Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar Stelconplaten voor het verharden van uw terrein? De Keij heeft verschillende afmetingen Stelconplaten te koop en in diverse maten verkrijgbaar. Stelconplaten zijn te gebruiken voor bedrijfsterreinen, (tijdelijke) verhardingen, kavelpaden en parkeerplaatsen. Deze betonplaten zijn ook geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai, wring- en schuifkrachten rijden. Daarnaast zijn Stelconplaten te koop voor tijdelijke of blijvende infrastructurele toepassingen. Wanneer u ervoor kiest om Stelconplaten te kopen, kiest u voor een betonplaat met een hoge kwaliteit en maatvastheid. Stelconplaten zijn dan ook duurder dan de industrieplaten, maar behouden de restwaarde. Naast de afmetingen heeft u ook de keuze uit de dikte van een Stelconplaat en de toplaag. Het belangrijkste voordat u een terreinverharding gaat aanleggen is de toepassing van een Stelconplaat. Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken Let wel; Een juiste afmeting Stelconplaat en een gelijkmatig dragende ondergrond zijn beiden essentieel voor een duurzame erfverharding. Door de vele opties bij Stelconplaten helpt De Keij u bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op en laat u adviseren over de betonelementen en ondergrond voor betonplaten.

A-keus Stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze Stelconplaten
B-keus Stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte Stelconplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte Stelconplaten

WAT ZIJN STELCONPLATEN?

Gaat u voor kwaliteit en slijtvastheid dan raden we zeker de Stelconplaten aan. Stelconplaten beschikken over eigenschappen die kwalitatief gezien een hoger niveau bevatten dan de industriële betonplaten. Stelconplaten zijn sterk, vlak, strak en bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting. Een Stelconplaat is gemaakt van constructief beton, voorzien van wapening en voor zwaar verkeer is het mogelijk met dubbele wapening. Daarnaast behouden Stelconplaten hun restwaarde, waardoor ook gebruikte Stelconplaten de hoogwaardige kwaliteit behouden.

 

STELCONPLATEN 200X200CM

De Keij heeft originele Stelconplaten te koop in een aantal standaardmaten zoals de Stelconplaat 200×200 cm. Daarnaast heeft De Keij de Stelconplaat 200×100 cm in het assortiment. Ook heeft De Keij tweede keus Stelconplaten beperkt leverbaar en gebruikte Stelconplaten zolang de voorraad strekt. Tweede keus betonplaten voldoen niet aan de eisen van de fabrikant, doordat deze kleine schoonheidsfoutjes bevatten. Het kan zijn dat er een haarscheur of een schilfertje van de betonplaat is. Zo’n Stelconplaat behoudt zijn hoogwaardige kwaliteit, maar door de kleine foutjes goedkoper dan nieuwe betonplaten. Gaat u voor kwalitatieve betonplaten, maar voorzien van gebruikerssporen, dan kiest u voor gebruikte Stelconplaten. Deze tweedehands Stelconplaten zijn in partijen voorradig, maar ook snel weer verkocht. Neem contact op voor de exacte voorraad bij De Keij.

Wilt u Stelconplaten kopen voor het verharden van uw terrein?

De Keij heeft twee verschillende standaardmaten Stelconplaten te koop met meerdere opties. Daarnaast hebben zij ook zolang de voorraad strekt gebruikte Stelconplaten in het assortiment. Voor specifieke wensen neem dan contact op en De Keij adviseert u de juiste afmeting betonplaat inclusief het aanbrengen van een gelijkmatig dragende ondergrond. Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken.

Bekijk onze Stelconplaten

STELCONPLATEN TE KOOP

Wanneer u Stelconplaten koopt voor het verharden van uw terrein, dan kiest u voor duurzaamheid en slijtvastheid. Stelconplaten zijn te koop in diverse afmetingen en met meerdere opties. Stelconplaten zijn leverbaar met- en zonder stalen hoeklijn. Daarnaast zijn Stelconplaten te koop met een gladde- of gebezemde toplaag. Wilt u een terreinverharding met Stelconplaten aanleggen? Neem dan contact op met De Keij en vraag naar de Stelconplaten prijs. Wilt u de Stelconplaten verplaatsen naar een nieuw bedrijf locatie of wilt u een uitbreiding van het terrein? Een Stelconplaat is eenvoudig te verleggen en door de standaardmaten ook makkelijk uit te breiden. Stelconplaten zijn zeer sterk en bestand tegen de zwaarste belasting van bijvoorbeeld bouwverkeer en hijskranen. Zware puntbelasting en extreme weersomstandigheden vormen geen probleem voor betonplaten. Een verharding met betonplaten is toe te passen bij veel uiteenlopende industriële en agrarische toepassingen.

 

STALEN HOEKLIJN

Een optie die u kunt overwegen als u Stelconplaten gaat kopen is een toevoeging van een stalen hoekrand. Deze stalen hoeklijn zorgt ervoor dat Stelconplaten, vrijwel zonder richel, volledig op elkaar aan sluiten. Het resultaat is een egaal terrein, waardoor ook materieel met kleine wielen comfortabel rijden over de terreinverharding. Stelconplaten met stalen rand is dan zeker aan te raden.

 

TOPLAGEN

Daarbij zijn er twee verschillende toplagen mogelijk, namelijk Stelconplaten met een gebezemde- of gladde toplaag. Het voordeel van een gebezemde toplaag is dat het een antislipstructuur bezit, zodat vee of materieel voldoende grip heeft. De gladde toplaag heeft als voordeel dat betonplaten onderhoudsarm zijn. Stelconplaten 200×200 cm zijn leverbaar met een gladde- en gebezemde toplaag. De Stelconplaten 200×100 cm zijn voorzien van een gebezemde toplaag.

 

STELCONPLATEN PRIJS

Kiest u voor Stelconplaten bij De Keij, dan kiest u ook voor een uitermate goede service. Bij De Keij staan niet alleen industriële betonplaten of Stelconplaten te koop voor een scherpe prijs. U kunt ook andere werkzaamheden bij hen inzetten. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Stelconplaten en betonplaten waarbij zij ook direct grondwerkzaamheden uitvoeren. De Keij realiseert projecten vanaf 100m² niet alleen in Nederland en België, maar ook in Duitsland en Engeland.  Wilt u liever weten wat de definitieve kosten zijn voor het aanleggen van een terreinverharding met Stelconplaten? Neem contact op en u ontvangt een offerte op maat, lees ook de algemene voorwaarden.

 

ADVIES DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van verhardingen met Stelconplaten en industriële betonplaten. Staat kwaliteit en slijtvastheid bij u voorop, dan gaat u voor Stelconplaten. De Keij helpt u bij het maken van een keuze voor de juiste Stelconplaat afmeting voor uw terrein. Ook de ondergrond voor betonplaten is essentieel. Heeft u een kwalitatief goede betonplaat en een onstabiele ondergrond? Dan bestaat de kans dat zelfs betonplaten van hoogwaardige kwaliteit scheuren of breken. Een betonplaat heeft dan geen evenredige verdeling van puntbelasting wanneer het verkeer over de erfverharding rijdt. De Keij geeft u passend advies over de ondergrond voor betonplaten, voordat u betonplaten gaat leggen. Een perfecte ondergrond in combinatie met de juiste afmeting Stelconplaat zorgen namelijk voor een duurzame verharding. Neem contact op met De Keij en bespreek uw wensen.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster