Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Voor gebruikte Stelconplaten bent u bij De Keij aan het juiste adres! Binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector worden veelal betonplaten of Stelconplaten gebruikt als erfverharding. Betonplaten verbeteren onder andere de toegankelijkheid van percelen en terreinen en zijn in een kort tijdsbestek geplaatst. De Keij heeft al vele Stelconplaten geplaatst als verharding, bestaande uit nieuwe- of gebruikte Stelconplaten. Gebruikte platen zijn een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast gebruikte Stelconplaten of betonplaten, zijn er ook B-keus betonplaten. Deze betonplaten voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant. Zo zit er bijvoorbeeld een haarscheurtje in de betonplaat. Afhankelijk van de toepassing voor uw terrein zijn deze tweede keus betonplaten in goede staat voor een erfverharding.

A-keus stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze stelconplaten
B-keus stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte stelconplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

GEBRUIKTE STELCONPLATEN KOPEN?

Wilt u gebruikte Stelconplaten kopen? De Keij heeft verschillende afmetingen en diktes te koop, welke zij voor een scherpe prijs aanbieden! Stelconplaten zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Betonplaten verbeteren onder andere de toegankelijkheid van percelen en terreinen. Daarbij zijn betonplaten snel te plaatsen en indien nodig gemakkelijk te verleggen. De Keij werkt snel en efficiënt met Stelconplaten van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn te koop in een groot aantal standaardmaten. Voor alle terreinen of percelen is er een passende oplossing, waarbij eventueel betonplaten op maat toegepast worden. Dus of u nu kiest voor Stelcon- of betonplaten, u kiest voor een goede investering voor jaren!

 

 

Op zoek naar gebruikte Stelconplaten?

We hebben met regelmaat gebruikte Stelconplaten in partijen op voorraad. Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte Stelconplaten.

Neem direct contact op

Gebruikte Stelconplaten voor uw terrein

Heeft u Stelconplaten gebruikt voor uw terrein, maar wilt u deze graag vervangen of verplaatsen? Of heeft u deze platen gebruikt binnen uw kwekerij en wilt u meerdere paden aanleggen met Stelconplaten? De Keij denkt graag met u mee in oplossingen voor uw terrein. Eén van de oplossingen is het plaatsen van eerdere gebruikte platen. Deze betonplaten zijn in goede staat om nogmaals te plaatsen en voldoen aan alle eisen. Stelconplaten met de afmeting 200x200cm worden het meest hergebruikt en zijn leverbaar met- en zonder hoeklijn. Vraag gerust het aantal gebruikte Stelconplaten, want deze zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Bent u benieuwd naar de uitstraling van gebruikte Stelconplaten, vraag gerust naar optimale foto’s bij De Keij!

 

Gebruikte betonplaten

Naast gebruikte Stelconplaten hebben we ook gebruikte betonplaten, ofwel industrieplaten, in ons assortiment. Deze gebruikte betonplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Gebruikte betonplaten voldoen nog aan alle eisen en zijn scherp geprijsd! Zolang de voorraad strekt zijn de gebruikte betonplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Betonplaten met de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting! Neem contact op voor het exact aantal gebruikte betonplaten en de levertijd!

 

Tweede keus gebruikte Stelconplaten

Bij fabrikanten worden Stelconplaten geselecteerd als zijnde A- of B-keus betonplaat. Een A-keus plaat is een nieuwe betonplaat welke voldoet aan alle eisen en van hoogwaardige kwaliteit. B-keus platen zijn ook nieuwe betonplaten, maar hebben kleine schoonheidsfoutjes. Deze tweedehands Stelconplaten hebben kleine afwijkingen waarbij we bijvoorbeeld denken aan een haarscheurtje in de betonplaat. B-keus platen zijn zeker te gebruiken, maar het hangt er wel vanaf wat de toepassing is van uw terrein. B-keus Stelconplaten, ofwel tweede keus Stelconplaten, zijn beperkt leverbaar en goedkoper dan de A-keus betonplaat.

 

Mogelijkheden De Keij

Bent u benieuwd naar de uitstraling en kwaliteit van gebruikte betonplaten en Stelconplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van Stelconplaten, waarbij ze ook de grondwerkzaamheden uitvoeren. Heeft u al betonnen platen voor uw terrein en wilt u het terrein verder uitbreiden met betonnen platen? Neem contact op met De Keij voor meer informatie over de levertijden. De Keij voorziet u van een degelijke verharding voor een scherpe prijs!

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Gebruikte Stelconplaten

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster