Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar de juiste afmeting industriële betonplaten voor het verharden van uw terrein? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Zij leggen betonplaten niet alleen binnen de agrarische markt, maar ook voor de logistieke- en industriële sector. Betonplaten binnen deze sector noemen zij ook wel industriële betonplaten en verbeteren de toegankelijkheid van uw terrein. Onverharde terreinen leiden tot vastzittend materieel met name in regenachtige tijden. Het materieel trekt diepe sporen met als verzakking tot gevolg. Terreinverhardingen met industriële betonplaten zorgen voor probleemloos rijden met divers materieel. Voor elke ondernemer heeft De Keij betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn betonplaten leverbaar in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. De Keij werkt snel en efficiënt door middel van vrachtwagens voorzien van snelle legtechnieken. Wilt u in een korte tijd het terrein verharden met industriële betonplaten? Maak dan gebruik van de diensten bij De Keij. Zij realiseren verhardingen van ondergrond tot betonplaten leggen met een nette afwerking. Bent u benieuwd naar de betonplaten prijs en het afnemen van de diensten bij De Keij? Neem dan contact op.

Industriële betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

INDUSTRIELE BETONPLATEN NIEUW

De Keij heeft zes verschillende afmetingen nieuwe betonplaten in het assortiment. Industriële betonplaten zijn multifunctioneel inzetbaar zoals voor industrieterreinen, parkeerplaatsen, (tijdelijke) bouwwegen en opslagplaatsen. Nieuwe betonplaten heeft De Keij in de afmetingen 200x100cm, 200x200cm, 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm. Bij de meeste betonplaat afmetingen kunt u kiezen uit verschillende toplagen en diktes. Betonplaten nieuw zijn op voorraad en snel leverbaar. Bereken samen met De Keij de juiste betonplaat afmeting voor het verharden van uw terrein.

TWEEDE KEUS BETONPLATEN

Ook zijn er in beperkte voorraad tweede keus industrieplaten in het assortiment. Deze betonplaten zijn door de kleine schoonheidsfoutjes afgekeurd door de fabriek. Onder kleine schoonheidsfoutjes verstaan we een haarscheurtje in de betonplaat, kleurverschil of een hoekje van de betonplaat. Tweede keus betonplaten zijn makkelijk te herkennen aan een stip of streep aan de zijkant van de betonplaat. Wilt u tweede keus betonplaten bestellen? Neem dan contact op voor de exacte voorraad.

GEBRUIKTE BETONPLATEN

Gebruikte betonplaten heeft De Keij in het assortiment zolang de voorraad strekt. Deze betonplaten nemen zij in partijen over vanaf een project en zijn nog van hoogwaardige kwaliteit. Een gebruikte betonplaat is in goede staat om nogmaals te gebruiken. Er zijn gebruikerssporen aanwezig, maar deze betonplaten voldoen nog aan de kwaliteitseisen. De Keij biedt gebruikte betonplaten voor een scherpe prijs aan. Vraag gerust om foto’s en de exacte voorraad van deze betonplaten.

Een terrein verharden door industriële betonplaten te leggen?

Vraag naar de mogelijkheden en diensten bij De Keij. Zij komen betonplaten leggen en leveren en nemen daarbij de ondergrond voor betonplaten mee. Welke betonplaat afmeting past bij uw terrein? Neem dan contact op en laat u adviseren door de medewerkers bij De Keij.

Neem contact op

INDUSTRIELE BETONPLATEN

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten industriële betonplaten in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen en belastbaarheid van uw toekomstige erfverharding. Bij de meeste betonplaten heeft u de keuze uit verschillende diktes en toplagen. De dikte van een betonplaat varieert tussen de 12cm en 16cm. De toekomstige belasting bepaalt de dikte van een betonplaat.

 

BETONPLAAT BELASTING

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van deze industriële betonplaten. Met de juiste afmeting betonplaat heeft u namelijk jarenlang plezier van de terreinverharding. Voor betonplaten 200x100cm en 200x200cm is de maximale aslast 20 ton. Industrieplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm hebben een maximale aslast van 15 ton. Door middel van berekeningen helpt De Keij u bij het maken van de juiste keuze voor het verharden van een terrein.

 

STROEVE OF GLADDE TOPLAAG

Naast de belastbaarheid van de industriële betonplaten heeft u de keuze uit twee verschillende toplagen. U kunt de keuze maken tussen een stroeve- of gladde toplaag. De voordelen van een stroeve toplaag is dat betonplaten een antislipstructuur bezitten. Daarnaast zijn deze industrieplaten sterk en makkelijk te verplaatsen. Industriële betonplaten met een gladde toplaag hebben als voordeel onderhoudsarm te zijn en zowel binnen- als buiten te plaatsen.

 

Industrieplaten | Gebruikte betonplaten | Gebruikte Stelconplaten | De KeijGEBRUIKTE BETONPLATEN OF TWEEDE KEUS

Industriële betonplaten worden met regelmaat hergebruikt. Zolang de voorraad strekt zijn er ook gebruikte betonplaten verkrijgbaar bij De Keij. Gebruikte betonplaten hebben bij een project gelegen en kwalitatief in goede staat om nogmaals te gebruiken. Ook kunt u (indien voorradig) tweede keus betonplaten bestellen. Deze betonplaten hebben kleine schoonheidsfoutjes zoals een haarscheur, kleurverschil of een hoekje eraf. Tweede keus zijn qua uitstraling zo goed als nieuw en voordeliger als nieuwe betonplaten. Vraag gerust naar de exacte voorraad van tweede keus- en gebruikte betonplaten.

 

INDUSTRIELE BETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten leveren en leggen betonplaten door heel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonnen platen zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat de betonplaten direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij er rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden egaliseren zij en daarna brengen zij een zandbed aan. Daarna legt De Keij de betonplaten op een nauwkeurig vlakke zandbaan. Industriële betonplaten leggen zij door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen zij honderden betonnen platen op één dag en in korte tijd is uw terrein verandert in een duurzame terreinverharding met betonplaten.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij is gevestigd in Dodewaard, binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van zowel industriële betonplaten als Stelconplaten bij bedrijventerreinen. De Keij realiseert voornamelijk projecten binnen de industriële-, logistieke-, en agrarische sector. Zij combineren transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt gemaakt. Daarnaast nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Wilt u meer informatie over de grondwerkzaamheden, betonplaten of het transport? Neem contact op met De Keij of vul ons contactformulier in.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster