Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Betonblokken

Op een snelle en slimme manier opslagruimte creëren in Groningen? Met deze makkelijk te stapelen betonblokken, kunnen er snel en naar elk ontwerp muren gebouwd worden voor uw project in Groningen. Betonblokken staan ook wel bekend als megablokken, legioblokken of stapelblokken van groot formaat. Door het slimme ontwerp met noppen, zoals bij de bekende lego blokken, kunnen de betonblokken makkelijk worden gestapeld. Daardoor zijn er geen hechtmaterialen nodig, waardoor het zo strak mogelijk wordt gebouwd.

 

Toepassing betonblokken

Betonblokken zijn toe te passen op verschillende manieren. Vaak worden de elementen gebruikt voor de opslag van bulkgoederen, zoals zand, grind, grond en afval. Betonblokken, ook wel megablokken of legioblokken genoemd, zijn te gebruiken als keerwand of scheidingsmuur. Het gebruik van betonblokken heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn de blokken van de Keij van hoge kwaliteit beton, waardoor ze duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. Ten tweede zijn de blokken door het stapelsysteem ook te hergebruiken en te verplaatsen in de toekomst mocht het nodig zijn. Ten slotte blijven de blokken stabiel liggen in alle weersomstandigheden door het hoge gewicht van betonblokken. Dit geeft aan hoe multi-inzetbaar de betonnen blokken zijn.

 

Formaat betonblokken

Betonblokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De megablokken 160x80x80 en megablokken 160x80x40 worden bij De Keij het meest afgenomen. Deze blokken zijn ideaal voor het bouwen van wanden of muren voor opslagruimte. Alle blokken kunnen ook zonder noppen worden geleverd. De Keij heeft meer formaten betonblokken in het assortiment. Dit varieert van vierkante blokken, met een of vier noppen tot smallere blokken met twee noppen. Daarnaast zijn de betonblokken er in verschillende hoogtes. Om ervoor te zorgen dat u de juiste blokken kiest voor uw project, geven de medewerkers van De Keij u graag advies. Door middel van berekeningen en jarenlange ervaring zorgt De Keij voor de juiste materialen.

 

Plaatsen betonblokken

De Keij transporteert de betonblokken naar elke locatie in Nederland, België, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk met een vrachtwagen, welke voorzien is van autolaadkraan. Met de autolaadkraan kunnen de blokken op de gewenste plaats worden gezet en direct de keerwanden of scheidingsmuren worden gebouwd door De Keij. Door het gewicht van de blokken is het lastig om de blokken zelf te verplaatsen, daarom helpt De Keij u daar graag bij.

 

Betonblokken bestellen

Als u betonblokken wilt kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres!
De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s, voornamelijk binnen de agrarische en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. De Keij levert in heel Nederland, maar daarnaast ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de verschillende formaten van de betonblokken, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. De Keij Betonplaten helpt u graag verder!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster