Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Op zoek naar betonplaten voor in de landbouw om percelen optimaal te benutten? Als agrarisch ondernemer heeft de nodige hectaren grond. Grasland of akkers, dichtbij het bedrijf of verder weg en de nodige ruimte rondom de boerderij. Vaak heeft u te maken met onverharde paden die met name in regenachtige tijden voor problemen zorgt. Doordat het materieel diverse keren over de onverharde paden rijden, ontstaan er diepe sporen met als gevolg vastzittend materieel. Een ruimte rondom de boerderij of toegangswegen naar akkers en weilanden moeten begaanbaar blijven. Betonplaten bieden daarbij een snelle en efficiënte oplossing. En wilt u als agrariër de ruimte rondom de boerderij optimaal benutten en bulkgoederen opslaan? Door een erfverharding met betonplaten aan te leggen en een sleufsilo te bouwen gaat u de ruimte optimaal benutten. Betonplaten in de landbouw zijn er in diverse afmetingen en soorten. Voor elke agrariër is er een passende oplossing en een moeiteloze toegang tot al de percelen.

Betonplaten 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm of 16cm
Verkeersklasse maximaal 20 ton
Gladde- en stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 200x200
Betonplaten 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm, 14cm of 16cm
Verkeersklasse tot maximaal 20 ton
Gladde- en stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 200x100
Betonplaten 300x120cm
Hoogwaardige kwaliteit
Diktes in 12cm of 14cm
Verkeersklasse maximaal 15 ton
Stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 300x120

EXPERT IN BETONPLATEN LANDBOUW

Betonplaten leggen als verharding is voor agrariërs een snelle en efficiënte oplossing en nog eens een goede investering ook. De restwaarde is namelijk enorm hoog. Betonplaten in goede staat brengen na 10 jaar nog meer dan de helft van de nieuwprijs op. En heeft u plannen om in de toekomst uit te breiden met percelen of juist te verplaatsen? Als u land koopt of verkoopt, uw erf anders indeelt of schuren bouwt, kunt u betonplaten heel makkelijk laten verleggen. Vraag bij De Keij naar de mogelijkheden voor het aanleggen van verhardingen met betonplaten. Naast dat De Keij advies geeft over de juiste betonplaat afmeting, denken zij ook mee in het aanleggen van een gelijkmatig dragende ondergrond. Betonplaten blijven namelijk van goede kwaliteit als de ondergrond ook aan de voorwaarden voldoet. De ondergrondgesteldheid, juiste hoeveelheid puin en zand spelen een belangrijke rol bij het aanleggen van een erfverharding met betonplaten in de landbouw. Wilt u alle werkzaamheden uit handen geven? De Keij realiseert projecten van ondergrond tot het leggen van betonplaten met een nette afwerking.

Bent u op zoek naar betonplaten voor in de landbouw?

De Keij heeft verschillende betonplaten in het assortiment om een verharding aan te leggen binnen de landbouw. Bekijk de betonelementen en vergeet daarbij niet de ondergrond voor betonplaten. Voor een duurzame verharding is ook de ondergrond van groot belang. Vraag bij De Keij gerust om advies. Samen met u kijken zij naar de juiste betonplaat afmeting voor uw erf.

Bekijk onze betonplaten

OPLOSSINGEN MET BETONPLATEN IN DE LANDBOUW

Welke oplossingen zijn er voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten in de landbouw? Betonplaten in de landbouw noemen we ook wel kavelpadplaten, agriplaten, Agricon Groove platen of erfverhardingsplaten. Met deze betonplaten is het mogelijk om toegangswegen, kavelpaden en sleufsilo’s aan te leggen. Denk aan paden naar weilanden en akkers. In zomer en winter moeten de paden toegankelijk zijn voor vee en materieel. Ook is het handig als het erf rondom de boerderij begaanbaar is. Met betonplaten gaat u in elk seizoen met gemak over de verharding, zonder vast komen te zitten met vee of materieel. En wilt u naast de erfverhardingen ook nog de ruimte optimaal benutten? Dan is het bouwen van een sleufsilo met betonplaten als ondergrond en keerwanden of megablokken als scheidingswand de uitkomst. Voor elke agrariër is er een passende oplossing voor zijn perceel.

 

SOORTEN BETONPLATEN IN DE LANDBOUW

Welke betonplaten moet u gebruiken voor het aanleggen van een erfverharding in de landbouw? De meest voorkomende betonplaten afmeting in de landbouw zijn de 200x200cm, 200x100cm en de 300x120cm in combinatie met diagonaalplaten. Deze afmetingen zijn te bestellen in 12cm, 14cm of 16cm dik met maximale aslasten tot 20 ton. Daarnaast zijn deze betonplaten leverbaar met een gladde- of stroeve toplaag. Een stroeve toplaag is ideaal als u een verharding aan wilt leggen voorzien van antislipstructuur. Gladde betonplaten zijn weer makkelijk in onderhoud. Daarnaast kunt u ook diagonale betonplaten bestellen. Dit zijn driehoeksplaten die ideaal zijn voor het opvullen van T-splitsingen bij verhardingen met betonplaten. Het materieel heeft dan voldoende ruimte om in te draaien naar een volgend kavelpad. Wilt u onverharde paden vervangen voor een erfverharding met betonplaten, maar toch het groen terug laten komen? Dan zijn groenspoorplaten met gatenconstructie de uitkomst.

 

ADVIES OP MAAT

Natuurlijk wilt u geen betonplaten leggen die zwaarder zijn dan nodig is. Daarnaast moeten betonplaten berekend zijn op de aslast van het materieel. Daarom geeft De Keij u vakkundig advies. Zij inventariseren samen met u wat de verwachte aslast op betonplaten zijn en maken vervolgens een offerte op maat. Ook geven zij advies over de ondergrond van betonplaten. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten creëren namelijk een duurzame verharding. Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van onze betonplaten in de landbouw? Of wilt u meer weten over de totaaloplossing die De Keij heeft? Voor erfverharding, een kavelpad en sleufsilo’s bent u bij De Keij aan het juiste adres. Neem contact op met De Keij.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

Wij leveren vanaf een oppervlakte van 60m2

Onze laatste projecten

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster