Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Stapelblokken zijn ideaal voor de opslag van bulkgoederen binnen uw terrein. Deze betonblokken zijn gemakkelijk te stapelen, doordat er nokken bevestigd zitten op de blokken. Er zijn geen hechtmiddelen benodigd bij deze betonblokken. De nokken van stapel betonblokken zorgen voor voldoende stevigheid. Zij vormen een betonnen scheidingsmuur of keerwand, welke in verschillende lagen opgebouwd worden.

 

BENAMINGEN STAPELBARE BETONBLOKKEN

Als u op zoek gaat naar stapelblokken, komt u verschillende benamingen tegen. Betonblokken hebben merknamen en algemene benamingen. Zo zijn bijvoorbeeld de benaming Megablokken en Legioblokken merknamen. Stapelblokken en betonblokken vallen daarentegen onder de algemene benamingen. Alle betonblokken zijn leverbaar in standaardmaten, maar ook aangepaste maten. Zo voorziet De Keij elk bedrijfsterrein van een efficiënte opslagruimte voor bulkgoederen.

 

Toepassingen betonblokken | Scheidingsmuren of keerwanden voor bulkgoederenTOEPASSINGEN BETONBLOKKEN

Stapelblokken lijken erg veel op grote legoblokken. De beton stapelblokken vormen een scheidingsmuur voor de opslag van verschillende bulkgoederen. De betonblokken vallen door middel van noppen in elkaar en blijven vanwege het gewicht (>2000 KG) op hun plaats. Betonblokken hebben dus geen mortel nodig, waardoor zij heel gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Het indelen van een andere opslagruimte is dus zo geregeld. Deze stapelbare betonblokken zijn toepasbaar bij industrieterreinen of bedrijfsterreinen, voor een efficiënte opslag van bulkgoederen.

 

TRANSPORT EN PLAATSEN STAPELBLOKKEN

Het transporteren van betonblokken neemt De Keij voor u uit handen. Door middel van een vrachtwagen, voorzien van autolaadkraan, vervoeren zij de stapelbare betonblokken naar de gewenste locatie. Daarbij is de vrachtwagen op afstand bestuurbaar, waardoor beton stapelblokken snel geplaatst worden.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u meer bulkgoederen kwijt binnen dezelfde oppervlakte? Of wilt u de stapelbare betonblokken verplaatsen? Neem gerust contact op met De Keij, zij staan voor u klaar!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster