Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar de juiste Stelconplaten voor het verharden van uw terrein in Zuid-Holland? Stelconplaten zijn betonplaten die ideaal zijn voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. Het plaatsen van Stelconplaten zorgt ervoor dat uw terrein of tijdelijke bouwweg makkelijker berijdbaar wordt, waardoor u sneller en zonder problemen kunt werken. Stelconplaten staan erom bekend dat ze duurzaam en slijtvast zijn. De Keij Betonplaten levert Stelconplaten in Zuid-Holland. Bij De Keij Betonplaten zijn er verschillende formaten Stelconplaten, waardoor u altijd de beste keus kan maken.

Stelconplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Zuurbestendig
Behoudt kwaliteit van ruwvoer
In verschillende diktes verkrijgbaar
Gladde- of stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk onze stelconplaten
Megablokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Hoge gewichten tot 2400 KG
Zuurbestendig
Behoudt kwaliteit van ruwvoer
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze megablokken
Keerwanden
Hoogwaardige kwaliteit
Zuurbestendig
Behoudt kwaliteit van ruwvoer
Hoek- en rechte elementen
Hoge gewichten tot 4100 KG
Verschillende hoogtes tot 300 cm
Lengtes in 100, 200 en 400 cm
Bekijk onze keerwanden

STELCONPLATEN VARIANTEN

De platen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit beton. Door het constructieve beton, kwaliteit C60, zijn deze platen berekend op aslasten tot 20 ton. Door de hoge kwaliteit van het beton, zijn Stelconplaten duurzaam en slijtvast. Daarnaast zijn de Stelconplaten maatvast, waardoor een egaal resultaat wordt gegarandeerd. De Keij heeft meerdere standaardmaten Stelconplaten in het assortiment. Deze kunnen naar uw wensen worden aangepast. Zo kan de dikte, de verkeersklasse, kwaliteit van het beton en in sommige gevallen de toplaag worden bepaald. De Keij zal u adviseren welke plaat geschikt is door middel van berekeningen en jarenlange ervaring.

Standaard Stelconplaat

Voor de gemiddelde klant is de standaard Stelconplaat geschikt. Er zijn drie standaardmaten, met elk andere eigenschappen. De afmetingen van de Stelconplaten zijn 200×100 cm, 200×150 cm, 200x200cm. Deze standaard Stelconplaten zijn gemaakt zonder constructieve wapening. Door het gebruik van het beton van kwaliteit C60 zijn deze platen berekend op asdruk tot 20 ton. Ze zijn niet alleen sterk, maar daarnaast ook maatvast. Dit zorgt ervoor dat de platen goed op elkaar aansluiten. Zo krijgt u een egaal resultaat. U kunt altijd advies vragen om u te helpen bij de keuze voor de beste Stelconplaat voor uw project.

Stalen hoeklijn

Een optie die u kunt overwegen bij de aanschaf van Stelconplaten is de toevoeging van een stalen hoeklijn. Voor het soepel rijden over kavelpaden en opslagterreinen zijn Stelconplaten met stalen rand perfect passend. De stalen hoeklijn zorgt ervoor dat deze Stelconplaten volledig op elkaar aan sluiten, vrijwel zonder richel. Dat resulteert in een egaal beton pad.

Een sleufsilo bouwen met betonplaten, megablokken of keerwanden?

Vraag naar de mogelijkheden bij De Keij. Zij hebben deze betonelementen snel leverbaar in diverse afmetingen. Bekijk onze betonelementen en neem contact op voor het bouwen van een sleufsilo! De Keij geeft passend advies en voeren daarbij alle werkzaamheden uit voor het indelen van een duurzame opslag!

Bekijk onze betonelementen

Keuze voor de toplaag

Er zijn twee verschillende toplagen voor Stelconplaten. Dat zijn gladde en gebezemde toplagen. Gebezemde Stelconplaten bezitten een stroeve toplaag, waardoor het materieel voldoende grip heeft op het verharde terrein. Daarnaast zijn gebezemde Stelconplaten sterk, bezitten een antislipstructuur en zijn gemakkelijk te verleggen. De gladde Stelconplaten zijn goed schoon te maken, liggen erg egaal en goed verplaatsbaar.

 

Sleufsilo bouwen | Levering keerwanden door De Keij | Project Oosterhout

Gebruikte Stelconplaten

Door de hoge kwaliteit van Stelconplaten zijn deze geschikt om te hergebruiken. De Keij Betonplaten heeft ook gebruikte Stelconplaten in de aanbieding. Deze voldoen nog steeds aan alle eisen, maar kunnen kleurveranderingen hebben of minder egaal zijn.

 

 

Sleufsilo bouwen | Leveren en leggen betonplaten voor sleufsilo

 

Stelconplaten leggen

De meerwaarde van De Keij Betonplaten is dat zij het complete pakket verzorgen. Het complete pakket is van ontwerp tot oplevering bestaande uit; grondwerkzaamheden, betonplaten transporteren, levering en legwerk. De Keij levert de Stelconplaten in Zuid-Holland op elk adres. Het voorbereidende werk zal door De Keij worden gedaan, om ervoor te zorgen dat de platen egaal komen te liggen. Op dit zandbed zullen de platen worden gelegd door middel van een kraan met een zuignap, waardoor ze gemakkelijk op kunnen worden getild, getransporteerd en naar de juiste plaats worden gebracht. De platen worden zo gelegd dat het regenwater er af zal lopen. Doordat alles door ons wordt geregeld heeft u één aanspreekpunt en minder zorgen.

 

BETONPLATEN, KEERWANDEN & MEGABLOKKEN

Naast Stelconplaten levert de Keij ook reguliere betonplaten, dit zijn goedkopere betonplaten, die multi-inzetbaar zijn. De Keij overlegt samen met u welke soort betonplaat het beste bij u past. Naast Stelconplaten en betonplaten heeft De Keij ook keerwanden en megablokken in het assortiment. Keerwanden worden vaak gebruikt voor sleufsilo’s. Met megablokken kunnen snel en efficiënt keerwanden of scheidingswanden kunnen gemaakt.

 

DE KEIJ

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s door het hele land. De Keij levert voornamelijk in de agrarische en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Voor meer informatie over Stelconplaten in Zuid-Holland, neem contact met ons op!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster