Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u nieuwe- of gebruikte Stelconplaten kopen? Bij De Keij heeft u de mogelijkheid om uit verschillende Stelconplaten te kiezen. Met onze jarenlange ervaring in het leggen van Stelconplaten voor verschillende opslagterreinen en wegen kunnen we stellen dat u hier goed zit. Deze betonnen platen zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische- en industriële sector. Stelconplaten verbeteren de toegankelijkheid van terreinen en percelen en zijn onder andere geschikt voor: Erfverharding, bedrijfsterreinen, kavelpaden en parkeerplaatsen. Bij De Keij kunt u Stelconplaten kopen in een aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte nieuwe betonplaat voor uw project. Betonplaten van De Keij zijn een duurzame aankoop, waarvan u jaren plezier zult hebben. U kunt ook kiezen voor gebruikte betonplaten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze laatste projecten. Wilt u Stelconplaten kopen en daarnaast het gehele terrein laten aanleggen door De Keij? Bespreek uw wensen en zij staan voor u klaar!

A-keus Stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze Stelconplaten
B-keus Stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Gebruikte Stelconplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

WAT ZIJN STELCONPLATEN?

Stelconplaten zijn grote rechthoekige platen die van beton gemaakt zijn. Een Stelconplaat wordt veelal gebruikt als tijdelijke of permanente verharding van bijvoorbeeld inpandige bedrijfsvloeren, opslagterreinen of wegen. Om te zorgen dat het bestand is tegen druk is het voorzien van een constructieve betonbewapening. De betonsterkte of betonkwaliteit wordt weergeven in een codering. Een Stelconplaat is gemaakt van C50/60. Dit houdt in dat het een concrete, met een karakteristieke cilinderdruksterkte van 60MPa en een karakteristieke cilinderdruk van 60 MP heeft. Om het even simpel uit te leggen: praktisch gezien geldt hoe hoger de waarde, hoe beter het beton. Een Stelconplaat herkent u door de stalen hoekrand en een sterk oppervlak. Stelconplaten kopen bij De Keij geeft u de mogelijkheid om uit verschillende Stelconplaten te kiezen met meerdere opties.

 

GENOEG KEUZE VOOR STELCONPLATEN

U wilt Stelconplaten kopen, maar u weet nog niet welke afmetingen u nodig hebt? Geen probleem. Bij De Keij heeft u keuze uit verschillende maten Stelconplaten. Zo kunt u kiezen uit:

Wij begrijpen dat Stelconplaten kopen geen dagelijkse kost is. Daarom proberen we u voldoende keuze te geven, zodat u de juiste keuze kunt maken om Stelconplaten te kopen. Zo is het mogelijk om uit A-keus, B-keus en gebruikte Stelconplaten te kiezen. U kunt kiezen uit nieuwe originele Stelconplaten, tweede keus betonplaten en gebruikte Stelconplaten. Wat zijn de verschillen tussen deze Stelconplaten? De Keij legt het u uit.

Gebruikte Stelconplaten kopen?

We hebben met regelmaat gebruikte Stelconplaten op voorraad voor projecten vanaf 100m². Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte Stelconplaten.

Neem contact op

GEBRUIKTE STELCONPLATEN OF TWEEDE KEUS PLATEN

Stelconplaten worden regelmatig hergebruikt en zolang de voorraad strekt kunt u gebruikte Stelconplaten kopen. Deze betonplaten hebben bij een project gelegen, maar behoud zijn hoogwaardige kwaliteit. Gebruikte Stelconplaten voldoen aan de gestelde eisen en in combinatie met een nauwkeurige ondergrond te hergebruiken. Daarnaast zijn er ook in beperkte voorraad tweede keus (B-keus) betonplaten te bestellen. Een tweede keus Stelconplaat komt nieuw vanaf de fabriek, maar voldoen niet aan de eisen van de fabrikant. Deze betonplaten hebben een kleine afwijking zoals een haarscheur of een schilfertje van de betonplaat. Het kan ook zijn dat er een kleine afbrokkeling bij de hoeken te vinden is. Tweede keus betonplaten zijn kwalitatief goed en goedkoper dan nieuwe betonplaten.

 

WAAROM STELCONPLATEN KOPEN BIJ DE KEIJ?

Zoekt u een betonplaat van kwaliteit en slijtvastheid voor het verharden van uw terrein? De Keij heeft verschillende betonplaten in het assortiment en geeft elke ondernemer advies op maat. Zij geven niet alleen advies over de beste betonplaat voor uw terrein, maar ook de ondergrond nemen zij mee. Wilt u alleen Stelconplaten kopen? Vergeet dan niet dat de ondergrond gelijkmatig en dragend dient te zijn. Alleen dan realiseert u een erfverharding waar u jarenlang plezier van heeft. Sinds 1998 houdt De Keij zich bezig in het aanleggen van open verhardingen. Door deze jarenlange ervaring weet De Keij wat er nodig is om een duurzaam terrein aan te leggen. Zij hebben al vele vierkante kilometers in Nederland, België, Duitsland en Engeland voorzien van een efficiënte verharding. Bent u benieuwd of de ondergrondgesteldheid van uw terrein voldoende dragend is voordat u Stelconplaten gaat kopen? De Keij denkt met u mee en geeft passend advies.

 

Wat zijn de verschillen tussen betonplaten die er zijn?Betonplaten 200x200 | Betonplaten 200x100 | Betonplaten prefab | Industrieplaten | Betonplaten | Stelconplaten | De KeijIETS ANDERS DAN STELCONPLATEN KOPEN?

De Keij heeft niet alleen Stelconplaten te koop, maar ook de industriële betonplaten. U heeft de keuze uit zes verschillende standaardmaten en ook deze betonplaten zijn voorzien van de beste kwaliteit. Betonplaten heeft De Keij in de afmetingen 200x200cm, 200x100cm, 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm. Wat zijn de verschillen tussen betonplaten die er zijn? Beide betonplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar hebben een ander keurmerk. Zo voldoen deze betonplaten aan verschillende eisen. Welke betonplaat u ook gaat gebruiken, voor beiden geldt een gelijkmatig dragende ondergrond.

 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN BIJ DE KEIJ?

Bij De Keij kunt u dus niet alleen betonplaten of Stelconplaten kopen, maar ook voor andere werkzaamheden kunt u hen inzetten. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met Stelconplaten, waarbij zij ook direct grondwerkzaamheden uitvoeren. Zij egaliseren de ondergrond door het juiste zandbed aan te brengen en denken aan de waterhuishouding van het terrein. En bij zware belastingen brengen zij een puinbaan aan als extra versteviging. Ook voor het uitbreiden van het terrein ondersteunen zij u. Neem contact op met de Keij en ontvang meer informatie over de levertijden en uitvoeren van grondwerk. Wilt u Stelconplaten kopen, maar eerst benieuwd naar de prijzen? Vul dan het offerteformulier in en De Keij biedt u een scherpe prijs aan. Wilt u eerst weten wat u te wachten staat bij De Keij? Lees dan onze algemene voorwaarden door.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster