Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar betonnen platen als erfverharding van kavelpaden, toegangswegen, terreinen, tijdelijke terreinverharding? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Er zijn al veel betonplaten gebruikt om de toegankelijkheid van percelen en terreinen te verbeteren. Betonplaten gebruikt men zowel in de agrarische sector als in industriële sector. Betonnen platen worden dan ook wel agriplaten of industrieplaten genoemd. De Keij werkt snel en efficiënt met betonnen platen van hoogwaardige kwaliteit. De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er voor elk perceel of terrein een oplossing. Door te kiezen voor betonplaten van De Keij heeft u een duurzame oplossing voor jaren.

Nieuwe betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen leverbaar
Gladde- en stroeve toplagen
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant
Kleine schoonheidsfoutjes
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Gekenmerkt door stip of streek aan de zijkant
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

NIEUW, TWEEDE KEUS OF GEBRUIKTE BETONPLATEN

Wilt u nieuwe betonnen platen kopen, of heeft u liever tweede keus betonplaten of gebruikt? Nieuwe betonplaten zijn in diverse afmetingen te koop, maar tweede keus of gebruikte betonplaten niet. Tweede keus betonplaten zijn in beperkte voorraad en gebruikte betonplaten in partijen voorradig. Nieuwe betonnen platen daarentegen zijn snel leverbaar en voor een scherpe betonplaten prijs geleverd en gelegd op locatie. Een tweede keus betonplaat is goedkoper dan de nieuwe betonplaat, omdat deze B-plaat niet voldoet aan alle eisen van de fabrikant. Dan gaat het om kleine schoonheidsfoutjes zoals een kleurverschil, schilfertje van de beton plaat of een haarscheurtje.  Gebruikte betonplaten komen vanaf een project en zijn kwalitatief goed voor hergebruik. Neem contact op voor de exacte voorraad van b-keus, gebruikte betonplaten of voor de betonplaten prijs.

Op zoek naar betonnen platen voor het aanleggen van een verharding bij percelen of terreinen?

De Keij geeft advies over het aanleggen van verhardingen met betonnen platen en hebben voor elke doeleinde een passende oplossing. Vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een erfverharding.

Neem contact op

PLATEN VAN BETON

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment en zijn aan te passen aan uw wensen. Een betonplaat heeft meerdere opties waarbij we denken aan de dikte van de betonplaat en de verschillende toplagen. De dikte van betonnen platen varieert van 12cm tot en met 16cm. De belasting van de toekomstige betonplaten verharding bepaalt de dikte van de plaat. Ook kunt u een keuze maken uit verschillende toplagen van de betonplaat. Wilt u daarnaast de betonplaten laten leggen op een gelijkmatig dragende ondergrond? Ook dat is mogelijk bij De Keij.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van betonnen platen. Een betonplaat moet namelijk berekent zijn op het verkeer wat over de erfverharding rijdt. Heeft u materieel met maximale aslasten tot 20 ton? Dan zijn betonplaten 200x100cm en 200x200cm een optie. Voor betonnen platen 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm geldt een maximale aslast van 15 ton. Om een juiste keuze te maken voor het aanleggen van een betonplaten verharding, geeft De Keij u passend advies.

 

KEUZE TOPLAAG

Naast de belastbaarheid van betonplaten heeft u ook de keuze uit twee verschillende toplagen. De Keij heeft betonplaten met een gladde toplaag, tegelstroef of (ruw) gebezemd. Een stroeve betonplaat bezit een antislipstructuur. Ideaal voor vee en verhardingen met hellingen, waarbij het materieel meer grip nodig heeft. Een betonplaat met gladde toplaag heeft als voordeel onderhoudsarm te zijn en zowel binnen als buiten te gebruiken. Welke toplaag is van belang bij uw toekomstige terreinverharding met betonplaten?

 

BETONNEN PLATEN LEGGEN

Betonplaten | Agriplaten beton | Beton plaat | De Keij BetonplatenU kunt niet alleen betonplaten kopen bij De Keij, maar ook de betonplaten laten leggen. Zij realiseren betonverhardingen door heel Nederland, België, Duitsland en Engeland en nemen de ondergrond voor betonplaten mee. Te denken aan het aanbrengen van een puin- en zandbaan, het egaliseren en de waterhuishouding voor een betonplaten verharding. De Keij zorgt dat betonnen platen direct op de nauwkeurige ondergrond komen. Eerst voeren zij het voorbereidende werk uit, rekening houdend met de eigenschappen van de ondergrond. Daarna egaliseren zij de ondergrond en brengen een puin- en zandbaan aan. Daarna leggen zij de betonplaten op de nauwkeurig vlakke onderbaan door middel van een vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem.

 

STELCONPLATEN

De Keij heeft niet alleen reguliere betonplaten in het assortiment, maar zij hebben ook Stelconplaten te koop. Stelconplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hoge kwaliteit. Zelfs voor zware aslasten boven de 20 ton kunt u Stelconplaten kopen. Wat is de toepassing van de toekomstige verharding voor uw terreinen of percelen? Neem contact op met De Keij en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van betonplaten en Stelconplaten. Voornamelijk binnen de agrarische- industriële en logistieke sector is De Keij te vinden. Ze combineren het transport, het leveren en plaatsen van betonplaten op locatie. Een efficiënte manier van betonplaten leggen, waarbij zij honderden betonplaten op één dag plaatsen. Daarnaast nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten. Voor meer informatie over betonnen platen, of over de diensten, neem dan contact op met De Keij.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2023 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster