VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Betonnen stapelblokken zijn ideaal voor het efficiënt opslaan van bulkgoederen of als scheidingswand van meerdere terreinen. En door de nokken zijn deze megablokken snel en eenvoudig te bouwen. Er zijn geen hechtmiddelen benodigd bij betonblokken, waardoor ook de kwaliteit behouden blijft. Het in de toekomst verplaatsen van de opslagindeling is dan ook mogelijk. Een duurzame investering en in combinatie met betonplaten gaat de terreinverharding jarenlang mee. Stapelblokken moeten namelijk op een vlakke ondergrond staan en betonplaten zijn een ideale aanvulling. Het is mogelijk om de ondergrond te asfalteren, maar als u in de toekomst wilt uitbreiden of verplaatsen is dat niet meer mogelijk. Betonplaten daarentegen zijn te verplaatsen en samen met een gelijkmatig dragende onderbaan een stevige ondergrond voor megablokken. De Keij is een totaalleverancier in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten en indelen van opslagruimtes met stapelblokken. Zij realiseren projecten van ondergrond betonplaten tot het stapelen van betonblokken. Neem contact op en bespreek uw wensen.

Betonnen stapelblokken 160x80x80
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Gewicht 2400kg
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk betonblok 160x80x80
Betonplaten (nieuw)
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende afmetingen en diktes leverbaar
Gladde- of stroeve toplaag
Enkel- of dubbele wapening
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zichtbare gebruikerssporen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Bekijk gebruikte betonplaten

Betonnen stapelblokken

  • Afmetingen en Gewicht: Onze betonnen stapelblokken zijn verkrijgbaar in diverse maten, met de populaire afmeting van 160x80x80cm die 2400kg weegt, en bieden een solide basis voor uw projecten.
  • Makkelijke Montage: Door de nokken en uitsparingen stapelt u de blokken moeiteloos en stevig op elkaar, zonder extra bevestigingsmaterialen.
  • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor industriële en bedrijfsterreinen, als scheidingsmuren of voor tijdelijke wegafzettingen.

Betonnen stapelblokken kennen unieke eigenschappen en zijn leverbaar in diverse afmetingen. Een betonblok is makkelijk te stapelen doordat er nokken op de blok bevestigd zitten. En door de uitsparingen aan de onderkant, staan stapelblokken stevig op elkaar. Door het hoge gewicht en kwaliteit zijn er geen hechtmaterialen nodig om de betonblokken op zijn plaats te houden. Betonblokken zijn leverbaar in de afmetingen die omschreven worden in lengte x breedte x hoogte. De betonblok 160x80x80cm is de grootste betonblok en weegt 2400kg en tegelijkertijd ook de meest gebruikte betonblok. De afmeting 80x80x80cm is de meest gecombineerde betonblok met de 160x80x80cm en weegt 1200 kg. Daarnaast zijn deze megablokken er in de afmeting 160x40x40cm, 160x40x80cm, 160x40x80cm, 40x40x40cm, 40x40x80cm, 80x40x40cm, 80x40x80cm en 80x80x40cm. Betonblokken zijn leverbaar met- en zonder nokken.

 

Betonplaten: De Ideale Ondergrond voor stapelblokken

Voor het stapelen van betonblokken dient er een stevige ondergrond te zijn. Betonplaten als ondergrond bieden een vlak oppervlak, waarop betonblokken te stapelen zijn. Betonplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zeer sterk, vlak en strak en in meerdere afmetingen leverbaar. Betonplaten zijn te koop met- en zonder hoeklijn, enkele- of dubbele wapening en in twee verschillende toplagen. De aslast van een betonplaten verharding bepaalt de afmeting en dikte van een betonplaat. Daarnaast is het ook belangrijk dat de ondergrond van betonplaten voldoet aan de voorwaarden. Betonplaten vereisen namelijk een gelijkmatig dragende ondergrond om de volledige aslast te dragen.

Wilt u het terrein efficiënt indelen met betonnen stapelblokken en betonplaten?

De Keij denkt met u mee in het aanleggen van een betonplaten verharding en het indelen van een efficiënt opslagterrein voor al uw bulkgoederen. Laat u adviseren door De Keij en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein. 

Neem contact op

Betonnen stapelblokken

Stapelblokken vormen een ideale scheidingsmuur voor de opslag van verschillende bulkgoederen. Betonblokken vallen door middel van nokken in elkaar en blijven vanwege het gewicht en kwaliteit op hun plaats. En doordat er geen hechtmaterialen nodig zijn maakt het verplaatsen of herindelen van de opslag mogelijk. Stapel betonblokken zijn te gebruiken bij industrieterreinen en bedrijventerreinen en zelfs als scheidingswand voor een sleufsilo. Ook zijn deze blokken ideaal voor tijdelijke wegafzettingen bij wegwerkzaamheden of evenementen. Wilt u de betonblokken laten stapelen op locatie? De Keij bouwt snel en vakkundig scheidingsmuren met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan. Wilt u het hele opslagterrein aanpakken en opnieuw verharden? Vraag dan naar de mogelijkheden bij De Keij.

 

MEGABLOKKEN PLAATSEN

Stapelblokken | Betonblokken | Megablokken | Legioblokken | De KeijHet transporteren van stapelbare megablokken neemt De Keij voor u uit handen. Door middel van een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan vervoeren zij de stapelbare betonblokken naar de gewenste locatie. Ook het bouwen van een scheidingswand doen zij snel en vakkundig. De vrachtwagen is op afstand bestuurbaar, waardoor zij betonnen blokken snel en vakkundig kunnen stapelen. In korte tijd heeft u een efficiënte indeling en kunnen uw werkzaamheden weer aanvangen. Wilt u ook de betonplaten laten leggen voor het verharden van het terrein en als vlakke ondergrond voor stapelblokken? Dan komt De Keij allereerst de ondergrond voor betonplaten egaliseren en betonplaten leggen, voordat zij de stapelblokken plaatsen.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Betonplaten leggen met vacuüm hijssysteem en plaatsen van afstandhoudersVoor het leggen van betonplaten moet er allereerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig zijn. Om dat te realiseren zal de bestaande grond uitgegraven worden en afhankelijk van de belasting de juiste onderbaan ingedeeld worden. Een onderbaan voor betonplaten bestaat uit een eventuele puinbaan en zandbaan van minimaal 10cm. Bij zware belastingen zullen zij een puinbaan aanbrengen ter versteviging en ondersteuning van betonplaten. Daarnaast is ook de afwatering van het terrein van groot belang. Na de uitvoer van de grondwerkzaamheden en een nauwkeurige ondergrond plaatsen zij de betonplaten op de onderbaan. En als laatste bouwt De Keij met de stapelblokken een efficiënte indeling voor al uw bulkgoederen.

 

OPSLAGRUIMTE INDELEN DOOR DE KEIJ

Wilt u een terreinverharding met betonplaten aanleggen en een opslagruimte indelen met stapelblokken? De Keij geeft passend advies over de betonelementen en het aanleggen of opbouwen daarvan. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van betonplaten verhardingen en indelen van opslagruimtes met megablokken. Met een efficiënte indeling kunt u namelijk meer goederen opslaan binnen dezelfde oppervlakte. Neem gerust contact op met De Keij en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Kiezen voor De Keij?

  • Deskundig Advies: Ons ervaren team biedt persoonlijk advies op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.
  • Complete Service: Van het egaliseren van de ondergrond tot het leggen van betonplaten en het stapelen van betonnen blokken, wij bieden een totaaloplossing.
  • Flexibiliteit en Duurzaamheid: Onze betonnen elementen zijn ontworpen voor zowel tijdelijke als permanente constructies, met de mogelijkheid tot herindeling in de toekomst.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonnen stapelblokken

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster