Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u betonplaten plaatsen om onverharde paden uit te sluiten en vastzittend materieel te voorkomen? Bekijk dan het aanbod betonplaten bij De Keij! Het plaatsen van betonplaten doet De Keij met name voor agrarische- en industriële doeleinden. Betonplaten plaatsen zij onder andere als verharding van kavelpaden, toegangswegen, (tijdelijke) bouwwegen, industrieterreinen, kwekerspaden en voor een sleufsilo. De Keij helpt u graag om het hele project in goede banen te leiden. U kunt niet alleen betonplaten kopen, maar ook het uitvoeren van grondwerkzaamheden, leveren en plaatsen van betonplaten afnemen. De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten, waardoor er voor elk onverhard terrein een passende oplossing is. Neem contact op met De Keij om uw wensen te bespreken! De Keij brengt samen met u in kaart welke betonplaat afmeting het meest geschikt is voor uw terrein. Daarnaast geven zij advies voor het uitvoeren van grondwerkzaamheden, voordat u de betonplaten gaat plaatsen. Alleen een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaat voorziet uw terrein van een duurzame erfverharding.

Nieuwe betonplaten
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Zichtbare gebruikerssporen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONPLATEN KOPEN

Bij De Keij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen betonplaten en kunt u kiezen voor nieuwe-, tweede keus- of gebruikte betonplaten. Nieuwe betonplaten zijn snel leverbaar en in diverse afmetingen te bestellen. Tweedehandse platen zijn beperkt leverbaar in een aantal standaardafmetingen. De gebruikte betonplaten zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk en leverbaar zolang de voorraad strekt! Wilt u uw erf laten verharden met betonplaten? Koop uw betonplaten bij De Keij. Zij hebben minimaal zes verschillende afmetingen in het assortiment. Bent u benieuwd naar gebruikte betonplaten, neem gerust contact op en vraag naar de recente voorraad!

 

BETONPLATEN PLAATSEN

Zodra de betonplaten op locatie zijn geleverd, kunt u de betonplaten plaatsen. Let er wel op dat er allereerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig dient te zijn. Een nauwkeurige ondergrond zorgt namelijk voor voldoende draagkracht van betonplaten. De ondergrond in combinatie met betonplaten zorgen voor een duurzame erfverharding. Een erfverharding met betonplaten verbetert namelijk de toegankelijkheid van uw perceel. U kunt volop genieten van het verharde erf, zonder dat uw vrachtauto’s, tractoren, auto’s of bussen vast komen te zitten. Bent u benieuwd naar onze betonplaten erfverharding? Bekijk dan onze laatste projecten! Daarnaast voorziet De Keij u graag van meer informatie en geven u vakkundig advies. Neem gerust contact op!

Betonplaten plaatsen door De Keij?

De Keij Betonplaten is gevestigd te Dodewaard in de provincie Gelderland. Zij voeren voornamelijk projecten uit binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Zij combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor De Keij efficiënt te werk gaat. Daarnaast nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan! Wilt u meer informatie inwinnen over het plaatsen van betonplaten en uitvoeren van grondwerk? Neem dan contact op!

Neem contact op

BETONPLATEN PLAATSEN ALS ERFVERHARDING

Bij De Keij heeft u keuze uit betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een erfverharding voor de zakelijke markt en dan wel binnen de agrarische- en industriële sector. Denk bij een erfverharding binnen de industriële sector aan; Bedrijfsterreinen, industrieterreinen, toegangswegen, binnenlocaties en parkeerplaatsen. Voor de agrarische sector kunt u betonplaten plaatsen als verharding van kavelpaden, kwekerspaden, toegangswegen en voor een sleufsilo. Betonplaten bieden onder andere een nagenoeg vlakke ondergrond en een opgeruimde aanblik. Daarnaast komen vrachtwagens, tractors, auto’s en bussen niet meer vast te zitten in onverharde paden. Een betonplaat is daarnaast een flexibel product. Het is namelijk makkelijk en snel te plaatsen, maar ook weer te verleggen. Betonnen platen zijn dus multifunctioneel inzetbaar.

 

BETONPLATEN PLAATSEN DOOR DE KEIJ

Wilt u naast het bestellen van betonplaten, de grondwerkzaamheden laten uitvoeren en de betonplaten plaatsen door De Keij? Bij het plaatsen van een bestelling, brengen zij samen met u in kaart welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw terrein. Ook de verwachte belasting van betonplaten nemen zij aan de hand van berekeningen met u door. Daarnaast adviseert De Keij u over de optimale maatvoering, de afvoer van water en het egaliseren van de onderbaan. Zodra alle voorbereidingen zijn doorgenomen en afgerond, starten zij met de grondwerkzaamheden. Hierbij egaliseren zij de onverharde paden en brengen een zandbed aan, waarna zij de betonplaten plaatsen. Dit doen zij door middel van een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en zuignap. Met deze autolaadkraan leggen zij honderden betonplaten op één dag. Bij moeilijk te bereiken terreinen, leggen zij betonplaten met een shovel.

 

 

DE KEIJ BETONPLATEN

U kunt binnenkort al onverhinderd rijden over een perfecte wegverharding met betonplaten. De Keij staat voor u klaar om het project aan te nemen en de werkzaamheden uit te voeren. Wilt u graag weten welke werkwijze De Keij hanteert voor betonplaten leggen? Vraag gerust om meer informatie bij De Keij! Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van verhardingen door middel van betonplaten en Stelconplaten. De Keij realiseert erfverhardingen binnen de zakelijke markt en met name binnen de agrarische- en industriële sector. De werkzaamheden van De Keij zijn onder andere het egaliseren van de ondergrond, aanbrengen van een zandbed, leveren en plaatsen van betonplaten. Ook denken zij aan de waterhuishouding van het terrein. Wilt u binnenkort betonplaten aanleggen om de bereikbaarheid van uw terrein te verbeteren? Neem contact op voor meer advies!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster