Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

IN VERBAND MET COVID-19 BESTAAT ER EEN MOGELIJKHEID DAT WIJ DE LEVERING VAN PRODUCTEN OF DE UITVOER VAN PROJECTEN MOETEN UITSTELLEN. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR HET LAATSTE NIEUWS. AANVRAGEN WELKE U INDIENT ZULLEN ZOLANG HET MOGELIJK IS, IN BEHANDELING GENOMEN WORDEN.

STELCONPLATEN KOPEN

Wilt u Stelconplaten kopen? Het is bij de Keij uit Dodewaard mogelijk om verschillende afmetingen en diktes Stelconplaten te kopen! Deze betonnen platen zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Stelconplaten verbeteren de toegankelijkheid van terreinen en percelen en zijn onder andere geschikt voor:

  • Erfverharding
  • Bedrijfsterreinen
  • Kavelpaden
  • Parkeerplaatsen

De Keij heeft Stelconplaten te koop in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte betonplaat voor uw project. Betonplaten van de Keij zijn een duurzame aankoop, waarvan u jaren plezier zult hebben!

Stelconplaat 200x100cm
Offerte aanvragen
Stelconplaat 200x150cm
Offerte aanvragen
Stelconplaat 200x200cm
Offerte aanvragen

VERSCHILLENDE AFMETINGEN EN DIKTES

Bij De Keij kunt u Stelconplaten kopen in drie standaardmaten, zoals 200x100cm, 200x150cm, 200x200cm. Deze standaard Stelconplaten zijn gemaakt zonder constructieve wapening. Door het gebruik van het beton van kwaliteit C60 zijn deze betonnen platen berekend op asdruk tot 20 ton. Ze zijn niet alleen sterk, maar daarnaast ook maatvast. Dit zorgt ervoor dat de betonplaten goed op elkaar aansluiten. De Keij geeft u graag het beste advies voor uw project!

 

STALEN HOEKLIJN

Een optie die kunt overwegen bij de Stelconplaten kopen is een toevoeging van een stalen hoeklijn. De stalen hoeklijn zorgt ervoor dat Stelconplaten, vrijwel zonder richel, volledig op elkaar aan sluiten. Het resultaat is een egaal betonpad!

 

TOPLAGEN

Daarbij zijn er twee verschillende toplagen mogelijk, namelijk betonplaten met een gebezemde of gladde toplaag. Het voordeel van een gebezemde toplaag is dat het een antislipstructuur bezit, zodat vee of materieel voldoende grip heeft.  De gladde toplaag heeft als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en gemakkelijk schoonmaken. Wij adviseren een betonplaat, maar de definitieve keuze is aan u!

 

GEBRUIKTE STELCONPLATEN OF B-PLATEN

Stelconplaten worden regelmatig hergebruikt en zolang de voorraad strekt kunt u gebruikte Stelconplaten kopen! Deze platen zijn al eerder gebruikt, maar nog in goede staat! Gebruikte Stelconplaten voldoen aan alle eisen, maar qua uitstraling minder van aanzien. Daarnaast kunt u ook Bplaten bestellen, welke kleine afwijkingen hebben, zoals kleurverschil of hoekjes eraf. Gebruikte Stelconplaten of B-platen zijn voordeliger dan nieuwe Stelconplaten.

 

STELCONPLATEN KOPEN

Wilt u niet alleen stelconplaten kopen, maar ook laten leveren en leggen? De Keij is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonnen platen door het hele land. Daarbij nemen zij ook het grondwerk aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Allereerst worden de voorbereidende werkzaamheden gedaan, waarbij zij rekening houden met de eigenschappen van de ondergrond. Egalisatie van onverharde paden en aanbrengen van een zandbed is de volgende stap in het proces. Als laatste leggen zij betonplaten met een vacuüm hijssysteem.

De Keij Betonplaten

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard, provincie Gelderland. Zij voeren voornamelijk projecten uit, binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor De Keij efficiënt te werk gaat. Daarbij nemen zij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het gehele project. Voor meer informatie over Stelconplaten kopen, neem dan contact op!

Neem contact op

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

1 Basis informatie
2 Uitgebreide informatie
3 Uw gegevens
  • Stelconplaten kopen

  • LET OP: Bij de specificaties staat aangegeven in welke dikte de betonplaat verkrijgbaar is.
  • Betonplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60 m².

Betonplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60m2

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster