Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

BETONNEN PLATEN

Op zoek naar betonnen platen? Dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. Betonplaten worden niet alleen binnen de agrarische markt gebruikt, maar ook binnen de industriële markt. Betonnen platen worden dan ook wel industriële betonplaten genoemd. De platen worden voornamelijk gebruikt voor het verbeteren van de toegankelijkheid van agrarische- of bedrijventerreinen. De Keij werkt snel en efficiënt met industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit. Der Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Zo is er altijd een geschikte optie voor uw project. Door te kiezen voor betonplaten van De Keij heeft u een duurzame oplossing voor jaren.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, alslast en de toplaag. voor alle betonnen platen kan de dikte worden gekozen, welke varieert van 12 cm tot en met 16 cm.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van de betonnen platen. Voor de betonplaten 200x100cm. 200x150cm en 200x200cm is de maximale aslast 20 ton. Voor de betonplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u met het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

KEUZE TOPLAAG

Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen tussen twee verschillende toplagen. De keuze is tussen een stroeve of gladde betonplaat. De voordelen van een stroeve toplaag is dat het een antislipstructuur heeft, extra sterk en daardoor gemakkelijk te verleggen. De gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is, onderhoudsarm en zowel binnen en buiten te gebruiken,. De keuze is aan u!

 

GEBRUIKTE OF B-PLATEN

Betonnen platen worden regelmatig hergebruikt. Zolang de voorraad strekt zijn gebruikte betonplaten ook bij de De Keij te bestellen. Gebruikte betonnen platen hebben bij een project gelegen, welke nog in goede staat zijn om te hergebruiken. Daarnaast voldoen deze betonnen platen aan alle eisen, maar qua uitstraling minder mooi. Naast gebruikte betonnen platen kunt u ook B-platen bestellen.  Deze betonplaten hebben kleine afwijkingen, zoals kleurverschillen of een hoekje eraf, maar zijn nog zo goed als nieuw. Gebruikte betonplaten en B-platen zijn voordeligere opties. U kunt altijd contact opnemen met De Keij voor de mogelijkheden van uw terrein.

 

BETONNEN PLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten voorziet terreinen van betonplaten in geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonnen platen zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat ze direct op de juiste plaats komen. Eerst wordt het voorbereidende werk gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en een zandbed aangebracht. Daarna leggen zij de betonplaten op een nauwkeurig vlakke zandbaan. Betonplaten leggen zij door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen zij honderden betonnen platen op één dag.

 

STELCONPLATEN

Naast het leveren en leggen van industriële betonplaten, levert De Keij ook Stelconplaten. Deze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hogere kwaliteit. De Keij overlegt met u welke betonplaat het beste bij uw terrein past.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard, in de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten en Stelconplaten. De Keij realiseert projecten voornamelijk binnen de agrarische- industriële en logistieke markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt gemaakt. Naast het leveren en leggen van betonplaten, nemen zij ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Voor meer informatie over betonnen platen, neem contact op met De Keij.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster