Bent u van plan om een terreinverharding aan te leggen binnen uw bedrijf? En wilt u daarbij betonplaten als verharding toepassen? Er zijn meerdere mogelijkheden bij De Keij! Wilt u de grondwerkzaamheden zelf uitvoeren en alleen de betonplaten laten leveren en leggen? Ook dat is mogelijk! De Keij geeft advies over het egaliseren van de onderbaan, zodat deze aan de juiste voorwaarden voldoen voor de juiste terreinverharding. Bij dit project in Waalwijk heeft De Keij de betonplaten geleverd en gelegd.

 

TERREINVERHARDING WAALWIJK

Voor een project in Waalwijk mocht De Keij industrieplaten leveren en leggen voor een oppervlakte van 3600 m². Voor dit terrein zijn er betonplaten 200x200cm en 200x100cm als verharding toegepast. Beide afmetingen hebben een dikte van 14 cm. De Keij heeft advies gegeven voor het egaliseren van de onderbaan. Ook werd er gedacht aan de waterhuishouding van het terrein.

 

BETONPLATEN 200X200X14CM

Deze veelzijdige betonplaten 200x200cm zijn perfect in te zetten voor onder andere terreinverhardingen, toegangswegen, kavelpaden, betonpaden en industrieterreinen. Deze betonplaten hebben een maximale aslast van 20 ton en leverbaar in 14 cm en 16 cm dik. Betonplaten met een dikte van 14cm hebben een maximale aslast van 15 ton. Verder zijn deze betonplaten te bestellen met een gladde en stroeve toplaag.

 

BETONPLATEN 200X100X14CM

Deze afmeting betonplaat is net als de betonplaat 200x200cm perfect in te zetten voor onder andere terreinverhardingen, toegangswegen, kavelpaden, betonpaden en industrieterreinen. Betonplaten 200x100cm zijn vaak als aanvulling op de afmeting betonplaat 200x200cm en noemen we ook wel pasplaten. Ook de betonplaat 200x100cm heeft een maximale aslast van 20 ton en leverbaar in 14cm en 16cm dik. Daarbij zijn deze betonplaten eveneens te bestellen met een gladde en stroeve toplaag.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met industrieplaten of Stelconplaten. Zij verzorgen niet alleen de levering en het legwerk van betonplaten, maar voeren ook de grondwerkzaamheden uit. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Wilt u alleen de betonplaten laten leveren en leggen? Dat is ook mogelijk. De Keij adviseert u dan in het egaliseren van de onderbaan. De Keij is voornamelijk te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland zijn zij te vinden. Heeft u vragen rondom een terreinverharding? Neem gerust contact met hen op!