Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

Wilt u betonnen keerwanden kopen en weten wat de prijs is? Doe dan direct de check op onze website! Bij elk product vraagt u eenvoudig de prijs op van alle betonnen keerwanden die wij aanbieden door het aantal, de locatie ven het project en uw persoonlijke gegevens in te vullen. Wij voorzien u dan snel van een persoonlijke offerte.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Betonnen keerwanden kopen tegen de scherpste prijs

Of u nu betonnen keerwanden wilt aanschaffen voor het aanleggen van kademuren, tuinaanleg, versterking van oevers of voor industriële afsluitingen, u ontvangt deze altijd snel en tegen de beste prijs. Hoe dat kan? Door in bulk in te kopen bij de leverancier, waarmee we goede connecties hebben. De prijzen blijven hierdoor laag en de voorraad altijd up-to-date.

Krijg deskundig advies of vraag direct een offerte aan

Om een perfect eindresultaat te behalen met betonnen keerwanden voor de beste prijs, heeft u keerwanden nodig van de juiste maat. Weet u al precies welke afmetingen betonplaten u nodig heeft? Mooi! Dan vraagt u eenvoudig een gratis offerte aan door uw gegevens in te vullen bij de door u gewenste keerwand. Heeftu eerst advies nodig? Bel dan met 0488 44 33 24. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Benieuwd naar onze kwalitatieve keerwanden? Neem dan eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Aanbevolen pagina’s:

Betonnen keerwanden afmetingen | Betonnen keerwanden | Beton stelconplaten

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster