Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Stelconplaten te koop bij de Keij

Bij de Keij staan verschillende Stelconplaten te koop die in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. De Stelconplaten zijn te gebruiken voor bedrijfsterreinen, kavelpaden, parkeerplaatsen en voor erfverharding. Stelconplaten zijn vooral geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai, wring- en schuifkrachten rijden. Maar Stelconplaten zijn ook geschikt voor onder andere parkeerplaatsen en tijdelijke of blijvende infrastructurele toepassingen. Wanneer u ervoor kiest om Stelconplaten te kopen, kiest u voor een kwaliteitsplaat waar u lange tijd gebruik van kunt maken.

 

A-keus stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze stelconplaten
B-keus stelconplaten
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte stelconplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

Wat zijn Stelconplaten?

Als u kiest voor kwaliteit raden raden wij de Stelconplaten zeker aan. Stelconplaten beschikken over eigenschappen die kwalitatief gezien van een hoger niveau dan de ‘normale’ betonplaten. Stelconplaten zijn sterk, vlak, strak en bestand tegen hoge puntbelasting. Een Stelconplaat is gemaakt van constructief beton en voorzien van wapening. Omdat ze eenvoudig te verwerken zijn kiezen veel bedrijven voor het gemak. Dit scheelt namelijk enorm veel in bouwtijd.

 

Welke Stelconplaten zijn er te koop?

Wij hebben originele Stelconplaten te koop in een groot aantal standaardmaten. Gaat u voor kwalitatief goede Stelconplaten? Dan heeft u de keuze tussen A-keus, B-keus Stelconplaten. Kiest u voor een Stelconplaat met scheuren maar die nog steeds van hoogwaardige kwaliteit zijn, dan kunt u kiezen voor gebruikte Stelconplaten. Bij de Keij bieden wij dus naast tweedehands Stelconplaten ook gebruikte betonplaten aan.

De Keij heeft Stelconplaten te koop in een groot aantal standaardmaten. Zo zijn er Stelconplaten van 200×200 cm. Dit is de meeste gangbare maat voor een terreinverharding. Daarnaast zijn er Stelconplaten te koop in de maten 200x100cm en 200x150cm. Staat de maat die u graag wil er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

STALEN HOEKLIJN

Een optie die u kunt overwegen bij Stelconplaten kopen is een toevoeging van een stalen hoeklijn. De stalen hoeklijn zorgt ervoor dat Stelconplaten, vrijwel zonder richel, volledig op elkaar aan sluiten. Het resultaat is een egaal betonpad! Een stalen hoekrand is dus zeker aan te raden.

 

TOPLAGEN

Daarbij zijn er twee verschillende toplagen mogelijk, namelijk betonplaten met een gebezemde of gladde toplaag. Het voordeel van een gebezemde toplaag is dat het een antislipstructuur bezit, zodat vee of materieel voldoende grip heeft.  De gladde toplaag heeft als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en gemakkelijk schoonmaken. Wij adviseren een nieuwe betonplaat, maar de definitieve keuze is aan u.

Gebruikte Stelconplaten kopen?

We hebben vaak gebruikte Stelconplaten op voorraad voor projecten boven de 60 m². Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte Stelconplaten.

Neem direct contact op

Waarom veel bedrijven voor Stelconplaten kiezen

Wanneer u ervoor kiest een Stelconplaat, kiest u voor gemak. Een Stelconplaat vloer is namelijk eenvoudig te leggen. Wilt u het verleggen? De Stelconplaat is makkelijk op te nemen en te verleggen. Wanneer u de Stelconplaten naar een nieuw bedrijfslocatie wil verplaatsen is dit ook eenvoudig te doen. Stelconplaten zijn bovendien oersterk, bestand tegen de zwaarste belasting van bijvoorbeeld bouwverkeer en kranen. Zware punt belasting en extreme weersomstandigheden vormen geen enkel probleem voor de betonplaten. Omdat de vloeren geschikt zijn voor allerlei uiteenlopende industriële toepassingen zijn deze platen de laatste jaren erg populair bij bedrijven. Veilig handelen en betonnen platen voor een scherpe prijs leveren is voor ons erg belangrijk.

 

Stelconplaten te koop: waarom u bij de Keij moet zijn

Wanneer u kiest voor Stelconplaten bij de Keij, dan kiest u ook voor een uitermate goede service. Bij de Keij staan niet alleen betonplaten of Stelconplaten te koop. U kunt ook andere werkzaamheden bij ons inzetten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Stelconplaten en betonplaten waarbij we ook direct grondwerkzaamheden uitvoeren. De Keij realiseert projecten niet alleen in Nederland en België maar ook in Duitsland en Engeland vanaf 60 m².  Liever weten wat de definitieve kosten zijn? Een offerte aanvraag is hieronder zo aangevraagd.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

1 Basis informatie
2 Uitgebreide informatie
3 Uw gegevens
  • Stelconplaten te koop

  • LET OP: Bij de specificaties staat aangegeven in welke dikte de Stelconplaat verkrijgbaar is.
  • Stelconplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60 m².

Wij leveren vanaf een oppervlakte van 60m2

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster