel iedereen met een agrarische-, industriële- of logistieke onderneming.

 

BETONPLATEN LEGGEN OCHTEN

Deze ondernemer heeft een toegangsweg laten aanleggen met betonplaten in de standaard afmeting 200x200x.14cm. Deze betonnen platen zijn in twee rijen naast elkaar gelegd, zodat er een toegangsweg van vier meter breed ontstaat. Voertuigen met verschillende groottes rijden probleemloos over deze toegangsweg.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten. Daarnaast voeren zij ook grondwerkzaamheden uit, zodat u een aanspreekpunt heeft voor het hele project. Het personeel van De Keij helpt u graag bij het kiezen én aanleggen van toegangswegen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonplaten voor toegangswegen? Neem contact met ons op!

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster