Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wilt u nieuwe of gebruikte Stelconplaten kopen? Bij de Keij heb je de mogelijkheid om uit verschillende Stelconplaten te kiezen. Met onze jarenlange ervaring in het leggen van Stelconplaten voor verschillende opslagterreinen en wegen kunnen we stellen dat u hier goed zit.

 

Stelconplaten kopen bij de Keij

Deze betonnen platen zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Stelconplaten verbeteren de toegankelijkheid van terreinen en percelen en zijn onder andere geschikt voor:

  • Erfverharding
  • Bedrijfsterreinen
  • Kavelpaden
  • Parkeerplaatsen

 

De Keij heeft Stelconplaten te koop in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte nieuwe betonplaat voor uw project. Betonplaten van de Keij zijn een duurzame aankoop, waarvan u jaren plezier zult hebben! U kunt ook kiezen voor gebruikte betonplaten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze laatste projecten. Stelconplaten kopen doet u bij de Keij!

A-keus stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze stelconplaten
B-keus stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte stelconplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

Wat zijn stelconplaten?

Stelconplaten zijn grote rechthoekige platen die van beton gemaakt zijn. Een Stelconplaat wordt veelal gebruikt als tijdelijke of permanente verharding van bijvoorbeeld inpandige bedrijfsvloeren, opslagterreinen of wegen. Om te zorgen dat het bestand is tegen druk is het voorzien van een constructieve betonbewapening. De betonsterkte of betonkwaliteit wordt weergeven in een codering. Een Stelconplaat is gemaakt van C50/60. Dit houdt in dat het een concrete, met een karakteristieke cilinderdruksterkte van 60MPa en een karakteristieke cilinderdruk van 60 MP heeft. Om het even simpel uit te leggen: praktisch gezien geldt hoe hoger de waarde, hoe beter het beton. Een stelconplaat herkent u door de stalen hoekrand en een sterk vlak. Stelconplaten kopen bij de Keij geeft u de mogelijkheid om uit verschillende Stelconplaten te kiezen.

 

Genoeg keuze voor stelconplaten

U wilt Stelconplaten kopen maar u weet nog niet welke afmetingen u nodig hebt? Geen probleem. Bij de Keij heeft u keuze uit verschillende maten Stelconplaten. Zo kunt u kiezen uit:

Wij snappen dat Stelconplaten kopen geen dagelijkse kost is. Daarom proberen we u voldoende keuze te geven zodat u de juiste keuze kunt maken om Stelconplaten te kopen. Zo is het mogelijk om uit A-keus, B-keus en gebruikte Stelconplaten te kiezen. U kunt kiezen uit nieuwe originele Stelconplaten en gebruikte Stelconplaten. Naast gebruikte Stelconplaten kunt dus ook kiezen voor een nieuwe betonplaat. Wat de verschillen zijn tussen deze Stelconplaten vindt u hieronder.

 

Gebruikte Stelconplaten kopen?

We hebben vaak gebruikte Stelconplaten op voorraad voor projecten boven de 60 m². Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte Stelconplaten.

Neem direct contact op

GEBRUIKTE STELCONPLATEN OF B-PLATEN

Stelconplaten worden regelmatig hergebruikt en zolang de voorraad strekt kunt u gebruikte Stelconplaten kopen! Deze platen zijn al eerder gebruikt, maar nog in goede staat! Gebruikte Stelconplaten voldoen aan alle eisen, maar qua uitstraling minder van aanzien. Daarnaast kunt u ook Bplaten bestellen, welke kleine afwijkingen hebben, zoals kleurverschil of hoekjes eraf. Gebruikte Stelconplaten of B-platen zijn voordeliger dan originele Stelconplaten.

 

Waarom Stelconplaten kopen bij de Keij?

Met onze jarenlange ervaring en de beschikking over personeel die u van het beste advies kan voorzien hebben wij onze klanten laten zien dat u hier goed zit. We hebben al vele vierkante kilometers in Nederland, België, Duitsland en Engeland voorzien van een efficiënte verharding. Staat de juiste maat Stelconplaat er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen zijn wij altijd bereikbaar.

 

Iets anders dan Stelconplaten?

U kunt niet alleen Stelconplaten kopen bij de Keij, ook voor betonplaten kun bij ons terecht. Hier heeft u genoeg keuze en de betonplaten zijn voorzien van de beste kwaliteit. De voordelen van betonplaten is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, naadloos te leggen zijn en dat de toplaag ervoor zorgt dat ze duurzaam en slijtvast zijn. Ook voor betonplaten bent u bij de Keij aan het juiste adres!

 

Wat zijn de mogelijkheden bij de Keij?

Bij de Keij kunt u niet alleen betonplaten of Stelconplaten kopen maar ook voor andere werkzaamheden kunt u ons inzetten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Stelconplaten, waarbij we ook direct grondwerkzaamheden uitvoeren. Ook voor uitbreidingen van het terrein kunnen wij u ondersteunen. Neem dan direct contact op met de Keij en ontvang meer informatie over de levertijden. Liever eerst weten wat de prijs is? Een offerte aanvraag kunt u hieronder aanvragen en wij zorgen voor een scherpe prijs.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

1 Basis informatie
2 Uitgebreide informatie
3 Uw gegevens
  • Stelconplaten kopen

  • LET OP: Bij de specificaties staat aangegeven in welke dikte de Stelconplaat verkrijgbaar is.
  • Stelconplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60 m².

Wij leveren vanaf een oppervlakte van 60m2

Onze laatste projecten

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster