Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Naast het bestellen van nieuwe betonplaten (A-keus) is het bij De Keij ook mogelijk om gebruikte betonplaten te kopen. Betonplaten worden veelal binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector gebruikt als erfverharding. Betonplaten verbeteren onder andere de toegankelijkheid van percelen en terreinen en zijn in een kort tijdsbestek geplaatst. De Keij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van betonplaten plaatsen en verleggen, waarbij grondwerk inbegrepen. Gebruikte betonplaten zijn een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast de ruime keuze uit gebruikte betonplaten zijn er ook b keus betonplaten te koop. Deze betonplaten hebben kleine schoonheidsfoutjes, waarbij deze niet voldoen aan alle eisen van de fabrikant. Bij kleine schoonheidsfoutjes moet u denken aan een haarscheurtje in de betonplaat of een schilfertje van de betonplaat. De schoonheidsfoutjes zitten met name in de toplaag. Afhankelijk van de toepassing voor uw terrein zijn deze tweede keus betonplaten in goede staat voor een erfverharding.

A-keus betonplaten
Nieuw vanaf de fabrikant
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
B-keus betonplaten
Nieuw vanaf de fabrikant
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte betonplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

KENMERKEN

Bent u op zoek naar gebruikte betonplaten die ook nog eens scherp geprijsd zijn? De Keij uit Dodewaard heeft verschillende maten gebruikte betonplaten die snel en eenvoudig te plaatsen zijn. Dankzij de unieke combinatie van eigenschappen zijn de betonnen platen van De Keij van hoogwaardige kwaliteit. Gebruikte betonplaten zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Voor alle terreinen of percelen heeft De Keij een passende oplossing, waarbij eventueel betonplaten op maat toegepast worden. U kiest bij De Keij voor een goede investering voor jaren!

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN VOOR UW TERREIN

Heeft u al betonplaten liggen binnen uw terrein, maar wilt u deze vervangen of verplaatsen? Of heeft u al betonplaten gebruikt voor uw perceel of terrein en wilt u meerdere paden aanleggen? De Keij denkt graag met u mee in oplossingen voor uw terrein. Eén van de oplossingen is het plaatsen van gebruikte betonplaten. Deze betonplaten zijn in goede staat om nogmaals te gebruiken en voldoen aan alle eisen. Betonplaten met de afmeting 200x200cm  zijn de meest gangbare afmeting. En zolang de voorraad strekt leverbaar met- en zonder hoeklijn. Bent u benieuwd naar de uitstraling van gebruikte betonplaten? Vraag gerust naar optimale foto’s bij De Keij, zodat u weet wat u koopt.

Op zoek naar gebruikte betonplaten?

De Keij heeft in partijen gebruikte betonplaten op voorraad. Neem gerust telefonisch contact op voor de exacte voorraad en om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte betonplaten.

Neem contact op

GEBRUIKTE BETONPLATEN

Naast gebruikte betonplaten heeft De Keij ook gebruikte Stelconplaten in ons assortiment. Deze gebruikte betonplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht. Gebruikte Stelconplaten voldoen aan alle eisen en zijn scherp geprijsd. Zolang de voorraad strekt zijn gebruikte betonplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Stelconplaten in de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting. Neem contact op voor de exacte aantal Stelconplaten en de levertijden!

 

TWEEDE KEUS BETONPLATEN (B KEUS)

Bij fabrikanten worden betonplaten geselecteerd als zijnde A- of B-keus betonplaat. Betonplaten moeten bij fabrikanten aan verschillende eisen voldoen. Een A-keus betonplaat voldoet aan alle eisen van de fabrikant, maar een b keus betonplaat daarentegen heeft kleine schoonheidsfoutjes. Denk dan bijvoorbeeld aan een haarscheurtje in de betonplaat of een schilfertje van de betonplaat. Deze schoonheidsfoutjes zitten met name in de toplaag van betonplaten. Betonplaten b keus worden ook wel omschreven als tweede keus betonplaten. Tweede keus platen zijn te kenmerken aan een stip of streep aan de zijkant van de betonplaat en goedkoper dan A-keus betonplaten. Afhankelijk van de toepassing van uw terrein is het mogelijk om betonplaten b keus te plaatsen als erfverharding.

 

MOGELIJKHEDEN DE KEIJ

Bent u benieuwd naar de uitstraling of levertijden van gebruikte betonplaten en Stelconplaten? En wilt u de gebruikte betonplaten ook laten leggen door De Keij? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van betonplaten, waarbij zij ook de grondwerkzaamheden uitvoeren. Zij realiseren projecten vanaf 100m² vanaf de ondergrond tot het leggen van betonplaten. Zij houden rekening met de ondergrondgesteldheid, waterhuishouding, zandbed en de juiste afmeting betonplaten. De Keij realiseert terreinverhardingen onder andere voor de agrarische- en industriële sector. Heeft u al betonplaten gebruikt voor uw terrein en wilt u het terrein uitbreiden? De Keij denkt met u mee in oplossingen! Neem contact met hen op voor meer informatie. De Keij Betonplaten voorziet u van een hoogwaardige erfverharding voor een scherpe prijs!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Gebruikte betonplaten

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster