VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar Stelconplaten 200x200x14 cm voor het verharden of uitbreiden van uw terrein? Een Stelconplaat als verharding is ideaal voor industrieterreinen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, op- en overslagterreinen en voor doeleinden binnen de transport en logistiek. Daarnaast zijn Stelconplaten in te zetten als vloeistofdichte verhardingsplaten als stoot- en aanrijdplaten en voor tijdelijke verhardingen. Er zijn drie verschillende afmetingen leverbaar, waarvan Stelconplaten 200x200x14 cm de meeste gebruikte betonplaat afmeting. Welke Stelconplaat past bij uw terrein en wat zijn de verschillen tussen de betonplaten die er zijn? En denkt u ook aan een gelijkmatig dragende ondergrond voor het hoge Stelconplaten gewicht? Een duurzame terreinverharding legt u aan met een nauwkeurige ondergrond als basis, in combinatie met de juiste Stelconplaat afmeting.

Stelconplaat 200x200cm
Bekijk Stelconplaat 200x200cm
Stelconplaat 200x100cm
Bekijk Stelconplaat 200x100cm
Gebruikte Stelconplaat
Bekijk gebruikte Stelconplaat

ONDERGROND STELCONPLATEN 

Stelconplaten zijn merkplaten van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, maatvast en onderscheidend in Stelcon N-plaat, Stelcon S-plaat, Stelcon M-plaat en Stelcon A-plaat. Daarbij zijn er Stelcon afwateringsgoten en zandvangputten te verkrijgen voor het aanleggen van een goede waterhuishouding van het terrein. Een Stelconplaat is een betonplaat waarmee u snel en efficiënt een terreinverharding kunt aanleggen. Daarbij zijn Stelconplaten berekend op maximale aslasten tot maximaal 25 ton, maar hebben daarvoor wel een gelijkmatig dragende ondergrond nodig als ondersteuning. U voorkomt daarmee niet alleen verzakkingen in het terrein, maar de kwaliteit van de Stelconplaten blijft ook behouden. En daarnaast zullen betonplaten met een nauwkeurige ondergrond de maximale belasting dragen. De juiste afmeting Stelconplaat in combinatie met een perfecte ondergrond zorgen dan voor een duurzame terreinverharding.

Wilt u Stelconplaten 200x200x14 cm toepassen als terreinverharding?

Bekijk dan de mogelijkheden en vraag gerust om advies voor het aanleggen van Stelconplaten bij uw terrein. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste afmeting Stelconplaten toepast en een nauwkeurige ondergrond heeft voor deze betonplaten.

Bekijk de Stelconplaten

STELCONPLATEN 200X200X14 CM

De specifieke platen zijn te onderscheiden in N-platen, S-platen en A-platen. Stelcon N-platen zijn enkel voorzien van transportwapening en Stelcon S-platen daarentegen kunnen hoge aslasten en puntbelastingen opnemen. De Stelcon A-platen worden ingezet wanneer er sprake is van zeer hoge aslasten en puntlasten. En als laatste hebben we de Stelcon M-platen, maar die zijn alleen leverbaar met 20cm betondikte. Die betonplaten worden ingezet bij doeleinden met vloeistofdichte toepassingen. Welk soort Stelconplaat past er dan bij uw terrein? De Keij maakt onderscheid in de doeleinden en geven u uitleg over de soorten Stelconplaten in de afmeting 200x200x14 cm.

 

Stelconplaten afmeting | Gewicht Stelconplaat | Stelconplaat 200x200x16cm met hoeklijnBEDRIJFSTERREIN, OP- EN OVERSLAGTERREIN, TIJDEDELIJKE VERHARDING, TRANSPORT EN LOGISTIEK

Wilt u een bedrijfsterrein of een op- en overslag terrein gaan verharden met Stelconplaten 200x200x14cm? Of heeft u een doeleinde binnen de transport en logistiek waarbij u Stelcon betonplaten wilt inzetten als verharding? Of bent u op zoek naar een Stelconplaat 200x200x14cm voor een tijdelijke verharding? Voor al deze doeleinden kunt u een Stelcon N-plaat, Stelcon S-plaat of Stelcon A-plaat toepassen. Deze drie soorten Stelconplaten zijn daarnaast leverbaar met stalen rand of met vellingrand, voorzien van een gladde- of gebezemde oppervlakte.

 

VLOEISTOFDICHTE VERHARDINGEN

Bent u op zoek naar betonnen platen die bestand zijn tegen benzine, olie of andere milieugevaarlijke stoffen? Dan zijn Stelcon M-platen 200x200cm een uitkomst waarmee u een vloeistofdichte verharding kunt aanleggen. Deze Stelconplaat is voorzien van een vellingrand, zodat de betonplaten nauwkeurig op elkaar aansluiten. En door middel van een speciaal kitsysteem wordt deze betonplaat verharding vervolgens vloeistofdicht gemaakt. De betonplaten zijn alleen leverbaar met een betondikte van 20cm en zijn berekend op aslasten tot maximaal 20 ton.

 

STOOT- EN AANRIJDPLATEN

Wilt u overgangen van vloeren naar gebouwen overbruggen met betonplaten? Dan zijn de stootplaten of aanrijdplaten 200x200x14 cm een uitkomst als verhardingsplaat. De Stelcon stootplaat is leverbaar met een gladde- of gebezemde oppervlakte en voorzien van een vellingrand als randafwerking. De Stelcon aanrijdplaten met 14cm betondikte zijn daarentegen ook met stalen rand te leveren.

 

GEWICHT STELCONPLAAT 200X200X14 CM

Om Stelconplaten te plaatsen als terreinverharding heeft u allereerst een gelijkmatig dragende ondergrond nodig. Met deze ondergrond behoudt u de kwaliteit van de Stelconplaten en de betonplaten zijn berekend op de maximale aslasten. Daarnaast zorgt een dragende ondergrond ervoor dat de terreinverharding niet gaat verzakken door het hoge Stelconplaat gewicht. Het gewicht van een Stelconplaat 200x200x14 cm, zonder stalen rand komt al uit op 1340kg. Een gelijkmatig dragende ondergrond is dus essentieel voor de kwaliteit, hoge gewichten en belasting van de Stelconplaten.

 

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Stelconplaten 200x200x14cm zijn in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond voor veel industriële doeleinden toe te passen. Heeft u nog specifieke vragen over de Stelconplaat afmeting? Of bent u benieuwd naar de Stelconplaat prijzen met het legwerk en aanbrengen van een nauwkeurige ondergrond? De Keij, een betonspecialist in het aanleggen van terreinverhardingen, denkt met u mee in oplossingen. Zij maken een offerte op maat en bieden een scherpe Stelconplaten prijs aan. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Stelconplaten 200x200x14

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster