Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar betonplaten 200x200x14 cm voor het verharden van percelen of terreinen van agrarische- of industriële doeleinden? Een betonplaat 200×200 cm is de meest gebruikte betonplaten afmeting bij het aanleggen van verhardingen. Deze betonplaten zijn aan te passen aan uw wensen waarbij we denken aan (stalen) hoekranden, hijsvoorzieningen en toplagen. Betonplaten 200x200x14 cm zijn berekend op aslasten tot maximaal 15 ton en de betonplaat 200x200x16 cm hebben een draagkracht van maximaal 20 ton. Wilt u betonplaten kopen, maar wilt u eerst meer informatie over de verschillen tussen de betonplaten die er zijn? En denkt u ook aan de ondergrond van betonplaten die gelijkmatig en dragend moet zijn, voordat u betonplaten gaat leggen? Een nauwkeurige ondergrond is namelijk de basis voor een strakke erfverharding, waar u vervolgens jarenlang plezier van zult hebben. Betonplaten hebben namelijk een ondersteunende ondergrond nodig om de maximale aslast te dragen. Welke betonplaat afmeting past bij uw terrein en wat is de perfecte ondergrond daarvoor?

Betonplaat 200x200cm
Betonplaat 200x200cm
Betonplaat 200x150cm
Betonplaat 200x150cm
Betonplaat 200x100cm
Betonplaat 200x100cm
Betonplaat 350x120cm
Betonplaat 350x120cm
Betonplaat 300x120cm
Betonplaat 300x120cm
Betonplaat 80x120cm
Betonplaat 80x120cm

AFMETINGEN BETONPLATEN 

Allereerst zijn er zes standaard betonplaat afmetingen om een terrein of perceel te verharden. Voor doeleinden binnen de industrie kennen we veelal de afmeting 200x200cm aanvullend met betonplaten op maat in de afmeting 200x150cm of 200x100cm. Denk maar aan industrieterreinen, bedrijfsterreinen, op- en overslagplaatsen, overdekte terreinen en parkeerplaatsen. Daarvoor zijn betonplaten 200x200x14 cm met maximale belastingen tot 15 ton een ideale oplossing. Voor agrarische doeleinden hebben we aanvullend de betonplaat afmetingen 350x120cm, 300x120cm en 80x120cm. Betonplaten zijn dan ook toe te passen bij kavelpaden, toegangswegen, sleufsilo’s, overdekte terreinen, pottenvelden, containervelden en tuincentrums. Voor elk doeleinde heeft De Keij een oplossing waarbij de betonplaten naar uw wensen zijn aan te passen.

 

WELKE BETONPLAAT AFMETING IS BIJ UW TERREIN VAN TOEPASSING?

Er zijn dus diverse afmetingen betonplaten toe te passen. En alleen de juiste afmeting in combinatie met een nauwkeurige ondergrond voorzien uw terrein van een strakke verharding. De juiste afmeting adviseren we aan de hand van uw wensen, de belasting en ondergrondgesteldheid. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld de betonplaten 200x200x14 cm al voldoen aan de eisen voor een strakke verharding bij uw bedrijf. Tegelijkertijd geven we dan advies over het toepassen van de extra opties bij betonplaten. En dan denken we ook aan de opbouw van de ondergrond ter ondersteuning en voor het gewicht van de betonplaat afmeting.

Op zoek naar betonplaten 200x200x14 cm voor het verharden van terreinen of percelen?

Deze betonplaat afmeting heeft De Keij snel leverbaar in combinatie met leggen. Voordat zij betonplaten leggen dient er eerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig te zijn. De Keij neemt projecten van ontwerp tot oplevering aan en in korte tijd is uw terrein voorzien van een strakke verharding. Bekijk onze betonplaten, neem contact op en bespreek uw wensen.

Bekijk onze betonplaten

BETONPLATEN 200X200X14 CM

De betonplaten 200x200x14 cm zijn dus toe te passen voor doeleinden binnen de agrarische- en industriële sector. Dan wel voor toepassingen met maximale belastingen tot 15 ton. Voor belastingen boven de 15 ton adviseren we bijvoorbeeld de afmeting 200x200x16 cm. De betonplaten 200x200x14 cm beschikken over diverse eigenschappen, te denken aan toplagen, hoeklijnen en hijsvoorziening. Welke opties zijn aan te raden bij uw terreinverharding? De Keij denkt met u mee en geven advies op maat voor het aanleggen van een erfverharding, passend bij uw wensen.

 

Agricon grove betonplaten | De KeijGLADDE BETONPLATEN OF STROEVE BETONPLATEN 

Eén van de eigenschappen van betonplaten 200x200x14 cm is de toplaag die bestaat uit drie verschillende opties. Deze betonplaat afmeting is namelijk te verkrijgen met een gladde-, tegelstroeve of (ruw) gebezemde toplaag. Gladde betonplaten zijn makkelijk in het onderhoud en zowel binnen als buiten te plaatsen. Een tegelstroeve betonplaat is voorzien van een lichte stroefheid in de toplaag en ideaal voor doeleinden waar enige grip voor materieel gewenst is. En voor kavelpaden, boomkwekerspaden en toegangswegen waar we te maken hebben met veel modder en gladheid zijn de (ruw) gebezemde betonplaten een uitkomst. Deze betonplaten zijn voorzien van een antislipstructuur, zodat vee en materieel grip houden op de erfverharding.

 

BETONPLATEN MET- OF ZONDER HOEKLIJN

Daarnaast zijn betonplaten 200x200x14 cm leverbaar met een stalen hoekrand. Betonplaten met stalen rand zorgen voor een minimale richel tussen betonplaten. Ideaal voor materieel met kleine wielen bijvoorbeeld en worden vaak gebruikt voor doeleinden binnen de industrie. Overige doeleinden worden veelal aangelegd met betonplaten zonder hoekrand en zijn zelfs te leveren met een 7mm vellingrand.

 

Hijsvoorziening betonplaten HIJSVOORZIENING BETONPLATEN 

Als laatste kennen we twee soorten hijsvoorzieningen bij betonplaten 200x200x14 cm. Deze betonplaat afmeting is namelijk te leveren met- en zonder hijsgaten in het midden van de plaat. Deze optie is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een verharding zonder hijsgaten? Dan leggen wij de betonplaten ten allen tijde met materieel voorzien van vacuüm hijssystemen. Wilt u de betonplaten zelf leggen? Dan zijn betonplaten met hijsgaten ideaal, zodat u met de juiste hijssleutels de betonplaten zelf kunt leggen.

 

BETONPLATEN PRIJZEN 

De betonplaten prijs berekenen wij op basis van uw wensen en extra mogelijkheden die worden toegevoegd. Wilt u deze afmeting betonplaten kopen, maar ook laten leveren en leggen? En wilt u daarbij ook een gelijkmatig dragende ondergrond laten aanbrengen? Alles is mogelijk bij De Keij. Zij geven u passend advies, maken een offerte op maat en bieden vervolgens scherpe betonplaten prijzen aan.

 

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Wilt u een erfverharding laten aanleggen en wilt u meer informatie over betonplaten 200x200x14 cm? De Keij geeft u graag advies over de betonplaat afmetingen, denken met u mee in oplossingen en nemen projecten van ontwerp tot oplevering aan. Zij realiseren open verhardingen sinds 1998 en hebben ervaring in verschillende ondergronden met opbouw van diverse betonelementen. Neem gerust contact op en bespreek uw wensen.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 11043248
BTW: NL001910856B81

© 2021 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster