Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar betonplaten voor in de landbouw om percelen optimaal te benutten? Als agrarisch ondernemer heeft u de nodige hectaren grond. Grasland of akkers, dichtbij het bedrijf of verder weg en de nodige ruimte rondom de boerderij. Vaak heeft u te maken met onverharde paden die met name in regenachtige tijden voor problemen zorgt. Doordat het materieel diverse keren over de onverharde paden rijden, ontstaan er diepe sporen met als gevolg vastzittend materieel. Een ruimte rondom de boerderij of toegangswegen naar akkers en weilanden moeten begaanbaar blijven. Landbouwplaten bieden daarbij een snelle, efficiënte en voordelige oplossing. En wilt u als agrariër de ruimte rondom de boerderij optimaal benutten en bulkgoederen opslaan? Door een erfverharding met betonplaten aan te leggen en een sleufsilo te bouwen gaat u de ruimte optimaal benutten. Landbouwplaten zijn er in diverse afmetingen met unieke eigenschappen. Voor elke agrariër is er een passende oplossing en een moeiteloze toegang tot al de percelen.

Betonplaten 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm of 16cm
Verkeersklasse maximaal 20 ton
Gladde- en stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 200x200
Betonplaten 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm, 14cm of 16cm
Verkeersklasse tot maximaal 20 ton
Gladde- en stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 200x100
Betonplaten 300x120cm
Hoogwaardige kwaliteit
Diktes in 12cm of 14cm
Verkeersklasse maximaal 15 ton
Stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 300x120

EXPERT IN BETONPLATEN LANDBOUW

Betonplaten leggen als verharding is voor agrariërs een snelle en efficiënte oplossing en nog eens een voordelige investering ook. De restwaarde is namelijk enorm hoog. Betonplaten in goede staat brengen na 10 jaar nog meer dan de helft van de nieuwprijs op. En heeft u plannen om in de toekomst uit te breiden met percelen of juist verplaatsen? Als u land koopt of verkoopt, uw erf anders indeelt of schuren bouwt, kunt u betonplaten heel makkelijk laten verleggen. Vraag bij De Keij naar de mogelijkheden voor het aanleggen van verhardingen met landbouwplaten. Naast dat De Keij advies geeft over de juiste betonplaat afmeting, denken zij ook mee in het aanleggen van een gelijkmatig dragende ondergrond. Betonplaten blijven namelijk van goede kwaliteit als de ondergrond ook aan de voorwaarden voldoet. De ondergrondgesteldheid, juiste hoeveelheid puin en zand spelen een belangrijke rol bij het aanleggen van een erfverharding met betonplaten in de landbouw. Wilt u één aanspreekpunt voor het hele project? Dat is mogelijk. De Keij realiseert projecten van ondergrond tot het leggen van betonplaten met een nette afwerking. In korte tijd is het onverharde erf veranderd met erfverhardingsplaten oftewel landbouwplaten.

Bent u op zoek naar betonplaten voor in de landbouw?

De Keij heeft diverse afmetingen landbouwplaten in het assortiment om een verharding aan te leggen. Bekijk de betonelementen en vergeet daarbij niet de ondergrond voor betonplaten. Voor een duurzame verharding speelt namelijk ook de ondergrond een grote rol. Vraag bij De Keij gerust om advies. Samen met u kijken zij naar de juiste betonplaat afmeting voor uw erf.

Bekijk onze betonplaten

OPLOSSINGEN MET BETONPLATEN IN DE LANDBOUW

Welke oplossingen zijn er voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten in de landbouw? Betonplaten in de landbouw noemen we ook wel kavelpadplaten, agriplaten, Agricon Grove platen, erfverhardingsplaten of landbouwplaten. Met deze betonplaten is het mogelijk om toegangswegen, kavelpaden en sleufsilo’s aan te leggen. Denk aan paden naar weilanden en akkers. In zomer en winter moeten de paden toegankelijk zijn voor vee en materieel. Ook is het handig als het erf rondom de boerderij begaanbaar is. Met betonplaten gaat u in elk seizoen met gemak over de verharding, zonder vast komen te zitten met vee of materieel. En wilt u naast de erfverhardingen ook nog de ruimte optimaal benutten? Dan is het bouwen van een sleufsilo met betonplaten als ondergrond en keerwanden of megablokken als scheidingswand de uitkomst. Voor elke agrariër is er een passende oplossing voor zijn perceel.

 

SOORTEN BETONPLATEN IN DE LANDBOUW

Welke landbouwplaten moet u gebruiken voor het aanleggen van een erfverharding in de landbouw? De meest voorkomende betonplaten afmeting in de landbouw zijn de 200x200cm, 200x100cm en de 300x120cm in combinatie met diagonaalplaten. Deze afmetingen zijn te bestellen in 12cm, 14cm of 16cm dik met maximale aslasten tot 20 ton. Daarnaast zijn de landbouwplaten leverbaar met een gladde- of stroeve toplaag. Een stroeve toplaag is ideaal als u een verharding aan wilt leggen voorzien van antislipstructuur. Gladde betonplaten zijn weer makkelijk in onderhoud. Daarnaast kunt u ook diagonale betonplaten bestellen. Dit zijn driehoeksplaten die ideaal zijn voor het opvullen van T-splitsingen bij verhardingen met betonplaten. Het materieel heeft dan voldoende ruimte om in te draaien naar een volgend kavelpad. Wilt u onverharde paden vervangen voor een erfverharding met betonplaten, maar toch het groen terug laten komen? Dan zijn groenspoorplaten met gatenconstructie de uitkomst.

 

ADVIES OP MAAT

Natuurlijk wilt u geen betonplaten leggen die zwaarder zijn dan nodig is. Daarnaast moeten landbouwplaten berekend zijn op de aslast van het materieel. Daarom geeft De Keij u vakkundig advies. Zij inventariseren samen met u wat de verwachte aslast op betonplaten zijn en maken vervolgens een offerte op maat. Ook geven zij advies over de ondergrond van betonplaten. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten creëren namelijk een duurzame verharding. Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van onze betonplaten in de landbouw? Of wilt u meer weten over de totaaloplossing die De Keij heeft? Voor erfverharding, een kavelpad en sleufsilo’s bent u bij De Keij aan het juiste adres. Neem contact op met De Keij.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster