Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Betonplaten worden gebruikt om terreinen en percelen te verharden binnen de agrarische-, industriële-, recreatie- en sportsector. Denk onder andere aan kavelpaden, toegangswegen, overdekte terreinen, hallen, sleufsilo, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen, fietspaden, op- en overslag terreinen, strandpaden en toegangswegen naar sportvelden. Onverharde terreinen leiden nu eenmaal tot oneffenheden en het materieel komt vast te zitten. Met name in regenachtige tijden veroorzaakt het problemen voor de toegankelijkheid van onder andere vrachtwagens, tractoren, heftrucks, plantenkarren en vee. Ook voor voetgangers en rolstoelgebruikers maken onverharde paden het ontoegankelijk. Om deze problemen tegen te gaan is een erfverharding met betonplaten een ideale oplossing. Door de diversiteit en eigenschappen kunnen betonplaten gebruikt worden binnen elke sector als verharding om de toegankelijkheid te verbeteren.

 

VOORDELEN ERFVERHARDING MET BETONPLATEN

Een erfverharding met betonplaten verbetert hoofdzakelijk de toegankelijkheid en bereikbaarheid van terreinen en percelen. Geen vastzittend materieel of vee meer in regenachtige tijden. Daarnaast is een terrein met betonplaten gemakkelijk uit te breiden of te verplaatsen. Betonplaten zijn losse elementen en de meeste terreinen zijn voorzien van standaardmaten. Zo kunt u uw terrein of kwekerij gemakkelijk uitbreiden met dezelfde maat betonplaten. Ook blijven autowegen begaanbaar en schoon als we denken aan tractoren die de weg op gaan vanuit een kwekerij. De tractoren rijden al schoon op de betonplaten verharding. Dus geen verantwoordelijkheden voor het schoonhouden van de autowegen. En door de diverse afmetingen en eigenschappen zijn betonplaten toe te passen voor veel doeleinden. Voornamelijk binnen de agrarische- en industriële sector, maar ook in de recreatie- en sportsector zien we steeds meer verhardingen met betonplaten.

 

Waar kunnen betonplaten voor gebruikt worden?Gebruikte betonplaten | Betonplaten prefab | De Keij BetonplatenAGRARISCHE SECTOR

Binnen de agrarische sector worden betonplaten gebruikt voor kavelpaden of koepaden, toegangswegen en sleufsilo’s. Agrarische ondernemers willen de toegankelijkheid naar weilanden voor materieel en vee optimaliseren. Ook willen zij de kwaliteit van het voer behouden en realiseren een betonnen sleufsilo. Het beton is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de kwaliteit van ruwvoer behouden blijft. Betonplaten kennen ook een zuurbestendigheid, waardoor betonplaten ook voor de opslag van mest gebruikt kan worden. De kwekers willen hun kwekerijen bereikbaar en toegankelijk houden voor materieel, klanten en personeel. Denk bij materieel onder andere aan tractoren, bussen, hoogwerkers en plantenkarren. De kleine wielen van plantenkarren komen al snel vast te zitten bij onverharde wegen. Betonplaten met hoeklijn of minimale vellingrand bieden dan al een oplossing. Ook bij overdekte terreinen als schuren en hallen voor de opslag van goederen of stalling van vee zijn betonplaten een uitkomst.

 

INDUSTRIELE SECTORTerreinverharding met betonplaten | De Keij Betonplaten

In de industriële sector zijn betonplaten ideaal voor het verbeteren van de toegankelijkheid en bereikbaarheid voor materieel en opslag van goederen. Denk maar aan betonplaten voor (tijdelijke) bouwwegen, parkeerplaatsen, fietspaden, op- en overslag terreinen en overdekte terreinen. Voor elk doeleinde heeft De Keij een passende oplossing door een erfverharding met betonplaten aan te leggen. Industrieplaten beschikken over diverse eigenschappen, zodat u een duurzaam terrein kunt aanleggen. Denk maar aan betonplaten met- of zonder hoeklijn en een gladde- of stroeve toplaag. Daarnaast is een betonplaat leverbaar in diverse diktes en met een dubbele wapening. Het terrein is dan ook toegankelijk voor zwaar verkeer.

 

Betonplaten op maat zagen | De Keij Betonplaten

RECREATIE- EN SPORTSECTOR

Naast betonverhardingen in de agrarische- en industriële sector zijn er ook in de recreatie- en sportsector verhardingen met betonplaten. Toegangswegen met betonplaten naar stranden of bij sportvelden en hockeyvelden bijvoorbeeld. Betonplaten bieden een vlakke ondergrond waardoor het voor iedereen toegankelijk is. En denk ook aan invaliden, rolstoelgebruikers of ouders met kleine kinderen die in de kinderwagen of buggy zitten. Strandopgangen, duinrijen, hockeyvelden en sportvelden met betonplaten zijn dan een uitkomst. Betonplaten met een gebezemde structuur bieden onder andere de oplossing, zodat voetgangers ook in regenachtige tijden veilig wandelen. De Keij heeft meerdere oplossingen voor het aanleggen van een toegankelijk terrein binnen deze sector. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken en De Keij denkt met u mee in oplossingen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Betonplaten worden gebruikt voor vele doeleinden en zijn dus multifunctioneel inzetbaar. Met de juiste afmeting betonplaat heeft u jarenlang plezier van de erfverharding. Daarbij speelt de ondergrond ook een belangrijke rol in het aanleggen van een duurzame verharding. De betonplaten zijn berekend op de aslasten, maar als een betonplaat geen vlakke ondergrond heeft dan is de draagkracht niet optimaal. Betonplaten zullen na korte tijd scheuren of zelfs breken. Een ondergrond aanbrengen onder de voorwaarden van De Keij zal u verder helpen. De Keij heeft sinds 1998 ervaring in het aanleggen van open verhardingen. Zij realiseren ook totaalprojecten om u geheel te ontzorgen. Wilt u betonplaten leggen om de toegankelijkheid te verbeteren? Vraag gerust om advies voor het aanleggen van een erfverharding en welke betonplaten toepasbaar zijn voor uw terrein!

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster