Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Bent u op zoek naar een terreinverharding met betonplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van betonplaten voor diverse terreinen of wegen. Zo heeft de Keij al verschillende industrieterreinen en bedrijfsterreinen aangelegd. Ook parkeerplaatsen, (tijdelijke) bouwwegen en toegangswegen ontbreken niet bij De Keij uit Dodewaard. Wilt u een braakliggend terrein omtoveren tot een functioneel opslag- of bedrijfsterrein? De Keij biedt daarvoor de ideale oplossing: betonplaten, welke speciaal vervaardigd zijn op basis van werkbelasting en gebruiksdoel. Het is van belang dat u de juiste betonplaten kiest bij het realiseren van een opslag- of bedrijfsterrein. De Keij begeleidt u bij het maken van de juiste keuzes en leveren het complete project.

 

SOORTEN TERREINVERHARDING BINNEN DE INDUSTRIE

Overdekt terrein met industrieplatenDe Keij Betonplaten specialiseert zich in het realiseren van erfverhardingen binnen de industriële- en agrarische sector. Binnen de industriële sector realiseert de Keij terreinverharding met betonplaten als industrieterreinen, opslagterreinen, bedrijfsterreinen en binnenterreinen. Daarnaast ontbreken de parkeerplaatsen, toegangswegen en (tijdelijke) bouwwegen niet bij De Keij. De Keij voorziet uw locatie van een comfortabele erfverharding. Zelfs bij intensieve belastingen is het mogelijk om een terreinverharding aan te brengen. De Keij heeft voor vele terreinenverhardingen binnen de industrie een oplossing. De Keij Betonplaten staat bekend om het leveren van kwaliteit!

 

TERREINVERHARDING MET BETONPLATEN GESCHIKT VOOR INTENSIEVE BELASTING

Industrieterrein met betonplatenDe constructeur van De Keij rekent uit wat de verwachte aslast op uw toekomstige terreinverharding zal zijn. Daarna wordt de optimale dimensionering van de betonplaten vastgesteld. Worden de platen enkel gebruikt door hand- en pompwagens, of rijden er dagelijks zwaarbeladen vrachtwagens overheen?

Bij intensieve belastingen van betonplaten brengen we een laag puinzand aan, daarmee garanderen we de stabiliteit van de betonplaten. Daarna brengen we een stevig zandbed aan om verzakkingen of scheuren van de betonplaten te voorkomen. Op deze manier wordt er een gelijkmatig dragende ondergrond gecreëerd voor intensieve belastingen van de betonplaten.

Een terreinverharding welke zorgt voor een kwalitatieve locatie en bestand tegen intensieve belasting. Een functionele terreinverharding met betonplaten welke jarenlang zal meegaan.

 

STELCONPLATEN VOOR INDUSTRIE

Naast de voordelige industrieplaten leveren we ook originele Stelconplaten, welke bekend staan om hun hoge belastbaarheid en maatvastheid. Welke oplossing voor u het beste is, hangt af van een aantal factoren. We doen u graag een passend voorstel aan de hand van uw wensen. Laat ons weten welke maatvoering u wenst en óf de betonplaten van een stalen hoeklijn voorzien moeten zijn. dan adviseren wij u over de te gebruiken betonplaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor terreinverharding binnen uw locatie? Neem contact met De Keij op of bekijk het assortiment betonplaten.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster