Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Betonplaten Gelderland

Op zoek naar betonplaten in Gelderland? Dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. Betonplaten worden vaak gebruikt voor industriële doeleinden, daarom worden ze regelmatig industriële platen genoemd. De platen worden voornamelijk gebruikt voor het verbeteren van de toegankelijkheid van agrarische- of bedrijventerreinen. De Keij werkt snel en efficiënt met industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit. De Keij levert betonplaten in Gelderland in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte optie voor uw project. Door te kiezen voor betonplaten van De Keij heeft u een duurzame oplossing voor jaren.

 

Verschillende opties

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen, denk hierbij aan de dikte, aslast en de toplaag. Voor alle platen kan de dikte worden gekozen, dit varieert van 12 tot en met 16 cm.

 

Belastbaarheid

Een van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van de betonplaten. Voor de platen 200×100 cm, 200×150 cm en 200×200 cm is de maximale aslast 20 ton. Voor de platen 300×120 cm, 350×120 cm en 80×120 cm is de maximale aslast 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u met het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

Keuze toplaag

Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen tussen twee verschillende toplagen. De keuze is tussen een stroeve of gladde betonplaat. De voordelen van een stroeve toplaag is dat het een antislipstructuur heeft, extra sterk en gemakkelijk te verleggen. De gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken te zijn, onderhoudsarm en zowel binnen en buiten te gebruiken. De keuze is aan u!

 

Gebruikte of b-platen

Betonplaten worden regelmatig hergebruikt. Deze platen kunnen, zolang de voorraad strekt, ook bij De Keij worden besteld. Dit zijn platen die bij een project hebben gelegen en kunnen worden hergebruikt. Ze zijn nog in goede staat en voldoen aan alle eisen, maar zijn qua uitstraling minder mooi. Daarnaast kunt u ook b-platen bestellen, deze hebben kleine afwijkingen zoals kleurverschillen of een hoekje er af. Deze platen zijn voordeliger. Hierover kan u ook altijd contact opnemen met De Keij.

 

Betonplaten leggen

De Keij Betonplaten levert en legt de betonplaten in Gelderland. Nadat de platen zijn besteld dan zorgt De Keij ervoor dat ze ook direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en een zandbed aangebracht, waarop de betonplaten met een autolaadkraan worden gelegd. Door het gebruik van deze kraan voorzien met een zuignap kunnen er honderden betonplaten op één dag worden gelegd.

 

Stelconplaten, keerwanden & megablokken

Naast betonplaten levert de Keij ook Stelconplaten, dit zijn hogere kwaliteit betonplaten die erg duurzaam en slijtvast zijn. De Keij overlegt samen met u welke soort betonplaat het beste bij u past. Naast betonplaten en Stelconplaten heeft De Keij ook keerwanden en megablokken in het assortiment. Keerwanden worden vaak gebruikt voor sleufsilo’s. Met megablokken kunnen snel en efficiënt keerwanden of scheidingswanden kunnen gemaakt.

 

De Keij

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s door het hele land. De Keij levert voornamelijk in de agrarische, logistieke en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarbij nemen zij grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het gehele project. Voor meer informatie over betonplaten in Gelderland, neem contact met ons op!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster