Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

IN VERBAND MET DE ZOMERVAKANTIE ZIJN WIJ VAN ZATERDAG 31 JULI TOT ZATERDAG 21 AUGUSTUS GESLOTEN! VANAF 23 AUGUSTUS NEMEN WE UW AANVRAAG IN BEHANDELING EN STAAN WE U WEER GRAAG TE WOORD. EEN FIJNE ZOMER!

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Agriplaten beton zijn ideaal voor het aanleggen van onder andere kavelpaden, toegangswegen of voor sleufsilo’s. Deze betonplaten verbeteren de toegankelijkheid van percelen. Daarnaast is het beton bestand tegen zuren en de kwaliteit van ruwvoer blijft optimaal. Het beton is van hoogwaardige kwaliteit, sterk en bestand tegen hoge verkeer- en puntbelastingen. Wilt u uw perceel voorzien van agriplaten beton? De Keij heeft minimaal zes verschillende afmetingen betonplaten beschikbaar en te bestellen met meerdere opties. Zij hebben nieuwe betonplaten snel leverbaar. Tweedehands platen zijn beperkt leverbaar en gebruikte betonplaten zolang de voorraad strekt! Vraag bij De Keij naar de mogelijkheden voor het verharden van uw perceel. Zij geven u passend advies voor het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten. Daarnaast voeren zij totaalprojecten uit, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele perceel. Heeft u al een perceel aan laten leggen met agriplaten beton en wilt u het perceel uitbreiden of verleggen? Ook dat is mogelijk bij De Keij, neem contact op en bespreek uw wensen!

Betonplaten NIEUW
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes leverbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
TWEEDE KEUS platen
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Betonplaten GEBRUIKT
Hoogwaardige kwaliteit
Zichtbare gebruikerssporen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

AGRIPLATEN BETON BESTELLEN

Wilt u agriplaten beton bestellen? Bij De Keij kunt u minimaal zes verschillende betonplaat afmetingen bestellen met meerdere opties. Een betonplaat kent diverse diktes en toplagen en zijn toe te passen voor verschillende doeleinden. Naast nieuwe betonplaten heeft De Keij een beperkte voorraad aan tweede keus betonplaten. En zolang de voorraad strekt ook gebruikte betonplaten in het assortiment. Daarnaast speelt de ondergrond ook belangrijke rol voor het plaatsen van betonplaten. Vraag bij De Keij gerust naar de mogelijkheden voor uw terrein. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers u bij het bestellen van de juiste betonplaat afmeting.

AFMETINGEN AGRIPLATEN

Nieuwe betonplaten heeft De Keij in de afmetingen 200x200cm, 200x150cm, 200x100cm, 350x120cm, 300x120cm en 80x120cm. Tweedehands betonplaten en gebruikte betonplaten zijn vaak leverbaar in de standaardafmeting 200x200cm in diverse diktes. Nieuwe betonplaten zijn te bestellen in diktes van 12cm, 14cm 0f 16cm en leverbaar met een gladde- of stroeve toplaag. De stroeve toplaag kent twee varianten, namelijk tegelstroef en (ruw) gebezemd. Ook zijn betonplaten te bestellen met- of zonder hijsvoorziening. Bij betonplaten met hijsvoorziening zitten er twee gaten in de betonplaten, zodat u met de juiste hijssleutels de betonplaten zelf kunt leggen. Wilt u de betonplaten laten leggen door De Keij? Dan zijn betonplaten zonder hijsvoorziening ook mogelijk. Zij hebben het materieel waarmee zij honderden betonplaten op één dag leggen.

Een perceel aanleggen met agriplaten beton?

De Keij heeft verschillende afmetingen agriplaten beton op voorraad. Neem contact op voor meer informatie voor het aanleggen van een erfverharding met agriplaten. De Keij geeft u passend advies en realiseert totaalprojecten vanaf 100m².

Neem contact op

PERCEEL MET AGRIPLATEN BETON

Agriplaten beton zijn perfecte betonplaten voor het aanleggen van een kavelpad, toegangsweg, sleufsilo, overdekt terrein en kwekerspaden. Voor elke agrarische ondernemer heeft De Keij een passende oplossing om de toegankelijkheid van percelen te verbeteren. De Keij heeft namelijk zes verschillende afmetingen betonplaten in het assortiment die te bestellen zijn met meerdere opties, te denken aan de dikte, toplagen en hijsvoorzieningen. Daarnaast heeft u bij De Keij de mogelijkheid om het totaalpakket af te nemen. Zij hebben namelijk alle specialiteiten in huis voor het aanleggen van een erfverharding met agriplaten beton. Het totaalpakket houdt in dat zij alle werkzaamheden voor het realiseren van een verharding uitvoeren. Zij maken de ondergrond vlak en brengen de juiste lagen aan, zoals een eventuele puinbaan en zandbaan. Ook houden zij rekening met de waterhuishouding van het perceel. Zodra de grondwerkzaamheden voltooid zijn en de onderbaan aan de voorwaarden voldoet, plaatsen de chauffeurs de betonplaten.

 

ADVIES ONDERBAAN AGRIPLATEN BETON

Agriplaten beton | Onderbaan betonplaten | Advies De KeijVoor het leggen van agriplaten beton moet de ondergrond aan de voorwaarden voldoen voor een duurzame verharding. Bij een slechte ondergrond zijn de betonplaten niet berekend op de aslast en zullen deze scheuren of breken. Een goede ondergrond bestaat onder andere uit een stevige en vlakke onderbaan. Afhankelijk van de ondergrond dient u een puinbaan aan te brengen voor extra versteviging. Daarna dient u een zandbed aan te brengen van minimaal 10 cm, welke u nauwkeurig moet egaliseren. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten voorziet u namelijk van een duurzame erfverharding!

 

BETONPLATEN PLAATSEN

Agriplaten beton | Beton plaat | De Keij BetonplatenNadat de ondergrond aan de voorwaarden voldoet kunt u de betonplaten plaatsen op de onderbaan. Heeft u betonplaten besteld met hijsgaten, dan kunt u de betonplaten leggen met de juiste hijssleutels. Heeft u betonplaten afgenomen zonder hijsgaten dan legt u deze met een vrachtwagen of shovel voorzien van een vacuüm hijssysteem. Wilt u het perceel laten aanleggen door De Keij? Dat is zeker mogelijk! De Keij heeft het materieel waarmee zij honderden betonplaten op één dag leggen. Is het perceel moeilijk te bereiken voor het aanleggen van een verharding? Geen probleem, met de juiste middelen is het alsnog mogelijk. Denk maar aan het aanleggen van een tijdelijke verharding met ijzeren rijplaten bijvoorbeeld.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met agriplaten beton. Zij verzorgen projecten van ondergrond tot het leggen van betonplaten. Denk aan werkzaamheden als het vlakmaken van de ondergrond, egaliseren van de onderbaan en de waterhuishouding van het perceel. Daarnaast leveren en leggen zij betonplaten en zorgen voor een nette afwerking. Zij maken het perceel passend door betonplaten op maat te zagen. Als laatste strooien zij zand in, zodat betonplaten strak op de onderbaan liggen. In korte tijd bent u voorzien van een duurzame erfverharding en kunnen de werkzaamheden voor u weer aanvangen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden bij De Keij voor uw terrein of het bestellen van producten!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 11043248
BTW: NL001910856B81

© 2021 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster