Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op een snelle en slimme manier opslagruimte creëren in Noord-Brabant? Met deze makkelijk te stapelen betonblokken, kunnen er snel en naar elk ontwerp muren gebouwd worden voor uw project in Noord-Brabant. Betonblokken staan ook wel bekend als megablokken, legioblokken of stapelblokken van groot formaat. Door het slimme ontwerp met noppen, zoals bij de bekende lego blokken, kunnen de betonblokken makkelijk worden gestapeld. Daardoor zijn er geen hechtmaterialen nodig, waardoor het zo strak mogelijk wordt gebouwd.

Betonblokken
Hoogwaardige kwaliteit beton
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor bulkgoederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze betonblokken
Betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes verkrijgbaar
Diverse toplagen
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Gebruikte betonplaten
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONBLOKKEN BESTELLEN?

Als u betonblokken wilt kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres!
De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s, voornamelijk binnen de agrarische en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. De Keij levert in heel Nederland, maar daarnaast ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de verschillende formaten van de betonblokken, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. De Keij Betonplaten helpt u graag verder!

Op zoek naar betonblokken en betonplaten?

Betonblokken en betonplaten zijn snel leverbaar. Neem contact met ons op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar een efficiënte indeling van uw terrein.

Bekijk onze producten

BETONBLOKKEN

Betonblokken is een algemene benaming voor betonnen blokken. Daarnaast kennen we ook nog de megablokken en legioblokken. Deze betonnen elementen zijn ideaal voor het bouwen van scheidingsmuren en het creëren van efficiënte opslag voor bulkgoederen als onder andere grind, zand, grond en afval. Het plaatsen van stapelblokken kent verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld de voorziening van het hoge kwaliteit beton. Daarnaast zijn betonblokken voorzien een gemakkelijk stapelsysteem en voldoende stabiliteit door het hoge gewicht. Door de nokken op de betonelementen zijn er geen hechtmaterialen nodig en kan een scheidingsmuur strak worden opgebouwd. De nokken en het hoge gewicht zorgen voor een stabiele scheidingswand of muur. Naast het realiseren van scheidingswanden of muren is het ook mogelijk om met stapelblokken een sleufsilo te bouwen. Binnen de agrarische- en industriële sector zijn er dus diverse oplossingen!

 

Betonblokken | MegablokkenTOEPASSING BETONBLOKKEN

Betonblokken zijn toe te passen op verschillende manieren. Vaak worden de elementen gebruikt voor de opslag van bulkgoederen, zoals zand, grind, grond en afval. Betonblokken, ook wel megablokken of legioblokken genoemd, zijn te gebruiken als keerwand of scheidingsmuur. Het gebruik van betonblokken heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn de blokken van de Keij van hoge kwaliteit beton, waardoor ze duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. Ten tweede zijn de blokken door het stapelsysteem ook te hergebruiken en te verplaatsen in de toekomst mocht het nodig zijn. Ten slotte blijven de blokken stabiel liggen in alle weersomstandigheden door het hoge gewicht van betonblokken. Dit geeft aan hoe multi-inzetbaar de betonnen blokken zijn.

 

Agriplaten | Betonplaten | De KeijFORMAAT BETONBLOKKEN

Betonblokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De megablokken 160x80x80 en megablokken 160x80x40 worden bij De Keij het meest afgenomen. Deze blokken zijn ideaal voor het bouwen van wanden of muren voor opslagruimte. Alle blokken kunnen ook zonder noppen worden geleverd. De Keij heeft meer formaten betonblokken in het assortiment. Dit varieert van vierkante blokken, met een of vier noppen tot smallere blokken met twee noppen. Daarnaast zijn de betonblokken er in verschillende hoogtes. Om ervoor te zorgen dat u de juiste blokken kiest voor uw project, geven de medewerkers van De Keij u graag advies. Door middel van berekeningen en jarenlange ervaring zorgt De Keij voor de juiste materialen.

 

 

Geëgaliseerde zandbaan | Project kwekerij OpheusdenPLAATSEN BETONBLOKKEN

De Keij transporteert de betonblokken naar elke locatie in Nederland, België, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk met een vrachtwagen, welke voorzien is van autolaadkraan. Met de autolaadkraan kunnen de blokken op de gewenste plaats worden gezet en direct de keerwanden of scheidingsmuren worden gebouwd door De Keij. Door het gewicht van de blokken is het lastig om de blokken zelf te verplaatsen, daarom helpt De Keij u daar graag bij.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten of Stelconplaten. Daarnaast leveren en plaatsen zij ook betonblokken voor een efficiënte opslagruimte of als afscheidingswand van uw terrein. Ook nemen zij grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project! De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector en realiseren verhardingen vanaf 100m². Niet alleen binnen Nederland, maar ook België, Duitsland en Engeland zijn al vele terreinen voorzien van een betonnen verharding. Bent u benieuwd naar een betonnen wand of opslagruimte voor uw terrein? Neem gerust contact op om de wensen te bespreken!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster