Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

BETON PLAAT

Op zoek naar een geschikte betonplaat voor uw terrein? Dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. Een betonplaat wordt niet alleen gebruikt voor agrarische doeleinden, maar ook binnen de logistieke- en industriële markt. Betonplaten worden ook wel industriële betonplaten of industrieplaten genoemd.  Een betonplaat verbetert de toegankelijkheid van agrarische-, logistieke- en industriële terreinen. De Keij werkt snel en efficiënt met industriële betonplaten van hoogwaardige kwaliteit.  De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte optie beton plaat voor uw project. Door te kiezen voor een beton plaat van De Keij heeft u een duurzame oplossing voor jaren.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten beton plaat in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. Voor elke beton plaat kan de dikte worden gekozen, welke varieert van 12 cm tot en met 16 cm.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van een beton plaat. Voor de betonplaten 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm is de maximale aslast 20 ton. Voor de betonplaten 300x120cm, 350xx120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u met het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

KEUZE TOPLAAG

Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen tussen twee verschillende toplagen. De keuze is tussen een stroeve of gladde beton plaat. De voordelen van een stroeve toplaag is dat het een antislipstructuur heeft, extra sterk en daardoor gemakkelijk te verleggen. Een beton plaat met een gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoonmaakt, onderhoudsarm en zowel binnen- als buiten te gebruiken. De keuze is aan u!

 

GEBRUIKTE OF B-PLATEN

Een beton plaat wordt regelmatig hergebruikt. Zolang de voorraad strekt, zijn ook deze betonplaten verkrijgbaar bij De Keij. Deze betonplaten hebben bij een project gelegen, maar in goede staat om nogmaals te gebruiken. Daarbij voldoet een gebruikte beton plaat nog aan alle eisen, maar zijn minder mooi qua uitstraling. Naast een gebruikte beton plaat kunt u ook B-platen bestellen. Deze betonplaten hebben een kleine afwijking, zoals kleurverschillen of een hoekje eraf. B-platen zijn qua uitstraling nog zo goed als nieuw. Gebruikte betonplaten of B-platen zijn voordeligere opties. U kunt altijd contact opnemen met De Keij over de mogelijkheden voor uw terrein.

 

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten leveren en leggen betonplaten door geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonplaten zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat ze direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij zij rekening houden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en een zandbed aangebracht. Daarna leggen zij de betonnen platen op nauwkeurig vlakke zandbaan. Een beton plaat leggen zij door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen zij honderden betonplaten op één dag.

 

STELCONPLATEN

Naast het leveren en leggen van industrieplaten, levert De Keij ook Stelconplaten. Deze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hogere kwaliteit. Daarnaast zijn deze betonplaten verkrijgbaar met- of zonder hoeklijn. De Keij overlegt met u welke beton plaat het beste bij uw terrein past.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard, binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van industriële betonplaten en Stelconplaten. De Keij realiseert projecten voornamelijk bij agrarische-, industriële en logistieke bedrijven. Zij combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt gemaakt. Naast het leveren en leggen van betonplaten, nemen zij ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project. Voor meer informatie over betonplaten, neem contact op met De Keij.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster