VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Betonblokken zijn ideaal in te zetten voor het realiseren van een effectieve opslagruimte of als scheidingsmuur. Deze betonelementen zijn namelijk makkelijk op te bouwen, doordat er nokken gevestigd zitten op de blokken en uitsparingen aan de onderkant. Daarnaast is er geen bevestigingsmateriaal nodig om betonblokken op zijn plaats te houden. Wilt u in de toekomst een uitbreiding van de opslagruimte of de scheidingswanden verplaatsen? Betonblokken behouden de kwaliteit doordat er geen hechtmaterialen toegepast zijn Het afbreken en opbouwen van een nieuwe wand is dan snel geregeld. Wilt u naast het plaatsen van betonblokken het terrein verharden met betonplaten? De Keij is van alle markten thuis wat betreft het betonnen verhardingen door middel van betonblokken en betonplaten. Al vanaf 100m² nemen zij totaalprojecten aan en is uw terrein in een korte tijd voorzien van een efficiënte verharding. Onder totaalprojecten verstaan zij onder andere het aannemen van grondwerk, waaronder ook de waterhuishouding van uw terrein. Ook het leveren en leggen van betonplaten en het plaatsen van betonblokken behoren tot de werkzaamheden van De Keij.

Megablokken
Hoogwaardige kwaliteit beton
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor bulkgoederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze megablokken
Betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes verkrijgbaar
Diverse toplagen
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Gebruikte betonplaten
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONBLOKKEN KOPEN?

Heeft u een onverhard terrein en wilt u deze op een efficiënte manier gaan indelen? Door betonplaten te leggen en betonblokken te plaatsen creëert u snel en makkelijk een efficiënte indeling van uw terrein. Deze betonelementen zijn eenvoudig te plaatsen en doordat het losse elementen zijn ook herbruikbaar en makkelijk te verplaatsen. Wilt u het terrein na verloop van tijd anders indelen of uitbreiden dan is dat snel geregeld. De kwaliteit van beide producten blijft namelijk behouden. Om een scheidingsmuur of opslagruimte te bouwen met betonblokken is er geen bevestigingsmateriaal nodig om het staande te houden. De betonblokken zijn namelijk voorzien van nokken, waardoor deze stevig opeengestapeld staan. Dat betekent wel dat de ondergrond voor het plaatsen van betonblokken gelijkmatig en dragend moet zijn. Wilt u ook het terrein verharden? Het aanleggen van een verharding met betonplaten biedt daarbij een uitkomst. Betonplaten zijn maatvast en in combinatie met een nauwkeurig vlakke en dragende ondergrond heeft u een duurzame erfverharding. De Keij geeft u graag advies rondom het aanleggen van een verharding en het indelen van een efficiënte ruimte voor uw terrein.

Op zoek naar betonblokken en betonplaten?

Betonblokken en betonplaten zijn snel leverbaar. Neem contact met ons op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar een efficiënte indeling van uw terrein.

Bekijk onze producten

BETONBLOKKEN

Betonblokken is een algemene benaming voor betonnen blokken. Daarnaast kennen we ook nog de megablokken en legioblokken. Deze betonnen elementen zijn ideaal voor het bouwen van scheidingsmuren en het creëren van efficiënte opslag voor bulkgoederen als onder andere grind, zand, grond en afval. Het plaatsen van stapelblokken kent verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld de voorziening van het hoge kwaliteit beton. Daarnaast zijn betonblokken voorzien een gemakkelijk stapelsysteem en voldoende stabiliteit door het hoge gewicht. Door de nokken op de betonelementen zijn er geen hechtmaterialen nodig en kan een scheidingsmuur strak worden opgebouwd. De nokken en het hoge gewicht zorgen voor een stabiele scheidingswand of muur. Naast het realiseren van scheidingswanden of muren is het ook mogelijk om met stapelblokken een sleufsilo te bouwen. Binnen de agrarische- en industriële sector zijn er dus diverse oplossingen!

 

Betonblokken | MegablokkenAFMETINGEN BETONBLOKKEN

Er zijn verschillende afmetingen betonblokken te bestellen bij De Keij, waarvan de blokken 160x80x80cm en de 160x80x40cm het meest worden afgenomen. Daarnaast hebben zij nog diverse afmetingen welke variëren van vierkante blokken tot smalle blokken. Alle afmetingen zijn te leveren met- en zonder nok op de betonelementen. Betonblokken zijn leverbaar met een hoogte van 40 cm of 80 cm en variëren van 150 kg tot 2400 kg per betonblok. In combinatie met een vlakke ondergrond zijn deze betonelementen een stabiel product voor het bouwen van een scheidingsmuur of wand. De Keij geeft u graag advies over het indelen van een maximale opslagruimte binnen uw terrein. Door middel van berekeningen zorgen zij voor de juiste materialen.

 

Agriplaten | Betonplaten | De KeijBETONPLATEN

Wilt u naast het plaatsen van betonblokken ook een erfverharding aanleggen met betonplaten? Er zijn een groot aantal standaardmaten betonplaten te koop in diverse diktes, toplagen en geschikt voor maximale aslasten tot 25 ton. De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing voor een duurzame erfverharding. U heeft de keuze uit nieuwe betonplaten, tweede keus en gebruikte betonplaten. De Keij helpt u graag bij het maken van een keuze voor een goede verharding waar u jaren plezier van heeft.

 

 

Geëgaliseerde zandbaan | Project kwekerij OpheusdenONDERGROND BETONPLATEN

Betonplaten bevatten een hoge kwaliteit voor een erfverharding, maar voor het behoud van deze kwaliteit speelt de ondergrond ook een grote rol. De juiste afmeting betonplaat in combinatie met een goed geëgaliseerde ondergrond vormen een duurzame erfverharding! Dus de voorbereiding op het leggen van betonplaten, zoals de ondergrond, belastbaarheid en bereikbaarheid zijn van essentieel belang. Daarnaast geeft De Keij ook advies wat betreft de waterhuishouding van uw terrein.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten of stelconplaten. Daarnaast leveren en plaatsen zij ook betonblokken voor een efficiënte opslagruimte of als afscheidingswand van uw terrein. Ook nemen zij grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project! De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector en realiseren verhardingen vanaf 100m². Niet alleen binnen Nederland, maar ook België, Duitsland en Engeland zijn al vele terreinen voorzien van een betonnen verharding. Bent u benieuwd naar een betonnen wand of opslagruimte voor uw terrein? Neem gerust contact op om de wensen te bespreken!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonblokken

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster