Wilt u megablokken plaatsen voor de opslag van bulkgoederen? Betonblokken van De Keij voorzien uw terrein van stevige keerwanden of scheidingsmuren. Megablokken plaatsen zij gemakkelijk door de betonnen blokken te stapelen. In Zundert heeft De Keij Betonplaten het transport en  een opslagruimte gerealiseerd voor bulkgoederen. Een deel van het terrein is voorzien van keerwanden en scheidingsmuren van megablokken. Dankzij de expertise van De Keij is transport en plaatsing van deze betonblokken snel geregeld.

 

MEGABLOKKEN PLAATSEN IN ZUNDERT

In Zundert zijn de maten 160x40x80, 80x40x80 en 40x40x80 zijn getransporteerd en geplaatst door de Keij. Megablokken plaatsen zij in verschillende maten, zodat elke opslagruimte naar wens is op te bouwen. Deze betonblokken zijn daarbij gemakkelijk te stapelen, doordat er nokken gevestigd zitten op de betonblokken. Daardoor vallen zij gemakkelijk in elkaar en is er geen mortel benodigd om het vast te hechten.

Megablokken zijn gemakkelijk van elkaar te verwijderen, doordat er geen hechtmiddel toegevoegd wordt. Deze betonblokken worden met hetzelfde gemak op een andere plaats weer opgebouwd. Daarbij bieden megablokken een ruimere opslag voor uw bulkgoederen, zodat u meer opslag kwijt kunt binnen dezelfde oppervlakte.

 

DE KEIJ BETONPLATEN & KEERWANDEN

Wilt u meer informatie over de toepassing of mogelijkheden van betonblokken? Neem dan vrijblijvend een contact met ons op.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster