Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Een sleufsilo op maat

Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe? Of hebt u een kuil zonder keerwanden en is het tijd voor een sleufsilo? U bouwt een sleufsilo met de keerwanden en betonplaten van De Keij. Wij hebben al bij heel veel agrarische bedrijven deze oplossing voor de opslag van voer en mest gerealiseerd. Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor opslag. Daarnaast is het ook nog een erg duurzame manier van opslag. Dankzij de hoge keerwanden kunt u veel meer voer kwijt op dezelfde oppervlakte. En dankzij de betonplaten als ondergrond en de keerwanden rondom behoudt het voer veel beter zijn kwaliteit.

Kwaliteit sleufsilo’s

Onze sleufsilowanden zijn vervaardigd van een speciaal beton dat van hoge kwaliteit is. Een soort beton met een hoge dichtheid. Daarnaast is het beton zuurbestendig zodat de sappen uit het voer niet in het beton dringen en dit aantasten. Een lange levensduur van de betonplaten en keerwanden is dan ook gegarandeerd.

Wij realiseren uw sleufsilo compleet!

We bereiden de locatie voor door ter plaatse de ondergrond te egaliseren en een zandbed aan te brengen. Hierop leggen we de betonplaten, waarna we de keerwanden plaatsen. Daarbij kan het gaan om een enkele of meervoudige sleufsilo (met U-elementen als tussenwanden). Dit is geheel afhankelijk van uw wens. Binnen een dag kan uw sleufsilo al klaar zijn voor gebruik. Alle ruimte dus voor het kuilgras of de mais van het nieuwe seizoen…

Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van De Keij? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een sleufsilo voor uw specifieke situatie. Neem contact met ons op.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster