Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wilt u betonplaten leggen als verharding van uw terrein? Betonplaten bieden meerdere oplossingen binnen de agrarische- en industriële sector. Heeft u een onverhard terrein of een uitbreiding van het terrein? Met een betonplaat 200×200 bent u snel en moeiteloos voorzien van een terreinverharding. Deze betonplaat is namelijk een standaardafmeting en toe te passen voor de meeste doeleinden. Dus wilt u een kavelpad, toegangsweg, industrieterrein, bouwweg, overdekt terrein of een sleufsilo voorzien met betonplaten als verharding? Geen probleem! Betonplaten zijn te bestellen met diverse opties en voor maximale aslasten tot 25 ton. Ook als het terrein in de toekomst uitgebreid wordt is een betonplaat 200×200 gemakkelijk bij te bestellen om het terrein weer aan te vullen. Deze opdrachtgever heeft in Oisterwijk het terrein laten verharden met betonplaten 200×200 cm met een dikte van 14 cm.

 

TERREINVERHARDING OISTERWIJK

Voor deze opdrachtgever mocht De Keij betonplaten leveren en leggen op locatie te Oisterwijk. Het terrein is verhard met Keijplaten in de afmeting 200x200x14cm met een tegelstroeve toplaag. Daarnaast is deze betonplaat 200×200cm voorzien van een enkele wapening en een maximale aslast van 15 ton. Deze betonplaat is zonder hijsgaten en leggen zij dus met materieel voorzien van een zuignap. Naast Keijplaten zijn er ook diverse Agricon betonplaten geplaatst. Deze betonplaat 200x200cm is ook 14cm dik, voorzien van een enkele wapening en belastbaar tot maximaal 15 ton. Kemper een producent van keerwanden, bloktraptreden, betonplaten en roosters mocht voor deze opdrachtgever de keerwanden plaatsen.

 

BETONPLAAT 200X200 LEGGEN

Om een betonplaat 200×200 te leggen is er een hijsvoorziening nodig. Een hijsvoorziening bestaat uit hijshaken of een vacuüm hijssysteem. Indien er hijsgaten in de betonplaten zitten, dan is het mogelijk om de betonplaten te leggen met de juiste hijshaken. Heeft een betonplaat geen hijsgaten, dan leggen de chauffeurs de betonplaten met een vacuüm hijssysteem, ofwel zuignap. Deze zuignap zuigt de betonplaten vast, zodat de chauffeurs de betonplaten vanaf de vrachtwagen direct op de onderbaan leggen. Bij moeilijk te bereiken terreinen leggen zij de betonplaten met een shovel en vacuüm hijssysteem.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met onder ander een betonplaat 200×200 cm. Zij leveren en leggen niet alleen betonplaten, maar voeren ook totaalprojecten uit. Dit houdt dat zij alle werkzaamheden voor het verharden van een terrein aannemen. Denk dan aan het egaliseren van de ondergrond, aanbrengen van een zandbed, afwatering van het terrein en het leveren en leggen van betonplaten. De Keij voorziet u van alle gemakken en in korte tijd is het onverharde terrein voorzien van een duurzame verharding. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij De Keij voor uw terrein! Zij geven u passend advies voor het aanleggen van een terreinverharding en denken graag met u mee.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster