Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wilt u ook betonplaten plaatsen voor het verharden van uw terrein. Door betonplaten te plaatsen verbetert u de toegankelijkheid van uw terrein. Het terrein is beter bereikbaar met uw materieel en met name in regenachtige tijden geen overbodige luxe. Eén tijdrovende activiteit om vastzittend materieel uit onverharde paden te verwijderen. Een verharding met betonplaten biedt dan een uitkomst! Voor deze opdrachtgever mocht De Keij een terreinverharding aanleggen met betonplaten in de afmeting 200x200cm.

 

BETONPLATEN PLAATSEN SÜDBROOKMERLAND

In Südbrookmerland heeft deze opdrachtgever zijn terrein laten verharden met betonplaten in de afmeting 200x200cm. De werkzaamheden voor De Keij bestaan uit het leveren en plaatsen van betonplaten. Zodra de ondergrond voldoet aan alle voorwaarden, leggen de chauffeurs de betonplaten op een gelijkmatig dragende onderbaan.

 

BETONPLATEN 200X200CM

Deze industrieplaat is ideaal in te zetten voor onder andere industrieterreinen, overdekte terreinen, sleufsilo’s, kavelpaden, toegangswegen en tijdelijke bouwwegen. Deze betonplaat is leverbaar met een dikte van 14cm en 16cm en in twee verschillende toplagen; glad en stroef. De stroeve betonplaat is te bestellen in tegelstroef of gebezemd (ruw). Daarnaast is deze betonplaat te koop met- en zonder hijsgaten. Een industrieplaat met een dikte van 14cm heeft een aslast van maximaal 15 ton, terwijl de 16cm betonplaat een maximale aslast van 20 ton mag hebben. Deze opdrachtgever heeft gekozen voor een betonplaat in de afmeting 200x200x14cm met een gladde toplaag.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Om een industrieplaat te leggen als terreinverharding moet de onderbaan aan alle voorwaarden voldoen. Onder alle voorwaarden verstaan we een gelijkmatig dragende ondergrond, zodat betonplaten de maximale aslast kunnen dragen. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaat creëert namelijk een duurzame verharding! Bij deze opdrachtgever hebben we betonplaten gelegd met afstandhouders. Afstandhouders plaatsen we ter bescherming van betonplaten en met een minimale afstand van 5 mm. Daarnaast is het ook handig voor het instrooien van zand als afwerking van het terrein. Het instrooien van zand voorkomt verschuivingen van betonplaten.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten en Stelconplaten. Zij leveren en plaatsen betonplaten en daarbij voeren zij ook grondwerkzaamheden uit. De Keij is een totaalleverancier vanaf 60 m² en realiseren veelal verhardingen binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector. Er zijn al vele vierkante meters verhard in Nederland, België, Duitsland en Engeland met betonplaten. Wilt u ook betonplaten plaatsen voor het verharden van uw terrein? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster