Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar betonplaten 200x200x14 cm voor het verharden van percelen of terreinen binnen de agrarische- of industriële sector?  De betonplaat in de afmeting 200x200cm is een meest gebruikte afmeting bij het aanleggen van verhardingen. En de afmeting met een betondikte van 14cm zijn voor de meeste doeleinden al voldoende dragend voor de belasting. De betonplaten 200x200x14cm zijn namelijk berekend op maximale aslasten tot 15 ton. Daarbij is deze standaardmaat aan te passen aan uw wensen, waarbij we denken aan de (stalen) hoekranden, hijsvoorziening en toplagen. Bent u benieuwd welke betonplaat afmeting geschikt is voor uw terrein, maar wilt u eerst meer informatie over de verschillen tussen de betonplaten die er zijn? En als u het terrein gaat verharden met betonplaten, denkt u dan ook aan de ondergrond die gelijkmatig en dragend moet zijn? Een nauwkeurige ondergrond is namelijk de basis voor een strakke erfverharding, waar u vervolgens jarenlang plezier van zult hebben. Betonplaten hebben namelijk een ondersteunende ondergrond nodig om de maximale aslast te kunnen dragen. Welke betonplaat afmeting past bij uw terrein en wat is de perfecte ondergrond daarvoor? De Keij denkt met u mee in oplossingen en nemen projecten van ontwerp tot oplevering aan.

Betonplaat 200x200cm
Betonplaat 200x200cm
Betonplaat 200x100cm
Betonplaat 200x100cm
Betonplaat 300x200cm
Betonplaat 300x200cm
Betonplaat 350x120cm
Betonplaat 350x120cm
Betonplaat 300x120cm
Betonplaat 300x120cm
Betonplaat 80x120cm
Betonplaat 80x120cm

AFMETINGEN BETONPLATEN 

Er zijn zes standaard betonplaat afmetingen om een terrein of perceel te voorzien van een betonnen verharding. Voor doeleinden binnen de industrie kennen we veelal de afmeting 200x200cm aanvullend met betonplaten op maat in de afmeting 200x150cm of 200x100cm. Denk maar aan industrieterreinen, bedrijfsterreinen, op- en overslagplaatsen, overdekte terreinen en parkeerplaatsen. Voor de meeste doeleinden zijn betonplaten in de afmeting 200x200cm met een dikte van 14cm al voldoende. Deze betonplaten kennen maximale aslasten tot 15 ton, welke voldoende draagkracht biedt voor de belasting. Voor belastingen vanaf 15 tot maximaal 20 ton hebben we betonplaten met een betondikte van 16cm. En voor agrarische doeleinden hebben we aanvullend de betonplaat afmetingen 350x120cm, 300x120cm en 80x120cm. Deze betonplaten zijn naast de betonplaat 200x200x14cm ook toe te passen bij kavelpaden, toegangswegen, sleufsilo’s, overdekte terreinen, pottenvelden, containervelden en tuincentrums. Zo heeft De Keij voor elk doeleinde een oplossing, waarbij de betonplaten naar uw wensen zijn aan te passen.

WELKE BETONPLAAT AFMETING IS BIJ UW TERREIN VAN TOEPASSING?

Er zijn dus verschillende afmetingen betonplaten toe te passen voor diverse doeleinden. En alleen de juiste afmeting in combinatie met een nauwkeurige ondergrond voorzien uw terrein van een strakke verharding. De juiste afmeting adviseren we aan de hand van uw wensen, de belasting en ondergrondgesteldheid. Zo kan het zijn dat de betonplaten 200x200x14 cm al voldoen aan de eisen voor een strakke betonplaat verharding binnen uw bedrijf. De Keij geeft u advies over de juiste betonplaat in combinatie met de extra opties. En dan denken we ook aan de opbouw van de ondergrond ter ondersteuning en gewicht van de betonplaat afmeting.

Op zoek naar betonplaten 200x200x14 cm voor het verharden van terreinen of percelen?

Deze standaardmaat betonplaat heeft De Keij in combinatie met leggen, snel leverbaar. Voordat we betonplaten leggen dient er eerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig te zijn. De Keij neemt projecten van ontwerp tot oplevering aan en in korte tijd is uw terrein voorzien van een strakke verharding. Bekijk onze betonplaten, neem contact op en bespreek uw wensen.

Bekijk onze betonplaten

BETONPLATEN 200X200X14 CM

De betonplaten in de afmeting 200x200cm met een betondikte van 14cm zijn dus toe te passen voor doeleinden binnen de agrarische- en industriële sector. Deze afmeting is dan wel geschikt voor toepassingen met maximale belastingen tot 15 ton. Voor belastingen boven de 15 ton adviseren we de betonplaat 200x200cm met betondikte van 16cm. Als we uitgaan van belastingen tot 15 ton dan is de betonplaat 200x200x14 cm één van de meest gebruikte betonplaten. Deze afmeting beschikt over diverse eigenschappen, waarbij we denken aan de toplagen, hoeklijnen en hijsvoorziening. Welke opties zijn dan aan te raden bij uw terreinverharding? De Keij denkt met u mee en geven advies op maat voor het aanleggen van een strakke verharding.

 

GLADDE BETONPLATEN OF GEBEZEMDE BETONPLATEN 

Stroeve betonplaten | De KeijEén van de eigenschappen van betonplaten 200x200x14 cm is de toplaag die bestaat uit drie verschillende opties. Deze afmeting is namelijk te verkrijgen met een gladde-, tegelstroeve,- of (ruw) gebezemde toplaag. Gladde betonplaten zijn makkelijk in het onderhoud en zowel binnen als buiten te plaatsen. Een tegelstroeve betonplaat is voorzien van een lichte stroefheid, ideaal voor doeleinden waar enig grip voor materieel gewenst is. De (ruw) gebezemde betonplaten zijn ideaal voor o.a. kavelpaden, boomkwekerspaden, toegangswegen en strandpaden, waar we te maken hebben met modder en/of gladheid. Deze betonplaten zijn voorzien van een antislipstructuur, zodat mens, dier en materieel hun grip houden op de erfverharding. De gebezemde betonplaten zijn te verkrijgen met een rechte bezemstructuur of een golfstructuur.

 

BETONPLATEN MET- OF ZONDER HOEKLIJN

Dan zijn de betonplaten 200x200x14cm ook leverbaar met een stalen hoeklijn. Betonplaten met een stalen rand zorgen voor een minimale richel tussen betonplaten; ideaal voor materieel met kleine wielen bijvoorbeeld. Betonplaten met stalen rand worden dan ook vaak gebruikt voor doeleinden binnen de industrie. Andere doeleinden worden veelal aangelegd met betonplaten zonder stalen rand. En om daarvoor een minimale richel tussen de betonplaten te creëren zijn er betonnen platen te leggen met een 7mm vellingrand.

 

Hijsvoorziening betonplaten HIJSVOORZIENING BETONPLATEN 

Als laatste kennen we twee soorten hijsvoorzieningen bij de betonplaten afmeting 200x200x14cm. Deze betonplaat is namelijk te leveren met- en zonder hijsgaten in het midden van de plaat. Deze optie is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een strakke verharding zonder hijsgaten? Dan leggen wij de betonplaten te allen tijde met materieel voorzien van vacuüm hijssystemen. Wilt u de betonplaten zelf gaan leggen? Dan zijn betonplaten met hijsgaten ideaal, die u vervolgens met de juiste hijsleutels zelf kunt plaatsen. Denk dan wel aan een gelijkmatig dragende ondergrond, voordat u de betonplaten gaat plaatsen.

 

BETONPLATEN PRIJZEN 

Dan bent u vast benieuwd welke kosten er verbonden zitten aan betonplaten, zeker in combinatie met toevoeging van extra opties. De betonplaten prijs berekenen wij op basis van uw wensen en diensten waarvan u gebruik wilt maken. Heeft u de juiste betonplaat afmeting en wilt u daarnaast de betonplaten ook laten leveren en leggen op locatie? En wilt u daarbij ook een gelijkmatig dragende ondergrond laten aanbrengen? Dat alles is mogelijk bij De Keij! Zij realiseren open verhardingen sinds 1998 en hebben ervaring in verschillende ondergronden met opbouw van diverse betonelementen. De Keij geeft u passend advies, maken vervolgens een offerte op maat en bieden daarbij scherpe betonplaten prijzen aan. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonplaten 200x200x14

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster