Denkt u na over het aanleggen van een kavelpad door middel van betonplaten? Er zijn mogelijkheden genoeg. Zo heeft De Keij bij deze opdrachtgever een kavelpad van 300m² aangelegd met Keijplaten in de afmeting 200x200x14 cm.

 

KAVELPAD OMMEREN

In Ommeren mocht De Keij voor een opdrachtgever een kavelpad aanleggen van 300m². De werkzaamheden bestaan uit het leveren van grove zand, egaliseren van de onderbaan en het leveren en leggen van betonplaten. Dit kavelpad bestaat uit betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm, welke in twee rijen naast elkaar gelegd zijn.

 

GRONDWERK KAVELPAD OMMEREN

Om een kavelpad met betonplaten aan te kunnen leggen dient allereerst de onderbaan aan alle voorwaarden te voldoen. De ondergrond dient nauwkeurig geëgaliseerd te zijn, voordat de chauffeurs de betonplaten leveren en leggen. Zodra de ondergrond uit veel oneffenheden bestaat, hebben de betonplaten onvoldoende draagkracht. Het gevolg is dat de betonplaten scheuren of zelfs breken. Om dit te voorkomen dient de onderbaan aan de voorwaarden te voldoen. Voor dit kavelpad heeft De Keij het grove zand geleverd en de onderbaan met lasergestuurd apparatuur vlak gemaakt. De onderbaan is dan op de mm nauwkeurig vlak, zodat de betonplaten een stabiele ondergrond hebben.

 

KEIJPLATEN 200X200 CM

Deze veelzijdige industrieplaat is perfect in te zetten voor onder andere industrieterreinen, kavelpaden en toegangswegen. Deze betonplaat is te verkrijgen met een tegelstroeve toplaag en leverbaar met een dikte van 14cm of 16cm. Betonplaten met een dikte van 14cm hebben een maximale aslast van 15 ton en de 16cm dikte heeft een maximale aslast van 20 ton.  Deze betonplaten zijn voorzien van een enkele wapening, zonder hijsvoorziening.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van kavelpaden door middel van betonplaten of Stelconplaten. Niet alleen het leveren en leggen van betonplaten vallen onder de werkzaamheden van De Keij, maar ook het grondwerk nemen zij aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project. De Keij is voornamelijk te vinden binnen de agrarische sector en industrie. U ziet hen niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland zijn zij te vinden. Wilt u ook een kavelpad laten aanleggen en wilt u meer weten over een betonnen verharding? Neem gerust contact op met De Keij.