Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Betonplaten landbouw

Als agrarisch ondernemer hebt u de nodige hectaren grond. Grasland of akkers, dichtbij uw bedrijf of verder weg. Daarnaast beschikken agrariërs over ruimte rond de boerderij. Wilt u deze ruimte optimaal benutten? Dan zijn de betonplaten van De Keij een ideale oplossing. Want door uw kavelpaden en uw erf te verharden, heeft u in elk seizoen een harde ondergrond. Ideaal voor de opslag van voer, de stalling van materieel of een moeiteloze toegang tot al uw percelen.

EXPERT IN BETONPLATEN VOOR AGRARIËRS

De Keij maakt betonplaten op maat en legt deze op elke gewenste locatie. Voor agrariërs een snelle en efficiënte manier om een verharding aan te brengen. En nog een goede investering ook. De restwaarde is enorm hoog (betonplaten in goede staat brengen na 10 jaar nog meer dan de helft van de nieuwprijs op). U bent bovendien heel flexibel. Als u land koopt of verkoopt, uw erf anders indeelt of schuren bouwt, kunt u de betonplaten heel gemakkelijk laten verleggen.

BEKIJK DE OPLOSSINGEN VAN BETONPLATEN LANDBOUW:

– Kuilplaat
– Erfverharding
– Kavelpaden
– Sleufsilo’s

ADVIES OP MAAT

Natuurlijk wilt u geen betonplaten leggen die zwaarder zijn dan nodig is. Daarom geven wij u – samen met onze constructeur – vakkundig advies. We inventariseren samen met u wat de verwachte aslast op betonplaten is en maken vervolgens de platen op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van onze betonnen elementen? Wij bieden een totaaloplossing voor u als agrariër. Voor erfverharding, sleufsilo’s, keerwanden of kuilplaten bent u bij De Keij aan het juiste adres. Meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Neem contact met ons op.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster