VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Erfverharding met betonplaten vereisen een goede waterhuishouding door middel van een afwateringsgoot. Het hemelwater dient goed af te voeren, zodat een terreinverharding met betonplaten niet overstroomt tijdens een flinke regenbui. Voor het afwateren zijn er verschillende prefab betonnen goten zoals verholen goten, betongoten met tegels en zandvangputten te plaatsen. Zo kennen we de verholen goot met hoeklijn of met ronde vellingkant bij de aanleg van terreinverhardingen. Ook een betongoot met roosters of tegels is een optie bij het aanleggen van verhardingen bij containervelden en pottenvelden. En om het inkomende zand in de betonnen goten op te vangen is een zangvangput in te zetten. Bij het aanleggen van een betonplaten verharding zal De Keij ook zorg dragen voor de waterhuishouding. Een goede afwatering begint namelijk bij het onder afschot aanleggen van de ondergrond. Wilt u een erfverharding met betonplaten aanleggen en daarbij de grondwerkzaamheden en afwatering van het terrein uit laten voeren? Daarnaast ook een opslagruimte indelen doormiddel van keerwanden en megablokken. De Keij staat voor u klaar en neemt alle werkzaamheden van ontwerp tot oplevering aan. Zo heeft u één aanspreekpunt rondom het verharden en indelen van het terrein. In korte tijd is het terrein voorzien van een gelijkmatig dragende ondergrond, goede afwatering met afwateringsgoten en een betonnen erfverharding.

BETONPLATEN
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Diktes in 12cm, 14cm, 16cm, 20cm, 25cm
Gladde-, tegelstroeve- of (ruw) gebezemde toplaag
Met- en zonder hoeklijn
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
KEERWANDEN
Hoogwaardige kwaliteit
Hoek- en rechte elementen
Hoge gewichten tot 4100kg
Verschillende hoogtes tot 300cm
Lengtes in 100cm, 200cm en 400cm
Snel leverbaar
Bekijk onze keerwanden
MEGABLOKKEN
Hoogwaardige kwaliteit
Hoge gewichten tot 2400kg
Diverse afmetingen
Met- en zonder nokken
Eenvoudig te stapelen
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze megablokken

ERFVERHARDING EN afwateringsgoten

Betonplaten plaatsen | De Keij BetonplatenMet een betonelement zoals betonplaten of Stelconplaten leggen we duurzame terreinverhardingen aan. Deze betonnen rijplaten optimaliseren onder andere de toegankelijkheid van terreinen. Denk maar aan een onverhard terrein die met name in regenachtige tijden problemen met zich meebrengt. Een tijdrovende bezigheid om het materieel uit de verzakking te krijgen. Het aanleggen van een betonelement verharding is dan een uitkomst, waarbij wij de ondergrond niet vergeten. Want ook de ondergrond speelt een grote rol in het aanleggen van een duurzame verharding. De ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten zorgen voor een terreinverharding waar u jaren plezier van heeft.

ONDERGROND ERFVERHARDING

Egaliseren van ondergrond betonplaten verharding | De KeijDe ondergrond van een betonplaten verharding wordt opgebouwd met verschillende lagen. Allereerst bekijken we of de ondergrondgesteldheid voldoende dragend is voor een betonelement erfverharding. Bij wateroverlast zorgen we ook voor het aanleggen van de afwatering door middel van afwateringsgoten en zandvangputten. Afwateringsgoten plaatsen wij op een puinbaan en/of stabilisatiezand. En de ondergrond van de betonelement verharding leggen we onder afschot aan, zodat het regenwater goed kan afvoeren. Daarna leggen we onder voorwaarden een (puin-) en zandbaan aan en egaliseren we het grove zandbed met lasergestuurd apparatuur. Zo ontstaat er een gelijkmatig dragende ondergrond, zodat de betonplaten de volledige aslast kunnen dragen. Het aanleggen van een betonplaat verharding gaat dus om precisiewerk waarbij enige vakmanschap komt kijken.

Op zoek naar een afwateringsgoot voor het aanleggen van de afwatering bij een terreinverharding?

Bij het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten neemt De Keij ook de grondwerkzaamheden en de afwatering mee van het terrein. Zo heeft u alle werkzaamheden in één hand en één aanspreekpunt voor het hele project. In korte tijd bent u voorzien van een duurzame erfverharding.

Neem contact op

AFWATERINGSGOOT BIJ ERFVERHARDING 

Voor het aanleggen van de afwatering van het terrein zijn er diverse afwateringsgoten toe te passen. Denk maar aan een afwateringselement zoals een verholen goot met hoeklijn die precies aansluit bij een betonplaten verharding met hoeklijn. Ook voor een erfverharding met betonplaten zonder hoeklijn zijn er verholen betongoten met ronde vellingkant. Dan zijn er betonnen goten die af te dekken zijn met tegels of roosters. Om te voorkomen dat de afwateringsgoten verstopt raken plaatsen we een zandvangput. Deze zandvangput van beton vangt al het inkomende zand op, zodat het hemelwater goed blijft afvoeren. Een betonnen afwateringsgoot is net als betonplaten en Stelconplaten geproduceerd op aslasten tot 20 ton. Het is dus geen probleem om met (zwaar) verkeer over de afwateringsgoten of zandvangputten te rijden. Daarnaast zijn de afvoergoten voorzien van een wapening of vellingrand die extra ondersteuning bieden.

VERHOLEN GOTEN MET HOEKLIJN

Verholen goot met hoeklijn
Een verholen betongoot met hoeklijn is ideaal in te zetten bij elke terreinverharding met betonplaten of Stelconplaten. De hoeklijn bij deze afwateringsgoot dient als een extra versteviging voor de randen van de afvoergoot. Deze verholen betongoot met hoeklijn is te plaatsen in lengtes van 100cm, 150cm en 200cm voorzien van een gladde toplaag. De breedte en hoogte zijn bij elke lengte afmeting hetzelfde namelijk 50cm breed en 33cm hoog. Het gewicht van deze betongoot in de lengte afmeting van 100cm is 350kg. Zo weegt de verholen goot met hoeklijn van 150cm 525kg en de 200cm lengte afmeting heeft het gewicht van 700kg.

VERHOLEN BETONGOOT MET RONDE VELLINGKANT

verholengoot-met-ronde-vellingkant-de-keij
Ook een verholen goot met ronde vellingkant is ideaal in te zetten bij alle beton- of Stelconplaten verhardingen. Deze verholen afvoergoten zijn geschikt voor zware belastingen en bij erfverhardingen waar intensieve transporten op plaatsvinden. Een verholen afwateringsgoot met ronde vellingkant is te verkrijgen in de afmeting 100x50x33cm (350kg), 150x50x33cm (525kg) en 200x50x33cm (700kg).

AFWATERINGSGOOT MET TEGEL


Daarnaast kennen we de afwateringsgoten met tegel die ideaal in te zetten zijn bij erfverhardingen met betonplaten of Stelconplaten binnen de agrarische sector. Deze betongoot wordt met name ingezet bij containervelden en pottenvelden. En door middel van pluggen en roestvrijstalen strips kunnen gronddoeken en foliën makkelijk vastgezet worden. Deze afvoergoot is afgedekt met tegels van 30x30cm met een stroeve toplaag en daarnaast ook te verkrijgen als betonnen goot met rooster. Deze afwateringsgoot is leverbaar in de afmetingen 120x11x12cm en 500x28x12cm.

ZANDVANGPUTTEN


Een zandvangput in de afmeting 50x50x81cm is ideaal in te zetten bij een betonplaten verhardingen waarbij verholen afwateringsgoten zijn toegepast. Een zandvangput vangt al het inkomende zand vanuit de betongoot om het hemelwater goed te laten doorlopen. Door met enige regelmaat de zandvangput te legen blijft de afwatering van het terrein ook optimaal. Een zandvangput is eenvoudig te legen door het gietijzeren rooster te verwijderen en vervolgens het zand eruit te scheppen.

TOTAALLEVERANCIER DE KEIJ

Er zijn dus diverse afwateringsgoten toe te passen om de waterhuishouding van het terrein optimaal te krijgen. Deze afvoergoten zijn toe te passen bij zowel een betonplaat verharding met- en zonder hoeklijn. Bij het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten zorgt De Keij ook voor een goede afwatering van het terrein. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een betonelement verharding met betonplaten of Stelconplaten. Van ontwerp tot oplevering zorgen zij voor een duurzame en voordelige erfverharding. Wilt u naast het aanleggen van een betonverharding ook een efficiënte opslagindeling voor al uw bulkgoederen door middel van megablokken? Of heeft u hoogteverschillen binnen het terrein en wilt u deze overbruggen met keerwanden? Neem dan contact op voor het aanleggen of uitbreiden van terreinverhardingen en indelen van opslagruimtes. De Keij neemt alle werkzaamheden aan; van ondergrond tot het plaatsen van betonproducten staan zij voor u klaar.

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Afwateringsgoot

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster