Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar een betonplaat verharding voor uw perceel of terrein? Verhardingen met betonplaten zijn ideaal om de toegankelijkheid van terreinen of percelen te verbeteren. Daarnaast geeft het niet alleen een strak aanzicht, maar in combinatie met een goede ondergrond creëert u ook een duurzame erfverharding. Een betonplaat verharding gebruikt men voor kavelpaden, koepaden, toegangswegen en sleufsilo’s binnen de agrarische sector. Met deze erfverharding verbeteren de agrariërs de toegankelijkheid naar weilanden of boomkwekerijen voor materieel en vee. Ook voor ruwvoer en mest creëren zijn met betonplaten, keerwanden of megablokken een efficiënte opslagruimte. Binnen de industriële sector leggen ondernemers een betonplaat verharding aan als parkeerplaats, (tijdelijke) bouwweg, fietspad, op- en overslagterrein en binnen een overdekt terrein. Voor de recreatie- en sportsector worden betonplaten gebruikt als toegangsweg naar stranden, bij sportvelden en hockeyvelden. De Keij heeft verschillende afmetingen agriplaten, industrieplaten en Stelconplaten in het assortiment en voor elke ondernemer een passende oplossing. Betonelementen zijn multifunctioneel inzetbaar en met een goede ondergrond een duurzame erfverharding.

Nieuwe betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Gladde- of stroeve toplaag
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Kleine fabrieksfoutjes
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Gekenmerkt door stip of streep aan de zijkant
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONPLAAT VERHARDING

Betonplaten zijn voor veel doeleinden toe te passen en in verschillende soorten te bestellen. Dan gaat het niet alleen om nieuwe betonplaten, maar ook tweedehands- en gebruikte betonplaten. De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing. Zo hebben zij zes verschillende afmetingen nieuwe betonplaten in het assortiment. Daarbij heeft u verschillende opties per betonplaat waaruit u kunt kiezen om een verharding aan te leggen. Tweede keus betonplaten zijn beperkt leverbaar en dan meestal in de afmeting 200x200cm. Deze betonplaten voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant, omdat er kleine foutjes zijn vastgesteld. Zo kan het zijn dat er een haarscheurtje in de betonplaat zit, of een klein hoekje van de betonplaat. Ook gebruikte betonplaten heeft De Keij in het assortiment zolang de voorraad strekt. Gebruikte betonplaten komen van een project, maar door de hoogwaardige kwaliteit nogmaals te gebruiken. Deze betonplaten zijn ook vaak leverbaar in de standaardafmeting 200x200cm, met- of zonder hoeklijn.

Wilt u een onverhard perceel of terrein vervangen door een betonplaat verharding?

De Keij heeft zes verschillende afmetingen nieuwe betonplaten in het assortiment om een betonplaat verharding te realiseren. Daarnaast hebben zij ook tweedehands betonplaten beperkt leverbaar en gebruikte betonplaten zolang de voorraad strekt. Wilt u niet alleen betonplaten kopen, maar ook advies over de ondergrond van betonplaten? Bespreek uw wensen en de medewerkers van De Keij geven u passend advies.

Bekijk onze betonelementen

Als ondernemer wilt u in elk seizoen toegang hebben tot uw percelen of terreinen. Of u nu een agrarische ondernemer of een ondernemer in de industrie bent, binnen elke sector kennen we de problemen van onverharde terreinen. Afhankelijk van het weer en het seizoen brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee. Een ondernemer weet daar zijn oplossingen voor te vinden en De Keij spreekt met zijn specialistische kennis in zijn voordeel. Zij maken het mogelijk om met een betonplaat verharding de toegankelijkheid naar percelen en terreinen te verbeteren. Daarnaast komen zij niet alleen betonplaten leggen, maar nemen ook totaalprojecten aan. Kortom; Van een onverhard perceel naar een duurzame betonplaat verharding in één hand. Wilt u de betonplaten laten leggen en advies over de ondergrond voor betonplaten? Ook dat is mogelijk. De Keij denkt met u mee voor een passende oplossing van uw terrein.

 

BETONPLAAT VERHARDING

Betonpad kwekerij | De Keij BetonplatenIn een periode met veel neerslag wordt de grond van uw onverhard terrein drassig. De onverharde paden in de boomkwekerij of toegangsweg naar weilanden veranderen in een modderpoel. Uw tractors, rooimachines, hoogwerkers rijden al gauw diepe sporen in deze paden. En het vee komt vast te zitten in de drassige toegangswegen. Bij onverharde industrieterreinen of (tijdelijke) bouwwegen staan auto’s, bussen, tractoren of werktuigen regelmatig vast. Dat kost u veel tijd om het weer op te lossen en levert de nodige schade op. Een betonplaat verharding is één van de oplossingen om deze problemen te voorkomen. De Keij Betonplaten weet wat de behoefte is van elke ondernemer en geeft passend advies voor het aanleggen van een duurzame verharding.

 

BETONPLATEN KOPEN

Verhardingen met betonplaten| Betonplaat 200x100 | Betonplaten erfverharding | Betonplaten | De KeijAl jarenlang levert De Keij de befaamde Stelconplaten en betonplaten aan agrariërs en ondernemers in de industriële sector. Deze betonelementen zijn ideaal voor het verharden van kavelpaden, koepaden, toegangswegen, opslagterreinen, overdekte terreinen en (tijdelijke) bouwwegen. Ook voor het bouwen van een sleufsilo zijn betonplaten ideaal als ondergrond. Een verharding met betonplaten verbetert niet alleen de toegankelijkheid van uw perceel, maar behoudt ook de kwaliteit van ruwvoer. En met keerwanden of megablokken als scheidingswand creëert u een efficiënte opslagruimte voor ruwvoer, grond, zand, compost en afval. Betonplaten zijn leverbaar in de afmetingen 200x100cm,  200x200cm, 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm. Stelconplaten zijn leverbaar in 200x100cm en 200x200cm. Bij elke betonplaat heeft u meerdere opties zoals de dikte en de toplaag. De diktes van betonplaten variëren tussen de 12cm en 20cm. De toepassing van uw erfverharding bepaalt de dikte van de betonplaat. Wilt u meer informatie over de producten? Neem contact op.

 

EXPERT IN EEN BETONPLAAT VERHARDING

De Keij Betonplaten was gevestigd binnen het laanboomcentrum van Europa; in het dorp Opheusden. In augustus 2019 zijn zij verhuisd naar het naastgelegen dorp Dodewaard. Sinds 2006 realiseert De Keij voor vele boomkwekerijen een verharding met betonplaten, zowel binnen- als buiten het laanboomcentrum. In België, Duitsland en Engeland leveren en leggen zij betonplaten binnen de agrarische sector, maar ook in de industriële sector. Uit ervaring weet De Keij precies welke type betonplaat het meest geschikt is voor elke ondernemer. Natuurlijk biedt de Keij een totaaloplossing voor uw erfverharding. Daarbij leveren en leggen zij niet alleen betonplaten, maar ook het vereiste zandbed wordt aangebracht. Het grondwerk wordt volledig voor u uitgevoerd om een gelijkmatig dragende ondergrond te creëren voor de toekomstige erfverharding. Daarnaast nemen zij ook de waterhuishouding van uw terrein mee. Wilt u meer informatie over het aanleggen van een betonplaten verharding? Neem contact op en bespreek uw wensen.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster