Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Het verplaatsen en rooien van bomen gebeurt in een periode van regen of drassige ondergronden. Bij onverharde paden komen machines vast te zitten in modderbanen, met materiële schade tot gevolg. Deze tijdrovende problemen behoren definitief tot het verleden met een betonpad van De Keij! Betonpaden bieden efficiëntie voor tractors, auto’s of andere werktuigen. Betonplaten en Stelconplaten geven u in elk seizoen toegang tot uw terrein met alle machines. Ook het aanleggen van ondergrond verstevigende maatregelen behoort tot de specialiteiten van De Keij. Een gelijkmatig dragende ondergrond voor betonplaten of Stelconplaten is dè basis voor een juiste erfverharding.

 

BETONPAD AANLEGGEN BINNEN DE BOOMKWEKERIJ

Een betonpad binnen de boonkwekerij zorgt voor comfortabel werken en rijden met uw materieel. U komt met uw materieel niet meer vast te zitten in de drassige paden. Tevens blijven de wegen schoon, doordat uw materieel de bodemgrond eraf rijdt op het betonpad. Daarnaast biedt een boomkwekerij met betonpaden een opgeruimd en strak aanzicht. Wilt u uw boomkwekerij voorzien van betonpaden? Kies dan voor een betonpad met industrieplaten of stelconplaten!

 

BELASTING BETONPAD

Betonpaden zijn voorzien van een stevige ondergrond en betonplaten naar keuze. De Keij realiseert betonpaden geheel naar wens, ongeacht welke bodemgrond uw boomkwekerij bezit.  Daarnaast zijn betonpaden aangepast aan de belasting en maatvoering. Belasting van betonplaten binnen boomkwekerijen betreffen vaak tractoren met boomwagens. Onze constructeur rekent exact uit welke betonplaten geschikt zijn, zodat u de juiste betonplaten heeft voor uw paden!

 

ONDERGROND BETONPAD

Een gelijkmatig dragende ondergrond is van groot belang voor een betonpad, zodat de betonplaten de juiste draagkracht behouden. Indien de bodemgrond onvoldoende draagkracht bevat, brengen wij een ruime laag puinbaan aan. Het is ook mogelijk dat de aslast een laag puinbaan vereist, zodat de stabiliteit van betonplaten verhoogt wordt. Een goed verstevigde ondergrond zorgt ervoor dat de betonplaten jarenlang meegaan. Betonplaten leggen wij met vrachtwagens, welke op afstand bestuurbaar zijn. Op deze manier is het mogelijk om honderden meters betonpad aan te leggen op één dag.

 

BETONPADEN VAN STELCONPLATEN

De betonplaten van De Keij zijn waardevast. Dit houdt in dat betonplaten na 10 jaar een restwaarde hebben van circa 50% van de nieuwwaarde. In het geval van ruilverkaveling, verkoop of herindeling zijn de betonplaten gemakkelijk te transporteren. Naast de reguliere betonplaten (ook industrieplaten genoemd) levert De Keij ook Stelconplaten. De Keij is al jarenlang hofleverancier van Stelconplaten aan boomkwekerijen, waardoor er veel specialistische kennis aanwezig is.

Stelconplaten staan bekend om hun kwaliteit en maatvastheid. Stelconplaten, zonder constructieve bewapening, zijn te gebruiken tot 20 ton aslast. Daarbij heeft u de optie om stalen hoekranden te integreren in de Stelconplaten. Stalen hoekranden zorgen ervoor dat betonpaden zeer nauwkeurig worden gelegd. Uiteraard dient de ondergrond ook nauwkeurig geëgaliseerd te zijn, want dat is de basis! Stelconplaten zijn in verhouding kostbaarder dan de reguliere industrieplaten, maar dit betaalt zich terug in de kwaliteit!

 

OPLOSSINGEN VAN DE KEIJ

Welke oplossing het beste aansluit bij uw boomkwekerij, hangt voornamelijk van uw wensen af. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang passend advies voor betonpaden binnen uw boomkwekerij!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster