Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

In verband met een bruiloft zijn wij DINSDAG 22 SEPTEMBER gesloten. WOENSDAG 23 SEPTEMBER staan we u weer graag te woord!

AGRI BETONPLATEN

Op zoek naar geschikte betonplaten voor uw terrein? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Betonplaten gebruiken zij niet alleen voor logistieke- of industriële doeleinden, maar ook binnen de agrarische markt. Betonplaten binnen de logistieke-, of industriële markt worden ook wel industrieplaten genoemd. Binnen de agrarische sector noemen zij het ook wel agri betonplaten. Industriële- of agri betonplaten verbeteren de toegankelijkheid van uw terrein. De Keij werkt snel en efficiënt met deze betonnen platen van hoogwaardige kwaliteit. De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met en constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte optie voor uw project. Door te kiezen voor agri betonplaten bij De Keij heeft u een duurzame oplossing voor jaren.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten betonplaten in het assortiment. Deze standaardmaten  zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. Voor alle betonplaten kan er een dikte worden gekozen, welke varieert van 12 cm tot en met 16cm. In de praktijk komt de benaming agri betonplaat niet vaak meer voor. Wel kennen we de Agricon Groove betonplaten, welke alleen in 14 cm dikte verkrijgbaar zijn.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van betonplaten. Voor de industriële betonplaten 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm is de maximale aslast 20 ton. Voor de industriële betonplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. De agri betonplaten, ofwel Agricon Groove betonplaten zijn alleen verkrijgbaar in de afmetingen 200x200cm en 200x100cm. Agri betonplaten hebben een maximale aslast van 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

KEUZE TOPLAAG

Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen tussen twee verschillende toplagen. U kunt een keuze maken tussen stroeve- of gladde betonplaten. De voordelen van een stroeve toplaag is dat het een antislipstructuur heeft, extra sterk en daardoor gemakkelijk te verleggen. Industrieplaten met een gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoonmaakt, onderhoudsarm en zowel binnen- als buiten te gebruiken. Agri betonplaten hebben alleen een (ruw) gebezemde, ofwel stroeve toplaag. De keuze is aan u.

 

GEBRUIKTE OF B-PLATEN

Betonplaten worden regelmatig hergebruikt, zo ook de agri betonplaten. Zolang de voorraad strekt, zijn ook de gebruikte agri betonplaten verkrijgbaar bij De Keij. Gebruikte agri betonplaten hebben bij een project gelegen en zijn nog in goede staat voor hergebruik. Daarbij voldoen de gebruikte agri betonplaten aan de eisen, maar zijn minder mooi qua uitstraling. Naast gebruikte agri betonplaten kunt u ook B-platen bestellen. Deze betonnen platen hebben kleine afwijkingen, zoals kleurverschil of een hoekje eraf. B-platen zijn qua uitstraling nog zo goed als nieuw. Gebruikte betonplaten of B-platen zijn voordeligere opties. U kunt altijd contact opnemen met De Keij over de voorraad van gebruikte betonplaten.

 

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten leveren en leggen betonplaten door geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonplaten zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat de betonplaten direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en er wordt een zandbed aangebracht. Daarna leggen zij de betonplaten op een nauwkeurig vlakke zandbaan. Agri betonplaten leggen zij door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen zij honderden betonplaten op één dag.

 

STELCONPLATEN

Naast de industriële- of agri betonplaten levert De Keij ook Stelconplaten. Deze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hogere kwaliteit. Daarnaast zijn deze betonplaten verkrijgbaar met- of zonder hoeklijn. Ook gebruikte Stelconplaten heeft De Keij in partijen voorradig. Neem contact op met De Keij voor de exacte voorraad en overleg met hen voor de juiste betonplaat voor uw terrein.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard, binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van zowel industriële-, agri betonplaten als Stelconplaten. De Keij realiseert projecten voornamelijk binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Zij combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt gemaakt. Daarnaast nemen zij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Voor meer informatie over grondwerkzaamheden, betonplaten of transport, neem contact op met De Keij.

 

 

 

 

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster