Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Als boomkweker wilt u in elk seizoen toegang hebben tot uw verharding. Is het niet om bomen te snoeien of te spuiten, dan wel om de bomen te rooien of te verplanten. U heeft te maken met een echt natuurproduct. Afhankelijk van het weer en het seizoen brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee. Een ondernemende boomkweker weet daar oplossingen voor te vinden. De containerteelt maakt de levering van de bomen het hele jaar mogelijk. De Keij zorgt voor de toegankelijkheid van uw perceel door middel van betonplaten. Onze specialistische kennis spreekt daarbij in zijn voordeel.

 

EXPERT IN VERHARDING MET BETONPLATEN

De Keij Betonplaten was gevestigd binnen het laanboomcentrum van Europa; in het dorp Opheusden. In augustus 2019 zijn zij verhuisd naar het naastgelegen dorp Dodewaard. Sinds 2006 realiseert De Keij voor vele boomkwekerijen een verharding met betonplaten, zowel binnen- als buiten het laanboomcentrum. Ook in België, Duitsland en Engeland leveren en leggen zij betonplaten binnen de agrarische sector. Uit ervaring weet De Keij precies welke type betonplaat het meest geschikt is voor de boomkwekerij. Natuurlijk biedt de Keij een totaaloplossing voor uw verharding! Daarbij leveren en leggen zij niet alleen de betonplaten, maar ook het vereiste zandbed wordt aangebracht. Het grondwerk wordt volledig voor u uitgevoerd om een gelijkmatig dragende ondergrond te creëren voor de verharding.

 

ONVERHARDE PADEN

In een periode met veel neerslag wordt de grond van uw boomkwekerij drassig. De onverharde paden op uw boomkwekerij veranderen in een modderpoel. Uw tractors en rooimachines rijden al gauw diepe sporen in deze paden. U staat regelmatig vast met auto’s, bussen, tractoren of werktuigen. Dat kost u veel tijd en levert materiële schade op. Betonplaten voor boomkwekerijen zijn de oplossing voor uw verharding! De Keij Betonplaten weet wat de behoefte is van een kweker en realiseert veelal betonpaden voor de boomkwekerij.

 

BETONPLATEN VOOR KWEKERIJEN

Al jarenlang levert De Keij de befaamde Stelconplaten, betonplaten en betonpaden aan boomkwekers. Deze betonnen elementen zijn de ideale oplossing voor het verharden van kavelpaden, toegangswegen en opslagterreinen. Daarbij verbetert de toegankelijkheid van uw kwekerij door middel van een verharding met betonplaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kwekerij? Neem contact op met De Keij Betonplaten!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster