Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar Stelconplaten 200x200x14 cm voor het verharden of uitbreiden van uw terrein? Een Stelconplaat als verharding is ideaal voor industrieterreinen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, op- en overslagterreinen en voor doeleinden binnen de transport en logistiek. Daarnaast zijn Stelconplaten in te zetten als vloeistofdichte verhardingsplaten als stoot- en aanrijdplaten en voor tijdelijke verhardingen. Er zijn drie verschillende afmetingen leverbaar, waarvan Stelconplaten 200x200x14 cm de meeste gebruikte betonplaat afmeting. Stelconplaten 200x150cm en 200x100cm worden vaak ingezet als betonplaten op maat. Welke Stelconplaat 200×200 cm past bij uw terrein en wat zijn de verschillen tussen de betonplaten? En denkt u ook aan een gelijkmatig dragende ondergrond voor deze betonplaten? Een duurzame terreinverharding legt u namelijk aan met een nauwkeurige ondergrond als basis in combinatie met de juiste Stelconplaat afmeting.

Stelconplaat 200x200cm
Stelconplaat 200x200cm
Stelconplaat 200x150cm
Stelconplaat 200x150cm
Stelconplaat 200x100cm
Stelconplaat 200x100cm

ONDERGROND STELCONPLATEN 

Stelconplaten zijn merkplaten van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, maatvast en onderscheidend in Stelcon N-plaat, Stelcon S-plaat, Stelcon M-plaat en Stelcon A-plaat. Daarbij zijn er Stelcon afwateringsgoten en zandvangputten te verkrijgen voor het aanleggen van een goede afwatering. Een Stelconplaat is een betonplaat waarmee u snel en efficiënt een terreinverharding kunt aanleggen. Stelconplaten zijn daarbij berekend op maximale aslasten tot maximaal 25 ton, maar deze betonplaten hebben wel een gelijkmatig dragende ondergrond nodig als ondersteuning. U voorkomt daarmee niet alleen verzakkingen in het terrein, maar de kwaliteit van Stelconplaten blijft ook behouden. En daarnaast zullen de betonplaten met een nauwkeurige ondergrond de maximale belasting dragen. De juiste afmeting Stelconplaat in combinatie met een perfecte ondergrond zorgen dan voor een duurzame terreinverharding.

Wilt u Stelconplaten 200x200x14 cm toepassen als terreinverharding?

Bekijk dan de mogelijkheden en vraag gerust om advies voor het aanleggen van Stelconplaten bij uw terrein. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste afmeting Stelconplaten toepast en een nauwkeurige ondergrond heeft voor deze betonplaten.

Bekijk de Stelconplaten

STELCONPLATEN 200X200X14 CM

Stelconplaten 200x200x14 cm zijn dus te onderscheiden in N-platen, S-platen, M-platen en A-platen. Stelcon N-platen zijn enkel voorzien van transportwapening en Stelcon S-platen daarentegen kunnen hoge aslasten en puntbelastingen opnemen. De Stelcon A-platen worden ingezet wanneer er sprake is van zeer hoge aslasten en puntlasten. En dan als laatste de Stelcon M-platen die worden ingezet bij doeleinden met vloeistofdichte toepassingen. Welke soort Stelconplaat past er dan bij uw terrein? De Keij maakt onderscheid in de doeleinden en geven u uitleg over de soorten Stelconplaten in de afmeting 200x200x14 cm.

 

BEDRIJFSTERREIN, OP- EN OVERSLAGTERREIN, TIJDEDELIJKE VERHARDING, TRANSPORT EN LOGISTIEK

Wilt u een bedrijfsterrein of een op- en overslag terrein gaan verharden met Stelconplaten 200x200x14cm? Of heeft u een doeleinde binnen de transport en logistiek waarbij u Stelcon betonplaten wilt inzetten als verharding? Of bent u op zoek naar een Stelconplaat 200x200x14cm voor een tijdelijke verharding? Voor al deze doeleinden kunt u een Stelcon N-plaat, Stelcon S-plaat of Stelcon A-plaat toepassen. Deze drie soorten Stelconplaten zijn daarnaast leverbaar met stalen rand of met vellingrand, voorzien van een gladde- of gebezemde oppervlakte.

 

VLOEISTOFDICHTE VERHARDINGEN

Bent u op zoek naar betonnen platen die bestand zijn tegen benzine, olie of andere milieugevaarlijke stoffen? Dan zijn Stelcon M-platen 200x200cm een uitkomst waarmee u een vloeistofdichte verharding kunt aanleggen. Deze Stelconplaat is voorzien van een vellingrand, zodat de betonplaten nauwkeurig op elkaar aansluiten. En door middel van een speciaal kitsysteem wordt de betonplaat verharding vervolgens vloeistofdicht gemaakt. Deze betonplaten zijn alleen leverbaar met een betondikte van 20cm en zijn berekend op aslasten tot maximaal 20 ton.

 

STOOT- EN AANRIJDPLATEN

Wilt u overgangen van vloeren naar gebouwen overbruggen met betonplaten? Dan zijn de stootplaten of aanrijdplaten 200x200x14 cm een uitkomst als verhardingsplaat. De Stelcon stootplaat is leverbaar met een gladde- of gebezemde oppervlakte en voorzien van een vellingrand als randafwerking. De Stelcon aanrijdplaten met 14 cm betondikte zijn daarentegen ook met stalen rand te leveren.

 

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Stelconplaten 200x200x14 cm zijn dus voor veel doeleinden binnen de industrie toe te passen. Heeft u nog specifieke vragen over deze Stelconplaat afmeting? Of wilt u de afmeting Stelconplaten kopen en bent u benieuwd naar de prijzen? En wilt u daarnaast ook de betonplaten laten leggen inclusief het uitvoeren van grondwerk? De Keij, een betonspecialist in het aanleggen van terreinverhardingen, denkt met u mee in oplossingen, maken een offerte op maat en bieden een scherpe Stelconplaten prijs aan. Neem contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw terrein.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 11043248
BTW: NL001910856B81

© 2021 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster