Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Denkt u aan betonnen legoblokken voor het indelen van een efficiënte opslag binnen uw terrein? Betonblokken zijn ideaal in te zetten voor de opslag van bulkgoederen zoals zand, grond, grind, metaal, kunststof, mest, compost en kuilvoer. Betonnen legoblokken zijn makkelijk te stapelen door de bevestiging van nokken aan de bovenkant en uitsparing aan de onderkant. En door de hoge kwaliteit beton in combinatie met het hoge gewicht zijn er geen hechtmaterialen nodig. Voor stapelblokken dient er een vlakke ondergrond aanwezig te zijn voor de stabiliteit van een betonnen scheidingswand. De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing, doordat zij diverse betonelementen in het assortiment hebben. Deze betonelementen bestaande uit betonblokken ofwel megablokken, betonplaten en keerwanden voorzien uw terrein van een strakke indeling en erfverharding. Zij stapelen de betonnen legoblokken, leggen betonplaten en plaatsen keerwanden en nemen ook de grondwerkzaamheden aan. De Keij is een totaalleverancier vanaf 100m² voor de zakelijke markt en met name in de agrarische- en industriële sector.

Betonnen legoblokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor (bulk)goederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Betonnen legoblokken
Betonplaten
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Keerwanden
Hoogwaardige kwaliteit
Hoek- en rechte elementen
Hoge gewichten tot 4100 KG
Verschillende hoogtes tot 300 cm
Lengtes in 100, 200 en 400 cm
Snel leverbaar
Bekijk onze keerwanden

OPSLAGRUIMTE MET BETONNEN LEGOBLOKKEN

Een opslagruimte met betonnen legoblokken biedt meer mogelijkheden dan een opslagruimte zonder een efficiënte indeling. Allereerst kunt u bulkgoederen in grotere hoeveelheden opslaan, omdat legoblokken te stapelen zijn tot een hoogte van zes meter. Daarnaast is het beton van hoge kwaliteit, waardoor de kwaliteit van bulkgoederen behouden blijft. Denk bijvoorbeeld aan kuilvoer, waarin vrij snel broei en schimmel ontstaat. Betonblokken behouden de kwaliteit van kuilvoer. Verder is het beton zuurbestendig waardoor stapelblokken ook te plaatsen zijn voor opslag van mest en compost. Een opslagruimte met betonnen legoblokken geeft daarbij een strakke en overzichtelijke indeling. En de verschillende soorten bulkgoederen komen niet met elkaar in aanraking door deze betonnen scheidingsmuren. Wilt u betonnen megablokken bestellen? Bespreek uw wensen met De Keij! U kunt namelijk niet alleen betonblokken kopen, maar deze ook laten plaatsen en zelfs het grondwerk laten uitvoeren. De Keij voorziet u van alle gemakken!

BETONPLATEN EN KEERWANDEN

U heeft naast megablokken ook de mogelijkheid om betonplaten of keerwanden te kopen bij De Keij. Wilt u naast het bouwen van een opslagruimte ook het terrein verharden door middel van betonplaten? Of wilt u in plaats van legoblokken juist keerwanden plaatsen als betonnen wand voor bijvoorbeeld een sleufsilo? De Keij heeft diverse betonelementen leverbaar en ontzorgen u door alle werkzaamheden aan te nemen. Zij egaliseren de ondergrond, brengen een zandbed aan, leveren en plaatsen betonplaten en keerwanden. En moeten zij ook rekening houden met de waterhuishouding van uw terrein? De Keij denkt op alle vlakken met u mee en hebben een passende oplossing voor elk terrein! Neem contact met hen op!

Op zoek naar betonnen legoblokken?

De Keij heeft diverse afmetingen betonblokken leverbaar en voor elk terrein een passende oplossing! Bespreek uw wensen met De Keij en dan kijken zij samen met u naar een geschikt betonelement voor uw opslagterrein!

Bekijk betonnen legoblokken!

BETONNEN LEGOBLOKKEN BESTELLEN

Wilt u betonnen legoblokken bestellen? De Keij heeft een groot assortiment betonblokken in diverse afmetingen leverbaar. Deze afmetingen zijn weergeven in lengte bij breedte en hoogte. Zij hebben onder andere de afmeting 160x80x80cm en de 80x80x80cm leverbaar. De 160x80x80cm is één van de grootste afmetingen en de meest gebruikte betonblok afmeting. De afmeting legoblok met een lengte van 160cm zijn ook leverbaar in; 160x80x40cm, 160x40x80cm, 160x40x40cm. De lengte afmeting van 80cm zijn daarnaast te bestellen in; 80x80x40cm, 80x40x80cm en 80x40x40cm. De lengte afmetingen 160cm en 80cm zijn dus in combinatie met dezelfde breedte en hoogte te stapelen. Ook heeft De Keij betonnen legoblokken leverbaar in een lengte afmeting van 40cm en te koop in: 40x40x40cm en 40x40x80cm.

 

MOGELIJKHEDEN MET BETONBLOKKEN

Door betonnen legoblokken op te stapelen ontstaat er een scheidingsmuur voor de opslag van bulkgoederen. Betonblokken kennen een hoogwaardige kwaliteit, waardoor ook de kwaliteit van bulkgoederen behouden blijft. Denk bijvoorbeeld aan kuilvoer waar snel broei of schimmel in ontstaat. Het beton van deze stapelblokken gaat schimmel en broei tegen! Het bouwen van een sleufsilo met betonblokken is één van de mogelijkheden. Denk ook aan de opslag van mest en compost. Het beton is namelijk voorzien van een zuurbestendigheid om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast zijn betonnen stapelblokken ideaal in te zetten voor bulkgoederen als zand, grind, grond, metaal en kunststof. Ook voor tijdelijke afzettingen van bijvoorbeeld wegwerkzaamheden of evenementen zijn betonblokken een makkelijke oplossing. Betonblokken zijn namelijk snel te stapelen, maar ook weer te verplaatsen. Ook het bouwen van geluidswallen met betonnen megablokken vallen onder de opties! Neem contact op om uw wensen te bespreken!

 

BETONNEN LEGOBLOKKEN STAPELEN

Betonnen legoblokken zijn voorzien van een eenvoudig stapelsysteem. Door middel van nokken aan de bovenkant en uitsparingen aan de onderkant bouwt u makkelijk een betonnen muur. De nokken, kwaliteit van beton en het hoge gewicht van betonblokken waarborgen de stabiliteit van een betonnen wand. Deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat hechtmaterialen zoals bijvoorbeeld cement, overbodig zijn. Het voordeel daarvan is dat legoblokken de kwaliteit behouden en indien nodig makkelijk te verplaatsen zijn. Wilt u met betonnen legoblokken een efficiënte opslagindeling bouwen voor uw terrein? Met de juiste afmeting megablokken en een goede ondergrond heeft u in korte tijd een duurzame indeling van uw terrein. Door middel van berekeningen helpt De Keij u bij het maken van een juiste keuze. Vraag gerust om meer informatie of advies voor de indeling van uw terrein!

 

 

WERKZAAMHEDEN DE KEIJ

De Keij Betonplaten plaatst megablokken, maar ook keerwanden als scheidingswand. En wilt u daarnaast het terrein laten verharden door middel van betonplaten? Ook deze betonelementen heeft De Keij snel leverbaar. Zij leveren en leggen betonplaten en voeren grondwerkzaamheden uit. Allereerst egaliseren zij de ondergrond, brengen een zandbed aan en denken aan de waterhuishouding van het terrein. Daarna plaatsen zij betonnen legoblokken en leggen betonplaten voor een duurzame betonverharding. De Keij is voornamelijk te vinden binnen de agrarische- en industriële sector. Denk dan aan het aanleggen van kavelpaden, industrieterreinen, overdekte terreinen, (tijdelijke) bouwwegen, toegangswegen, busstations, en kwekerspaden. De Keij heeft al snel een oplossing voorhanden! Wilt u meer informatie over producten als megablokken, betonplaten, of keerwanden? Neem contact op en u krijgt passend advies voor het indelen of aanleggen van een betonverharding!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonnen legoblokken

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster