Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Met agriplaten als verharde ondergrond en plaatsing van sleufsilowanden is een sleufsilo, ofwel kuilplaat, compleet. Het kuilvoer ligt binnen een droge verharding en blijft zijn kwaliteit behouden! Hoe beter het ruwvoer dat u uw vee geeft, des te beter presteren uw dieren. Of het nu om melkgift of vleesgroei gaat. Daarom is het zaak dat u het ruwvoer vakkundig inkuilt. Zo behoudt het voer zijn hoge kwaliteit en is de kans op rot of broei minimaal. De Keij helpt u daar graag bij.

 

AGRIPLATEN VOOR OPSLAG VAN KUILVOER

Voorheen werd een sleufsilo, een kuilplaat genoemd. Een sleufsilo of kuilplaat is in feite een lokale verharding van agriplaten en sleufsilowanden. We leggen deze agriplaten op een zandbed, zodat ze stabiel liggen en berekend zijn op de belasting van het kuilvoer. Misschien wisselt bij u de plaats van de mais- of graskuil wel door de tijd heen. Ook in dat opzicht zijn onze agriplaten een goede oplossing voor uw sleufsilo.

We kunnen deze semiflexibele sleufsilo relatief gemakkelijk verplaatsen. Kwestie van de ondergrond op een andere plaats voorbereiden en de agriplaten verhuizen. Ook kunt u uw kuilplaat later gemakkelijk vergroten.

 

DE BESTE OPLOSSING VOOR EEN SLEUFSILO OF KUILPLAAT

Als u eenmaal gewend bent aan een sleufsilo met onze agriplaten, wilt u al snel niet anders meer. U weet dat de plaats waar u elke dag – soms meerdere keren – met uw tractor en kuilvoersnijder komt, al snel verandert in een modderplaats met diepe sporen. Daar hebt u geen last meer van met onze betonnen sleufsilo. Overigens zijn onze agriplaten op het zwaarste materieel berekend. Voor aslasten tot 20 ton hebben we al geschikte standaard agriplaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met De Keij.

Onze laatste projecten

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster