Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

INDUSTRIËLE BETONPLATEN

Bent u op zoek naar geschikte betonplaten voor uw terrein? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Zij leggen betonplaten niet alleen voor de agrarische markt, maar ook binnen de logistieke- en industriële sector. Betonplaten binnen deze sector worden ook wel industriële betonplaten genoemd en verbeteren de toegankelijkheid van uw terrein. De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met een constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte optie voor uw project. Door te kiezen voor industriële betonplaten van De Keij, heeft u een duurzame oplossing voor jaren.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten industriële betonplaten in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. Voor alle betonplaten kunt u een dikte kiezen, welke varieert van 12 cm tot en met 16 cm.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van de industriële betonplaten. Voor de betonplaten 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm is de maximale aslast 20 ton. De betonplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm hebben een maximale aslast van 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

KEUZE TOPLAAG

Naast de belastbaarheid van de industriële betonplaten heeft u de keuze uit twee verschillende toplagen. U kunt de keuze maken tussen een stroeve- of gladde toplaag. De voordelen van een stroeve toplaag is dat het een antislipstructuur heeft, extra sterk en daardoor gemakkelijk te verleggen. Industriële betonplaten met een gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoonmaakt, onderhoudsarm, en zowel binnen- als buiten te gebruiken.

 

GEBRUIKTE OF B-PLATEN

Industriële betonplaten worden regelmatig hergebruikt. Zolang de voorraad strekt, zijn de gebruikte betonplaten verkrijgbaar bij De Keij. Gebruikte betonplaten hebben bij een project gelegen en zijn nog in goede staat om nogmaals te gebruiken. Ook voldoen de industriële betonplaten aan de eisen, maar zijn minder mooi qua uitstraling. Naast deze gebruikte betonplaten kunt u ook (indien voorradig) B-platen bestellen. Deze betonplaten hebben kleine afwijkingen zoals kleurverschil of een hoekje eraf. B-platen zijn qua uitstraling nog zo goed als nieuw. Gebruikte betonplaten of B-platen zijn voordeligere opties. U kunt ten alle tijde contact opnemen met De Keij over de exacte voorraad gebruikte betonplaten.

 

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten leveren en leggen betonplaten door geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonnen platen zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat de betonplaten direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij er rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en er wordt een zandbed aangebracht. Daarna leggen zij de betonplaten op een nauwkeurig vlakke zandbaan. Industriële betonplaten leggen zij door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen zij honderden betonnen platen op één dag.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard, binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van zowel industriële betonplaten als Stelconplaten bij bedrijventerreinen. De Keij realiseert voornamelijk projecten binnen de industriële-, logistieke-, en agrarische sector. Zij combineren transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt gemaakt. Daarnaast nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Wilt u meer informatie over de grondwerkzaamheden, betonplaten of het transport? Neem contact op met de Keij of vul ons contactformulier in.

 

 

 

 

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster