Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Als boomkweker wilt u in elk seizoen toegang hebben tot uw percelen. Is het niet om bomen te snoeien of te spuiten, dan wel om de bomen te rooien of te verplanten. U heeft een echt natuurproduct. Afhankelijk van weer en seizoen brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee. Een ondernemende boomkweker weet daar oplossingen voor te vinden. Zoals de containerteelt de levering van bomen het jaar rond mogelijk maakt, zo maken de betonpaden van De Keij uw percelen het jaar rond toegankelijk. Dat wij specialist zijn in betonpaden voor de boomkwekerij, is niet toevallig.

EXPERT IN BETONPLATEN VOOR BOOMKWEKERS

We zijn gevestigd in het laanboomcentrum van Europa: Opheusden. Al jarenlang leggen we voor vele boomkwekerijen betonpaden aan, zowel in het laanboomcentrum als ver daarbuiten. Uit ervaring weten we precies welke type betonplaat het meest geschikt is voor toepassing in de boomkwekerij. Natuurlijk bieden we een totaaloplossing, waarbij we niet alleen het beton leveren en leggen, maar ook het vereiste zandbed aanbrengen. Dit grondwerk kunnen wij volledig verzorgen of in samenwerking met u uitvoeren.

In een periode met veel neerslag wordt de grond van uw boomkwekerij drassig. De paden op uw boomkwekerij veranderen in modderpoel, waar u met uw tractors en rooimachines al gauw diepe sporen in trekt. U staat regelmatig vast met auto’s, bussen, tractoren of werktuigen. Dat kost u veel tijd en levert materiële schade op. Kies voor een van onze oplossingen. Wij weten wat de behoefte is van een kweker!

Voor kwekers hebben we onder andere de volgende oplossing gerealiseerd:
– Betonpaden

BETONPLATEN VOOR KWEKERS

Al jarenlang levert De Keij de befaamde stelconplaten, betonplaten en betonpaden aan boomkwekers. Deze betonnen elementen zijn de ideale oplossing voor het verharden en toegankelijk maken van uw kavelpaden en opslagterreinen.

Meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Neem contact op met ons!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster