Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

In verband met een bruiloft zijn wij DINSDAG 22 SEPTEMBER gesloten. WOENSDAG 23 SEPTEMBER staan we u weer graag te woord!

BETONPLATEN LANDBOUW

Als agrarisch ondernemer heeft u de nodige hectaren grond. Grasland of akkers, dichtbij uw bedrijf of verder weg. Daarnaast beschikken agrariërs over ruimte rond de boerderij. Wilt u deze ruimte optimaal benutten? Dan zijn de betonplaten landbouw van De Keij een ideale oplossing voor uw erfverharding. Een erfverharding met betonplaten zoals, het aanleggen van kavelpaden of realisatie van sleufsilo’s benutten de ruimte optimaal. Want door uw erf en kavelpaden te verharden, heeft u in elk seizoen een verharde ondergrond. Ideaal voor de opslag van voer, de stalling van materieel of een moeiteloze toegang tot al uw percelen.

 

EXPERT IN BETONPLATEN LANDBOUW

De Keij maakt betonplaten op maat en legt deze op elke gewenste locatie. Voor agrariërs een snelle en efficiënte manier om een verharding aan te brengen. En nog een goede investering ook. De restwaarde is enorm hoog. Betonplaten in goede staat brengen na 10 jaar nog meer dan de helft van de nieuwprijs op. U bent bovendien heel flexibel. Als u land koopt of verkoopt, uw erf anders indeelt of schuren bouwt, kunt u de betonplaten heel gemakkelijk laten verleggen.

 

BEKIJK DE OPLOSSINGEN VOOR BETONPLATEN LANDBOUW:

– Erfverharding
– Kavelpaden
– Sleufsilo’s

 

ADVIES OP MAAT

Natuurlijk wilt u geen betonplaten leggen die zwaarder zijn dan nodig is. Daarom geven wij u – samen met onze constructeur – vakkundig advies. We inventariseren samen met u wat de verwachte aslast op betonplaten zijn en maken vervolgens de betonplaten op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van onze betonnen elementen? Wij bieden een totaaloplossing voor u als agrariër. Voor erfverharding, sleufsilo’s of keerwanden bent u bij De Keij aan het juiste adres. Meer weten over de mogelijkheden binnen uw percelen? Neem contact op met De Keij.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster