Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op een snelle en slimme manier opslagruimte creëren in Friesland? Met deze makkelijk te stapelen betonblokken, kunnen er snel en naar elk ontwerp muren gebouwd worden voor uw project in Friesland. Betonblokken staan ook wel bekend als megablokken, legioblokken of stapelblokken van groot formaat. Door het slimme ontwerp met noppen, zoals bij de bekende lego blokken, kunnen de betonblokken makkelijk worden gestapeld. Daardoor zijn er geen hechtmaterialen nodig, waardoor het zo strak mogelijk wordt gebouwd.

Betonblokken
Hoogwaardige kwaliteit beton
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor bulkgoederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze betonblokken
Betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes verkrijgbaar
Diverse toplagen
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Gebruikte betonplaten
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONBLOKKEN KOPEN?

Als u betonblokken wilt kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres!
De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s, voornamelijk binnen de agrarische en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. De Keij levert in heel Nederland, maar daarnaast ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de verschillende formaten van de betonblokken, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. De Keij Betonplaten helpt u graag verder!

Op zoek naar betonblokken en betonplaten?

Betonblokken en betonplaten zijn snel leverbaar. Neem contact met ons op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar een efficiënte indeling van uw terrein.

Bekijk onze producten

BETONBLOKKEN

Betonblokken is een algemene benaming voor betonnen blokken. Daarnaast kennen we ook nog de megablokken en legioblokken. Deze betonnen elementen zijn ideaal voor het bouwen van scheidingsmuren en het creëren van efficiënte opslag voor bulkgoederen als onder andere grind, zand, grond en afval. Het plaatsen van stapelblokken kent verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld de voorziening van het hoge kwaliteit beton. Daarnaast zijn betonblokken voorzien een gemakkelijk stapelsysteem en voldoende stabiliteit door het hoge gewicht. Door de nokken op de betonelementen zijn er geen hechtmaterialen nodig en kan een scheidingsmuur strak worden opgebouwd. De nokken en het hoge gewicht zorgen voor een stabiele scheidingswand of muur. Naast het realiseren van scheidingswanden of muren is het ook mogelijk om met stapelblokken een sleufsilo te bouwen. Binnen de agrarische- en industriële sector zijn er dus diverse oplossingen!

 

Betonblokken | MegablokkenTOEPASSING BETONBLOKKEN

Er zijn verschillende afmetingen betonblokken te bestellen bij De Keij, waarvan de blokken 160x80x80cm en de 160x80x40cm het meest worden afgenomen. Daarnaast hebben zij nog diverse afmetingen welke variëren van vierkante blokken tot smalle blokken. Alle afmetingen zijn te leveren met- en zonder nok op de betonelementen. Betonblokken zijn leverbaar met een hoogte van 40 cm of 80 cm en variëren van 150 kg tot 2400 kg per betonblok. In combinatie met een vlakke ondergrond zijn deze betonelementen een stabiel product voor het bouwen van een scheidingsmuur of wand. De Keij geeft u graag advies over het indelen van een maximale opslagruimte binnen uw terrein. Door middel van berekeningen zorgen zij voor de juiste materialen.

 

Agriplaten | Betonplaten | De KeijFORMAAT BETONBLOKKEN

Wilt u naast het plaatsen van betonblokken ook een erfverharding aanleggen met betonplaten? Er zijn een groot aantal standaardmaten betonplaten te koop in diverse diktes, toplagen en geschikt voor maximale aslasten tot 25 ton. De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing voor een duurzame erfverharding. U heeft de keuze uit nieuwe betonplaten, tweede keus en gebruikte betonplaten. De Keij helpt u graag bij het maken van een keuze voor een goede verharding waar u jaren plezier van heeft.

 

 

Geëgaliseerde zandbaan | Project kwekerij OpheusdenPLAASTSEN BETONBLOKKEN

Betonplaten bevatten een hoge kwaliteit voor een erfverharding, maar voor het behoud van deze kwaliteit speelt de ondergrond ook een grote rol. De juiste afmeting betonplaat in combinatie met een goed geëgaliseerde ondergrond vormen een duurzame erfverharding! Dus de voorbereiding op het leggen van betonplaten, zoals de ondergrond, belastbaarheid en bereikbaarheid zijn van essentieel belang. Daarnaast geeft De Keij ook advies wat betreft de waterhuishouding van uw terrein.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten of Stelconplaten. Daarnaast leveren en plaatsen zij ook betonblokken voor een efficiënte opslagruimte of als afscheidingswand van uw terrein. Ook nemen zij grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project! De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector en realiseren verhardingen vanaf 100m². Niet alleen binnen Nederland, maar ook België, Duitsland en Engeland zijn al vele terreinen voorzien van een betonnen verharding. Bent u benieuwd naar een betonnen wand of opslagruimte voor uw terrein? Neem gerust contact op om de wensen te bespreken!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster