Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

IN VERBAND MET COVID-19 BESTAAT ER EEN MOGELIJKHEID DAT WIJ DE LEVERING VAN PRODUCTEN OF DE UITVOER VAN PROJECTEN MOETEN UITSTELLEN. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR HET LAATSTE NIEUWS. AANVRAGEN WELKE U INDIENT ZULLEN ZOLANG HET MOGELIJK IS, IN BEHANDELING GENOMEN WORDEN.

Wilt u een nieuwe sleufsilo bouwen? Of hebt u een kuil zonder sleufsilowanden en is het tijd om een sleufsilo te bouwen? U plaatst een sleufsilo met de sleufsilowanden en agriplaten van De Keij. Wij hebben bij vele agrarische bedrijven deze oplossing voor de opslag van voer en mest gerealiseerd. Een sleufsilo is uiteindelijk een duurzame en plaats voor opslag. Dankzij de hoge sleufsilowanden kunt u veel meer voer kwijt binnen dezelfde oppervlakte. En dankzij de agriplaten als ondergrond en de sleufsilowanden rondom behoudt het voer veel beter zijn kwaliteit.

 

SLEUFSILO BOUWEN OF KUILPLAAT PLAATSEN

Binnen de agrarische sector hebben we het vaak over een sleufsilo bouwen. Een opslagbunker van voer of mest binnen uw terrein. Sleufsilo werd in het verleden vaak kuilplaat genoemd. Voor De Keij is het geen probleem welke benaming u gebruikt. Het plaatsen van kuilplaten of een sleufsilo bouwen spreekt voor zich!

 

KWALITEIT SLEUFSILO ELEMENTEN

Onze sleufsilowanden zijn vervaardigd van een speciaal beton dat van hoge kwaliteit is. Een soort beton met een hoge dichtheid. Daarnaast is het beton zuurbestendig zodat de sappen uit het voer niet in het beton dringen en dit aantasten. Een lange levensduur van sleufsilowanden zijn dan ook gegarandeerd.

 

SLEUFSILO BOUWEN WIJ COMPLEET

We bereiden de locatie voor door ter plaatse de ondergrond te egaliseren en een zandbed aan te brengen. Hierop leggen we de agriplaten, waarna we de sleufsilowanden plaatsen. Daarbij kan het gaan om een enkel– of meervoudige sleufsilo (met U-elementen als tussenwanden). Dit is geheel afhankelijk van uw wens. Binnen een dag kan uw sleufsilo al klaar zijn voor gebruik. Alle ruimte dus voor het kuilgras of de mais van het nieuwe seizoen!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van sleufsilo’s bij De Keij? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een sleufsilo voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster