Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Wilt u braakliggend terrein omtoveren tot een functioneel bedrijfs- of opslagterrein? De Keij biedt hiervoor de ideale oplossing: betonplaten welke speciaal vervaardigd zijn op basis van werkbelasting en gebruiksdoel. Het is van belang dat u de juiste betonplaten kiest bij het realiseren van een bedrijfs- of opslagterrein. Worden de platen enkel gebruikt voor het gebruik van hand-pompwagens, of rijden er dagelijks zwaarbeladen vrachtwagens overheen? Om verzakking of het scheuren van betonplaten te voorkomen, brengen we voor de plaatsing een stevig zandbed aan. Mocht de te verwachte belasting erom vragen dan brengen we eerst een laag puinverharding aan om de stabiliteit van de betonplaten te garanderen, iets wat tekenend is voor de kwaliteit van De Keij.

TERREINVERHARDING GESCHIKT VOOR INTENSIEVE BELASTING

De constructeur van De Keij rekent voor u uit wat de verwachte aslast op de toekomstige terreinverharding zal zijn, waarna de optimale dimensionering van de betonplaten vastgesteld wordt. Samen met de juiste ondergrond zorgt De Keij voor een terreinverharding die bestand is tegen intensieve belasting en jarenlang mee zal gaan.

STELCONPLATEN VOOR TERREINVERHARDING

Naast de voordelig geprijsde industrieplaten leveren we ook originele stelconplaten. Stelconplaten staan bekend om hun hoge belastbaarheid en maatvastheid. Welke oplossing voor u het beste is hangt van een aantal factoren af. We doen u graag een passend voorstel aan de hand van uw wensen. Laat ons weten welke maatvoering u wenst en of de betonplaten van een stalen hoeklijn voorzien moeten zijn, dan kunnen wij u adviseren over de te gebruiken betonplaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor terreinverharding? Neem contact met ons op of bekijk ons assortiment betonplaten.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster