Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar geschikte agri betonplaten voor het verharden van percelen? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Betonplaten leggen zij aan bij kavelpaden, toegangswegen en ruimtes rondom de boerderij. Denk ook aan het optimaliseren van kwekerspaden, koepaden of ondergronden voor sleufsilo’s. Agri betonplaten verbeteren de toegankelijkheid van percelen naar akkers, weilanden en kwekerijen en ideaal voor opslag van bulkgoederen. De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Zij leveren betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met en constructieve wapening voor hoge aslasten. Voor elke agrariër is er een passende oplossing om een erfverharding aan te leggen met betonplaten. Een betonplaten verharding is een duurzame investering en in combinatie met een nauwkeurig vlakke ondergrond gaat het jarenlang mee. Wilt u agri betonplaten kopen en advies over de ondergrond voor betonplaten? De Keij neemt naast het leveren en leggen van betonplaten ook de grondwerkzaamheden aan. Vraag naar de mogelijkheden voor het verharden van percelen en bespreek uw wensen.

Nieuwe agri betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen leverbaar
Gladde- en stroeve toplagen
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze agri betonplaten
Tweede keus agri betonplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant
Kleine schoonheidsfoutjes
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Gekenmerkt met stip of streek aan de zijkant
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Gebruikte agri betonplaten
Vanaf een project
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte agri betonplaten

NIEUWE AGRI BETONPLATEN

De nieuwe betonplaten zijn in zes verschillende afmetingen te koop. Elke betonplaat afmeting heeft specifieke eigenschappen, aan te passen in diktes en toplagen. Wilt u betonplaten gebruiken voor aslasten tot 20 ton? Of wilt u betonplaten kopen met een stalen hoeklijn of met een stroeve toplaag? De Keij heeft betonplaten te koop met aslasten tot 20 ton, met- en zonder hoeklijn en met een gladde- of stroeve toplaag. Wilt u de betonplaat 200×200 cm kopen voor het aanleggen van een erfverharding of juist een betonplaat op maat? Voor elke agrariër heeft De Keij een passende oplossing.

 

TWEEDE KEUS BETONPLATEN

Wilt u goedkoper uit zijn in het aanleggen van een betonplaten verharding? Dan zijn tweede keus, ofwel b-keus platen de oplossing. Deze betonnen platen hebben kleine schoonheidsfoutjes, zoals kleurverschil, haarscheurtje of een schilfer van de betonplaat. Tweede keus betonplaten zijn nog zo goed als nieuw. Doordat b-keus betonplaten niet volledig voldoen aan de eisen van de fabrikant goedkoper dan nieuwe betonplaten. Let wel; b-keus platen zijn beperkt leverbaar. Vraag gerust naar de exacte voorraad van tweede keus platen en de betonplaten prijs voor het verharden van het perceel.

 

Industrieplaten | Gebruikte betonplaten | Gebruikte Stelconplaten | De KeijGEBRUIKTE AGRI BETONPLATEN

Agri betonplaten zijn zolang de voorraad strekt ook als gebruikte betonplaten verkrijgbaar. Gebruikte betonplaten komen vanaf een project en zijn in goede staat voor hergebruik. Daarbij voldoen de gebruikte betonplaten aan de kwaliteitseisen en leverbaar met- of zonder hoeklijn. De meest voorkomende gebruikte betonplaat is de 200×200 cm. Zowel nieuwe betonplaten, tweede keus als gebruikte betonplaten gaan met een nauwkeurige ondergrond jarenlang mee.

Op zoek naar agri betonplaten voor het verharden van een perceel?

De Keij Betonplaten heeft verschillende betonplaten in het assortiment om een perceel aan te leggen. Benieuwd naar de betonplaten prijs voor het laten verharden van percelen? Wilt u daarnaast ook de grondwerkzaamheden uit handen geven? Bij De Keij is het mogelijk! Bespreek uw wensen met De Keij en zij voorzien u van passend advies voor het aanleggen van een erfverharding met agri betonplaten.

Bekijk onze betonplaten

AGRIPLATEN

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten betonplaten in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. Voor elke agri betonplaat kan er een dikte worden gekozen die varieert van 12cm tot en met 16cm. Ook kennen we de agricon grove betonplaten die in 14cm dikte verkrijgbaar zijn.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van betonplaten. De agri betonplaten 200x100cm en 200x200cm kennen een maximale aslast 20 ton. Voor de betonplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. De agricon grove betonplaten zijn alleen verkrijgbaar in de afmetingen 200x200cm en 200x100cm. Deze agri betonplaten hebben een maximale aslast van 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

KEUZE TOPLAAG

Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen tussen twee verschillende toplagenU kunt een keuze maken tussen stroeve- of gladde betonplaten. De voordelen van een stroeve toplaag is dat het een antislipstructuur heeft, extra sterk en daardoor gemakkelijk te verleggen. Industrieplaten met een gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoonmaakt, onderhoudsarm en zowel binnen- als buiten te gebruiken. Agri betonplaten hebben alleen een (ruw) gebezemde, ofwel stroeve toplaag. De keuze is aan u.

 

Agriplaten beton | Agriplaten plaatsen | Betonplaten 2x2 | De Keij BetonplatenBETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten leveren en leggen betonplaten door geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonplaten zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat de betonplaten direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en er wordt een zandbed aangebracht. Daarna leggen zij de betonplaten op een nauwkeurig vlakke zandbaan. Betonplaten leggen zij door middel van een vrachtwagen met autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Zo leggen zij honderden betonplaten op één dag.

 

STELCONPLATEN

De Keij heeft niet alleen betonplaten in het assortiment, maar ook drie verschillende afmetingen Stelconplaten. Deze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn Stelconplaten verkrijgbaar met- en zonder hoeklijn. Ook gebruikte Stelconplaten heeft De Keij in partijen voorradig. Neem contact op voor de exacte voorraad en overleg welke betonplaten het beste zijn voor het perceel.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd te Dodewaard in de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van betonplaten en Stelconplaten. De Keij realiseert projecten vanaf 100m² binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Zij combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast nemen zij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Voor meer informatie over grondwerkzaamheden, betonplaten prijs of transport, neem dan contact op met De Keij.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster