Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

In verband met bouwvak zijn wij van ZATERDAG 25 JULI TOT EN MET ZONDAG 16 AUGUSTUS gesloten. Vanaf MAANDAG 17 AUGUSTUS staan we u weer graag te woord!

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Terreinverharding vanaf 60 m²

3 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

STELCONPLATEN

Bent u op zoek naar geschikte Stelconplaten? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres! De Stelconplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen een hoge aslast en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes. Al jarenlang levert De Keij diverse soorten Stelconplaten. Deze platen zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. De betonplaten die wij leveren zijn niet alleen sterk, ze zijn ook nog eens maatvast. Daardoor realiseren wij elke verharding met een hoge nauwkeurigheid! De Keij helpt u om het hele project in goede banen te leiden.

STELCONPLATEN: Zowel gebruikt als nieuw

Stelconplaten zijn grote rechthoekige platen die gemaakt zijn van beton. Deze betonplaten zijn voorzien van een niet constructieve betonbewapening. Hierdoor zijn de platen zeer goed geschikt tegen een hoge druk. Voor de gemiddelde klant wordt een standaard Stelconplaat gebruikt met een C60 kwaliteit. Dit houdt in dat de platen berekend zijn voor een aslast tot 20 ton. Om de slijtvastheid van de toplaag te bevorderen zijn Stelconplaten voorzien van een deklaag. Deze deklaag is gemaakt van graniet of kwarts. Doordat deze steensoorten zeer hard en slijtvast zijn, zijn Stelconplaten goed bestendigd tegen slijtage en zijn de platen duurzaam.

Als u het belangrijk vindt dat uw kavelpad of opslagterrein soepel bereden kan worden, dan kunt u ook kiezen voor Stelconplaten met stalen hoeklijnen. Deze zijn hier namelijk perfect voor. De hoeken van de betonnen platen kunnen namelijk afbrokkelen. Om dit tegen te gaan worden de Stelconplaten voorzien van een stalen hoekrand. Ze sluiten volledig op elkaar aan, vrijwel zonder richel. Dat realiseert een egaal betonpad.

STELCONPLATEN LEGGEN

Wij leveren niet alleen Stelconplaten, maar wij verzorgen ook het aanleggen van bijvoorbeeld uw kavelpad. Dat is de meerwaarde die wij u kunnen bieden bij De Keij! Daarbij geven wij advies over de juiste maatvoering van de platen die wij leveren. De juiste maatvoering zorgt er namelijk voor dat uw platen de juiste draagkracht heeft voor de aslast. Daarnaast is de maatvoering belangrijk om de afvoer van water en het afschot te berekenen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om alle grondwerkzaamheden uit te laten voeren door De Keij. Wij zorgen ervoor dat de ondergrond het perfecte draagvermogen krijgt voor de Stelconplaten. En met onze lasergestuurde machines kunnen wij uw ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak maken. De ondergrond is namelijk dé basis voor een goede terreinverharding.

De Keij begint met het egaliseren van de ondergrond. Vervolgens brengen wij een zandbed aan en zorgen we voor een goede afwatering van uw terrein. Zodra de ondergrond voldoet aan alle voorwaarden leggen wij de Stelconplaten. De platen worden geplaatst door middel van onze autolaadkraan. Deze kraan bevat een zuignap waardoor we moeiteloos Stelconplaten op de prefecte plek kunnen aanleggen.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster